Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem kto jest ojcemo mojego dziecka mam 3 typy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Ostatnią miesiączkę miałam ok. 10 listopada, ale nie pamiętam dokładnie czy to było tego dnia-jak na złość zawsze wiedziałam a tym razem zapomniałam zapisać :/ miesiączki trwały u mnie zawsze jakieś 5 dni a cykl ok. 28. Sytuacja wygląda tak, że mój narzeczony zostawił mnie po 5 latach związku i bardzo to przeżywałam w końcu poznałam kogoś i 22 listopada doszło do zbliżenia, ale wyglądało to tak, że w sumie nie wyszło bo tylko 'wsadził', machnął kilka razy i na tym koniec. Parę godzin później uprawiałam sex ale z zabezpieczeniem w prezerwatywie z panem nr. 2. Skończył we mnie. Następnego dnia mój kochany dowiedział się, że z kimś się spotykał i zdał sobie sprawę, że nie może beze mnie żyć i 24 listopada kochaliśmy się, bez zabezpieczenia i skończył we mnie. 13 listopada dowiedziałam się, że jestem w ciąży i teraz nie wiem z kim ;( niby bardziej logiczne wydaje się, że z narzeczonym z tym, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia ładnych kilka miesięcy a jak tylko doszło do czegoś z innym to akurat jestem w ciąży. Niby nie było we mnie jego spermy, ale podobno w wydzielinie z penisa też są plemniki. Nie wiem co o tym myśleć. Wiem, że odpowiedź na moje pytanie może mi dać tylko test DNA, ale chciałabym znać zdanie innych kobiet.... jestem załamana faktem, że to się tak potoczyło. Myślałam, że to koniec, kocham go nad życie, myślałam,że inny pozwoli mi zapomnieć, ale nie potrafiłam tego zrobić z innym dlatego nie doszło do końca stosunku. No i co ja mam myśleć? Tak bardzo bym chciała, żeby ta maleńka istotka była owocem miłości mojej i narzeczonego.... Ale wiem, że jest możliwe, że to nie jest jego dziecko. Tylko jakie są szanse? Przypomnę: miesiączka ok. 10listopada zbliżenie z X 22 listopada -bez żadnego wytrysku -i parę godzin pózniej z Y z wytryskiem stosunek z narzeczonym 24 i 25 listopada z wytryskiem we mnie. Błagam o odpowiedź

Gość gość
Jestem w 100% pewna że ojcem jest Twój były czy też obecny narzeczony. Nie schizuj. Jak długie masz cykle? Facet nr 1 odpada bo nic nie zdziałał a do tego za wcześnie na owulkę. Facet nr 2 w gumę to też odpada i pozostaje narzeczony. Id Z do lekarza zobaczysz który to dokładnie tydzień i dzień ciąży więc będziesz wiedzieć.

Gość gość
Daję to na wiocha.pl :D Masz szansę na wiochę miesiąca hahahahah

Gość Mężatka z rodziną
Gość nr2 hit LUBIĘ TO