Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stop wywalaniu cycow z dużych dekoltów na ulicy

Polecane posty

Gość gość

Czy tak ciezko sie zakryc? Nosić mniejszy dekold? cHYBA WAM TO FARJDE SPRAWIA z cycami oblesnymi na wierzchu?

Gość gość
Popieram. Ostatnio do moich teściów przyjechał przyjaciel meza z żoną, siedzimy wszyscy przy stole, jemy a ona jakby nigdy nic siedzia w takim wielkim dekolcie. Siedziala akurat Na przeciwko mojego męża, w****ilam sie na to i tak się spojrzałam na nią ze wstala od stolu i poszla siedzieć na kanape. Ona wykladala te cycki tak, że sporo było widać i jeszcze się cieszyla ze sa takie bluzki z dekoltami. Strasznie to bylo irytujące.

Gość gość
Dobrze Ci tak zazdrośnico :-D

Gość gość
Są bluzki z mniejszymi dekoltami, żeby było dyskretnie i skromnie. A nie kazać wszystkim "łeb odwracać". Z jakiej racji wszyscy mają się dostosowywać do jakiejś kobiety bez krzty kultury?

Gość gość
No jasne bo przecież jak jest kobietą to może wszystko . Wywalać cycki przy obcych czy zmieniać obkrwawioną podpaskę w restauracji Ja ostatnio widziałam taka akcje nad morzem . Promenada , duzo ludzi i kobieta siedzi. Baba siedziała na ławce i jadła loda a z biustonosza wyłaziły jej piersi! Bluzka rozpięta i 2 piesi na wierzchu. Zero wstydu z jej strony. Ja z swoją rodziną siedziałam obok na ławce i mimo tego .ze jestem kobietą to myślałam, że rzygnę.

Gość gość
Wszyscy ...To twój mąż? Podoba mu się to sobie patrzy . Widocznie u Ciebie nie ma na co. Proste?

Gość gość
Normalne podejscie. sama mam podobne. Jestem za dekoltami, ale nie znaczy to ze mam zmuszac wszystkich do takiego widoku i rowniez ja sie nie chce z piersiami wystawiac na spojrzenia innych. Wszystko mozna zrobic z dyskrecja i kultura! Zakladać mniejsze dekolty!

Gość gość
Panowie wolą większe!!! A to co wy wolicie nikogo nie obchodzi. Hahaha

Gość gość
Podkreślam urodę swoich piersi, ale nigdy w onstentacyjny sposób. Zawsze szukam skromnych bluzek by nie być narażona na spojrzenia ludzi- a i oni nie będą narażeni na takie widoki. W gościach zawsze zakładam golfy. Dlaczego? Bo to moja intymna sprawa. A mój biust jest moim biustem.

Gość gość
Ja tak samo . Zawsze w gościach mam golf. Jestem kobieta . Moj biust to moja sprawa.

Gość gość
Latem też masz golf ? Ahahaha..

Gość gość
Tak, są takie cieńkie bluzki, np. jedwabne z golfem. Nie jest w nich gorąco, zwłaszcza, że są bez rękawów. Ewentualnie bardzo wysoki dekold, taki przy szyi. Nie wszyscy muszą oglądać moje piersi. Mój biust, moja sprawa.

Gość gość
Habit załóż

Gość gość
Ja jestem szczupła kobietą ze sporym biustem. Dekolty noszę niewielkie albo wcale . Mężczyzni i tak się patrzą, nawet jak mam golf. A może wtedy nawet bardziej , bo biust wygląda na jeszcze większy w takim stroju.

Gość gość
To prawda, golf mocno podkreśla biust. Najlepsze są nieduże dekolty.