Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Historia mezatki co zachcialo jej sie innego

Polecane posty

Gość gość

I to bylem ja. Miala obraczke wiec wiedzialem ze mezatka. A ona do mnie pierwszego dnia jak zabralem ja do auta bo zepsul jej sie samochod do mnie ze sie zauroczyla i ze jestem taki boski. Nie powiem tez poczulem chemie no ale zajeta to kwas. Opowiedala ze nieszczesliwa ze marzy o mnie. Odwiedzala mnie w pracy i milo gawedzilismy. Nie mogla oderwac wzroku ode mnie az po pol roku co ja na to gdyby chodzilo jej tylko o jedno. Spytalem czy tak jest a ona na to ze jestem przystojny sexy mam to cos i ze gdybysmy zostali sam na sam to rzucilaby sie na mnie no to zostalismy sam na sam ale nie dalem rady zrobilo mi sie niedobrze i dostalem rozwolnienia. Jak juz wydobrzalem nachodzila mnie w pracy i gdy krecilem z dziewczynami miala pretensje ze ja olewam i ze jestem oszust bo z nia krece a mam inne. Serio choc to niedowiary. W koncu nie wyrobilem tej sytuacji i mowie ze jak chce czegos ode mnie to niech sie rozwiedzie. A ona na to ze nie bo dzieci. Potem pojechala na wczasy z mezem. Ja znalazlem dziewczyne a ona rozbila mi zwiazek mowiac ze jestem jej. Potem ja odwiedzalem ja w pracy ale zaczela sie wykrecac. Przyszedl kiedys maz i dali sobie calusa i dotarlo do mnie ze zapewne nadal sypiaja a ona wcale nie mysli o rozstaniu choc mowila co innego. Unikalem jej wiec i na zlosc przyszla do kolejnej mojej dziewczyny mowiac ze chce rozbic jej malzenstwo. Wkurzylem sie i przestalem do niej odzywac. A teraz ona przychodzi z pretensjami i ja unikam rozmowy i mierzy mnie wzrokiem z gory na dol rece jej sie trzesa i mowi do mnie ze moge sobie znalezc dziewczyne i zebym do niej nie przychodzil. Przeciez od dawna nie przychodze to ona przychodzi do mnie i jeszcze mysli ze nie widze jak mnie taksuje wzrokiem. Ostatnio byla w piatek i podeszla do mnie tak blisko jakby chciala mnie pocalowac. Masakra. Powiedziala ze z mezem chce spedzic 20 kolejne lat lecz po co mi to mowi i co mnie to obchodzi skoro od roku sie do niej nie odzywam i nie przychodze tylko ona do mnie i wygaduje jakies brednie. O co chodzi tej kobiecie?

Gość gość
Potrafi ktos zrozumiec tok rozumowania tej kobiety ? Bo ja wysiadam i nie mam juz sily ani pomyslu o co biega?

Gość gość
Psychicznie chora jak wiele bab, unikaj suki, a jak cie nachodzi dzwoń na policje.

Gość gość
Aha. Cala ta znajomosc trwa 9 lat. Mialem tez trzecia dziewczyne ale do tej juz nie przyszla. Oswiadczylem jej ze sie z nia zenie a ona nic nie odpowiedziala jakby ja zamurowalo. I myslalem ze bedzie spokoj a tu ni stad ni zowad przychodzi i patrzy mi na waclawa. I gada bzdury te co pisalem wyzej.

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze cos jej sie przestawilo pod czapka ale chce poznac zdanie innych bo moze mieli podobna sytuacje

Gość gość
Powiedzialem jej kiedys ze mnie denerwuje i zmusza abym chyba porozmawial z jej mezem jak sie nie uspokoi a ona na to ze prosze bardzo. Ja jej na to ze gdyby maz sie tak zachowywal czy bylaby zadowolona a ona ze jak ma sobie polepszyc to droga wolna. Ja jej na to ze nie chce jej krzywdzic i zeby ona mi tez nie wchodzila w parade no i ustalilismy ze ok. Po czym wygadywala ze mysli o mnie ze bylaby w stanie oddac mi nawet szpik gdybym byl chory po czym wyjechala na wakacje z mezem. To ja znalazlem obecna narzeczona i juz nie chce aby trzeci zwiazek mi zepsula

Gość gość
jedyna metoda to porozmawiac z jej mezem, wzglednie wyslac mu wiadomosci od jego zony i poprosic, by jej lepiej pilnowal bo od 9 lat cie nachodzi. ona jest psychiczna i powinienes jak najszybciej sie od niej odciac- mowi ci to kobieta

Gość gość
Teraz jak przychodzi to juz bez obraczki. I chwali mi sie ze nie lubi bizuterii. Ale na co po co mi to mowi? Myslalem ze znam sie na kobietach ale to mnie zaszokowalo.

Gość gość
aha- ona nigdy nie zostawi meza, ale lubi miec kogos do dreczenia na boku. odetnij sie od niej zanim zrujnuje ci kolejny zwiazek.

Gość gość
Jedna kolezanka kiedys rozmawiala z jej mezem i zasugerowala mu zeby jej pilnowal a jej maz na to odpowiedzial ze nie ma problemu to jakies wymysly ze bardzo sie kochaja i spytal czy juz sie wygadala bo on musi isc.

Gość gość
nie tylko kochanki to frajerki ale frajerzy żonatych bab tez wystepują

Gość gość
O to to. Z mezem na wycieczki i jaka zakochana a mysli ze ja bede sam. Ale kocham kogos innego a ona ma meza to po co to robi.

Gość gość
No nie bardzo bo ja nie bylem hej kochankiem.

Gość gość
Pozdrowienia z Karpacza :)

Gość gość
Znajoma mi opowiadala ze maz po tym jak mu powiedziala o tym ze tak lata udal ze go to nie rusza a potem wyzwal ja od dziw..ze zachowuje sie jak k...i mimo to jeszcze jej malo i jeszcze potrafi przyjsc****atrzec mi na ptaka w spodniach. Czujecie to? Ona jest niemozliwa

Gość gość
Haha

Gość gość
Nie bądź frajerem, nie rozkminiaj już jej zachowania tylko zerwij z nią wszelki kontakt. Ma coś pod deklem czy nie...czy to narawdę Twoje zmartwienie? Mają dzieci, Tworzą rodzinę więc ZAPEWNIAM Cię, że wszystko z nią w porządku,jedynie rzed Tobą gra komedię. Może ją pociągasz, może się zauroczyła i to normalne,że jest zazdrosna. ALe przede wszystkim w jej małżeństwo wdarła się rutyna i potrzebuje emocji, innych niż dostarcza mężulek. I mówię Ci to ja,męzatka. ;-) Odetnij się od niej całkowicie. Czy nie ma możliwośći aby zabronć jej nachodzić Cię w robocie? Zmien numer, zablokuj ją w necie, Zrób wszystko aby jej ni espotykać i aby ona nie wiedziała co się z Tobą dzieje.

Gość gość
A dorodny ten ptak? Jak tak to nie ma się co dziwić.

Gość gość
Powiedz jej, że złapałeś jakiegoś syfa i i tak z seksu nici by nie było.

Gość gość
Nie da rady wszędzie podsłuchy mam :)

Gość gość
Idę na nocne zjezdzanie patrz w kam kochanie :)

Gość gość
Ktos sie podszyl u gory. No ja zmieniam wkrotce prace wiec raczej juz nie przyjdzie

Gość gość
Ok rozumiem pociagam ja jak mowisz i sie zauroczyla to jest zazdrosna i szuka niewolnika co bedzie przyklaskiwal i dzielil sie nia z drugim chlopem. I uwaza sie za porzadna.zawsze mowila ze nie lubi klamac

Gość gość
i bardzo dobrze ;-) Nie bądź czasoumilaczem dla znudzonej mężatki. Możesz wierzyć jej tylko w jednym przypadku, gdy się rozwiedzie a dobrze Wiesz, że to się nigdy nie wydarzy.

Gość gość
Wiesz...z mężem jest już tak powszednio, szaro. Może nie prawi komplementów, może dzieciaki dają w kość. A tu zupełnie nowa energia, inny mężczyzna, coś się dzieje. Wystrzegaj się tego i nie dawaj w to wciągnąć bo w razie czego ona uwiesi się z płaczem na ramieniu męża i powie ''misiu, to on mnie uwiódł, ja tego nie chciałam''

Gość gość
Ale misio ja ciebie kocham,.. Wiem, poproszę męża zamieszkamy wszyscy razem. :) :=)

Gość gość
Moze i leci na dorodnego ptaka ale ze spytam przewrotnie maz jej sie znudzil po 9 latach a moj ptak interesuje ja nadal po 9? Bo? Bo nie nacieszyla sie nim ?

Gość gość
Jeśli nie było seksu to jej wyobraźnia pracuje...z Tobą ona czuje się tak jak na ppoczątku z mężem i wtym cała tajemnica.

Gość gość
I to moze trwac kolejne 9 lat? Nie strasz mnie nawet

Gość gość
Ale ja specjalnie przy niej podwalalem sie do innych lasek i wymienialem numerami. No kabaret i cyrk. A ta dostawala szalu zazdrosci i mi wygadywala ze z innymi dziewczynami sie umawiam a z nia nie sypiam jakby gadala do meza. Obled. Gdyby mnie to nie spotkalo to bym nie uwierzyl ze takie moga byc.