Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisssdyyy

Propaganda TVP

Polecane posty

Gość pisssdyyy

Dziewczyny wytłumaczcie ni proszę, kto to ogląda i kto wierzy w te bzdury, ktore wygadują np. w wiadomościach. Czasami sobie puszcze dla rozrywki i i nie mieści mi się w głowie, ze ktos to łyka na poważnie. Powiedzcie znacie kogos, kto bierze to na serio???? Jeżeli tak to pora stąd uciekac.

Gość gość
ja mało ludzi znam, ale te wiadomosci co oni podaja, to sa jak powrót do komuny. normalnie tragedia. Same tytuły to beczka smiechu. Wiadomosci tez sie zrobiły potwornie nudne, bo jest coraz wiecej polityki i wszystko tylko o naszym zapyziałym kraju. Kogo to obchodzi? Ale obawiam sie ze sporo osób w to wierzy, bo ludzie w Polsce maja często bardzo niskie iq, zwłaszcza jak czytam o rzeczach w których sie orientuje to widac. Ostatnio najlepsze były te rzeczy o nanga parbat co wymyslali, a najlepszy hit, to ze jak dana osoba jest brzydka, to oznacza ze kłamie.

Gość Pisssdyyy
Dokładnie. Tylko o tym jaki piękny ten nasz kraj,ile domów, ile ulic

Gość Pisdyygość
Przeraża mnie,że żyje w kraju, w którym tak ogromna rzesza ludzi głosuje na tych oszolomow

Gość gość
A na kogo mają głosować?!Na złodzieji, niestety nie ma alternatywy

Gość Pissddyyy
Co to znaczy nie ma alternatywy? To już z dwojga złego chyba lepiej złodzieji niż ludzi, ktorzy chcą nas pogrążyć na świecie. Ja p*****le. Kto to łyka. Nie wierze. Chyba tylko cwiercinteligentni i bezrobotni

Gość Pissdyyy
No ale w sumie. Czego sie spodziewać po ludziach jak tu jazda samochodem 120km/h to kosmiczna prędkość

Gość gość
22.42 Dobre dobre:-). Czytałam tamten temat. Jeżeli ty jesteś tą osobą, co pisała, że 120 na autostradzie to wyleczenie się, to chapeau bas:-)

Gość gość
Ja oglądam Fakty i to tylko wiadomości po tych politycznych

Gość gość
Zgodzę sie. Niby panorama i wiadomości sa w tv publicznej i podobnie brzmią - ale wiadomości i dupoliz Holecka, czy nawrócony Ziemiec to juz pranie mozgu level hard :O

Gość gość
Polska tv kłamie szczególnie jeśli chodzi o Niemcy. Mieszkam w de i słucham wiadomości w dwóch językach. Widać Że PiS zawładnął polskimi mediami

Gość gość
A tak obiektywnie, to co macie do pis? Co znaczy, że chcą nas pogrążyć? Bo ja uważam, że pogrążała nas poprzednia partia i okradała na dodatek. Nie głosowałam na nich ale w tych wyborach mają mój głos.

Gość Pissdyyy
Obiektywnie co mamy??? Za chwilę jak tak dalej pojdzie to nasz zapyziały kraj zostanie sam na arenie międzynarodowej. Poza tym ciemnogrod, ktory jarek chce zrobic z Polski. Wtracajacy sie we wszystko kosciol. Szerzenie propagandy i rasizmu. A na koniec on ma chyba jakas obsesje na punkcie patologii, ktorej trzeba pomoc, a gnebic ludzi, ktorzy tworza ta gospodarke. Czyli prywatnych inwestorow. Powinni wlasnie wspierac takich ludzi. Juz nie moge sluchac biedoty, ktora zazdrosci, ze szef ma super fure a on marne grosze zarabia. A ile szef musi za takiego pracownika oddac do panstwa???

Gość gość
A kombinatorow boli że nie są już wspierani przez państwo, że nie można sobie z vatem pochachmencic

Gość gość
Chyba żartujesz z tą areną międzynarodową, wg ciebie należałoby lizać wszystkim zagranicznym tyłki jak leci a swój kraj okradać, sprzedawać i oczerniać, czyli starć we własne gniazdo, prawda? Biedni nie powini mieć nic poza chlebem ze smalcem a ich dzieci powielać biedę rodziców i tyrać za grosze dla wyzyskiwaczy takich jak typowy platformers, mam rację? Kościół się wtrąca? Nikt nie musi słuchać. Lepiej żeby Niemcy i Francja się wtracały, niech przyślą nam "inżynierów i lekarzy" i ich kobiety w burkach, żeby twoje dzieci bały się chodzić do szkoły. Rasizm? Chyba tylko w tefałenie. Najgłośniej kwiczą świnie oderwane od koryta, Gronkiewicze walce i inne mazguły. Głosowałam na po i wstydzę się tego całym sercem widząc, co teraz robią, a raczej czego nie robią, bo ich jedynym zajęciem jest krytykowanie obecnego rządu, który jednak wywiązuje się z obietnic wyborczych podczas gdy po przez 8 lat nie zrobiło dla ludzi nic poza rozkradaniem i mafiami.

Gość gość
10:34 zgadzam się w 100% i za PISEM nie przepadam jednak to dla mnie mniejsze zło, a opozycja tylko krytykuje i nic nie ma do zaproponowania, totalnie nic, zero, żadnego projektu,NIC!

Gość gość
Popieram wypowiedzi nade mna. Moj pradziadek pomagal zydostwu a teraz takie numery odpierdzielaja. I my mamy potulnie dawac sobie narzucic odpowiedzialnosc za zbrodnie nazistow?! Pejsate mendy nigdy nikomu nie pomogly, pomagali im Polacy a teraz smia nas opluwac i wmawiac nam ze obozy koncentracyjne sa nasze?! Ty pissdyy jestes p***a i szmata bez honoru a twoje pelo i nowoczesna powinny zostac zutylizowane zgodnie z przyslowiem Zeromskiego co powinno sie czynic z tymi co zdradzaja wlasna ojczyzne.

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Włączyłam z ciekawości o czym tam mówią i przeżyłam powrót do przeszłości. Lata 80 te. Nie oglądam więcej bo tylko podnosi mi ciśnienie.

Gość gość
Tak za to TVN jest super niezależna i obiektywna telewizja, ale w drugą stronę.

Gość gość
Kiedyś czytałam ze podobno to była kwestia złe odebranej przez Polaków wypowiedzi. Ze powiedzieli ze obozy są polskie bo znajdują się w Polsce. Ale każdy przecież wie ze były prowadzone przez nazistow.

Gość gość
Ja oglądam i popieram pis

Gość gość
A ja nie oglądam i nie popieram PiS ale zagłosuje na nich aby tylko złodzieje znowu do koryta się nie dorwali, PiS rządzi daje 500+ a dziura budżetowa najmniejsza od lat, dziwne prawda, gdzie wcześniej były te pieniądze ja się pytam?!

Gość gość
A TVN to co telewizja niemiecka wolę TVP

Gość gość
Ja głosowałam na PIS i teraz tez będę glosować. Tak samo moja rodzina :) Widze więcej plusów w ich rządach niz minusów .