Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
Tak, tak, nimfeczi. Podrap się po brzuszku grubuszku.

Gość gość
5:02 No jak to? Tyle pisania, tyle pomówien, a puenta tak marna i oczywista dla ciebie? Zawiodłas mnie.

Gość gość
gość dziś Tak, tak, nimfeczi. Podrap się po brzuszku grubuszku. X Przeczytaj jeszcze raz, bo znowu pomawiasz. Tym razem o chorobę fizyczną.Ale ci bije na tle Nimfy 🖐️ Zabolał tekst z figurką stalkerczi? Teraz masz problem z jej modelingiem. Będziesz się śmiała, ale w sądzie i psychiatryku. Jesteś tak durna że nawet imiennie z loginu obrażasz i wymyślasz bzdury. Tylko pogarszasz swoją sytuację. Oczywiście jedna taka wypowiedź to pierdoła, ale jeśli łącznie są w setkach i tysiącach, to się robi ciekawie i stalking murowany. Co robisz o 5 w niedzielę? Stalkujesz i wymyślasz kłamstwa o randomie N. z sieci 🖐️ :d Masz super życie :D Nic dziwnego że zazdrościsz innym.

Gość gość
gość dziś 5:02 No jak to? Tyle pisania, tyle pomówien, a puenta tak marna i oczywista dla ciebie? Zawiodłas mnie. xxx moze sie nad nia zastanow wreszcie.

Gość gość
Od kiedy bycie oblym to choroba fizyczna? Zacznij ćwiczyć to się ujędrnisz. Zaraz 6 rano. A ty wciąż do mnie piszesz :D

Gość gość
5:06 Po co zastanawiać się nad cudzym problemem :D który jest jedynie wymyslem chorej głowy? Nie moja baja.

Gość gość
gość dziś Od kiedy bycie oblym to choroba fizyczna? Zacznij ćwiczyć to się ujędrnisz. Zaraz 6 rano. A ty wciąż do mnie piszesz smiech.gif xx jak Nimfa jest obła to ty wyglądasz jak personifikacja glejaka 🖐️ lasce figure fotografowie chwala i sama zes jej zarzucala implanty psycholko a teraz bedziesz sie dopatrywac nieistniejacych cech...jestes tak k***wsko zalosna i pisze ci to facet. masakra.

Gość gość
Jakimi modelingiem? Haha. O modelingu może być mowa gdy chodzisz po znanych wybiegach. Kilka sesji u nieznanych fotografów to jedynie rozrywka.

Gość gość
gość dziś 5:06 Po co zastanawiać się nad cudzym problemem smiech.gif który jest jedynie wymyslem chorej głowy? Nie moja baja. X Jak na razie ty manifestujesz objawy zaburzeń psychicznych. Stalkerzy to zawsze osoby odrzucone w pewien sposób przez społeczeństwo i skrzywdzone. Idź na terapię zamiast nawarstwiać sobie problemy prawne.

Gość gość
5:09 Jakie implanty? Glejaka to chyba jednak ty masz skoro takie p*****ly wymyslasz.

Gość gość
gość dziś Jakimi modelingiem? Haha. O modelingu może być mowa gdy chodzisz po znanych wybiegach. Kilka sesji u nieznanych fotografów to jedynie rozrywka. x a ty jesteś jej materacem? jak miała oferty z Anglii to raczej nie jest to rozrywka :) co jeszcze zazdrośnice powiecie?

Gość gość
gość dziś 5:09 Jakie implanty? Glejaka to chyba jednak ty masz skoro takie p*****ly wymyslasz. X no widzisz. Jak się nie znasz na sytuacji od początku to nie wp*****laj się w konflikt. a najlepiej zbierz swoją osobowość do kupy, bo co druga osoba wie, że nagle "wyskoczyłaś" z Wieczornej, udając "drugą stalkerkę" :D Alter ego opanowane do perfekcji. szkoda że tylko to.

Gość gość
Dlaczego od kilku godzin piszesz o sobie per ona? Łał no niesamowite. Sesja. Taki prestiż reklamować staniki w ju kej w primarku.

Gość gość
5:13 Nie powtarzaj moich tekstów. Sesje powinnas mieć ale tę w psychiatryku. Najlepiej połączona z elektrowstrzasami bo obawiam się iż klasyczne metody to za mało jeśli chodzi o twój wyjątkowy przypadek.

Gość gość
gość dziś Dlaczego od kilku godzin piszesz o sobie per ona? Łał no niesamowite. Sesja. Taki prestiż reklamować staniki w ju kej w primarku. X Zdziałaj chociaż tyle to pogadamy. Bo jak na razie bije z ciebie zazdrość, która tłumaczy twoje zachowanie. Jeśli widzisz we mnie N. to tym bardziej udaj się do psychiatry.

Gość gość
Znudziła mnie dzisiejsza inba. Hejo.

Gość gość
5:16 Nie marzę o byciu modelka. Pani prawnik świecąca ciałem na witrynach w ju kej to raczej słaba opcja. Prestiż spada. Klientów mniej.

Gość gość
gość dziś 5:13 Nie powtarzaj moich tekstów. Sesje powinnas mieć ale tę w psychiatryku. Najlepiej połączona z elektrowstrzasami bo obawiam się iż klasyczne metody to za mało jeśli chodzi o twój wyjątkowy przypadek. X Buauahahah. Szybko cię rzeczywistość ściągnie z tego przekonania o swojej "wyjątkowości" zjebusko 🖐️ Nie ma nic wyjątkowego w stalkingu. Niestety. Jesteś kolejnym skrzywdzonym człowiekiem który dopuszcza się czegoś takiego. A elektrowstrząsy może ci dadzą. Skoro ma ci pomóc...

Gość gość
gość dziś 5:16 Nie marzę o byciu modelka. Pani prawnik świecąca ciałem na witrynach w ju kej to raczej słaba opcja. Prestiż spada. Klientów mniej. X To akurat opinia twojego ciasnego łebka i takiej samej mentalności 🖐️

Gość gość
gość dziś Znudziła mnie dzisiejsza inba. Hejo. xx chyba brak argumentu cię znudził. jakby cię inba znudziła to byś od roku nie pisała na N. identycznych pomówień. jak nie na kowbo to tutaj. lecz się.

Gość gość
Czy ja napisałam o stalkingu cokolwiek? Widzisz jak działa twój chory łeb? Widzisz tylko to co chcesz widzieć. Spać nie idziesz? Podobno słabo z twoim zdrowiem a mimo to tak się dla mnie poświęcasz co noc. W innym przypadkiem by mnie to wzruszyło ale w twoim jedynie mnie bawi i żenuje. Biedna.

Gość gość
5:20 No nie sondzem.

Gość gość
gość dziś Czy ja napisałam o stalkingu cokolwiek? Widzisz jak działa twój chory łeb? Widzisz tylko to co chcesz widzieć. Spać nie idziesz? Podobno słabo z twoim zdrowiem a mimo to tak się dla mnie poświęcasz co noc. W innym przypadkiem by mnie to wzruszyło ale w twoim jedynie mnie bawi i żenuje. Biedna. X Załamałaś mnie. Nie piszesz teraz ze swoim obiektem obsesji. Widzisz rzeczy, których nie ma. No ty nie pisałaś o stalkingu tylko się go dopuszczałaś, a to różnica. Ale do ciebie chyba już nic nie dochodzi. Zgłoś się na najbliższą psychiatrię bo wygląda na to, że masz atak.

Gość gość
Pójdę pod jednym warunkiem. Ze udasz się tam ze mną kochanie.

Gość gość
gość dziś Pójdę pod jednym warunkiem. Ze udasz się tam ze mną kochanie. X Znowu odpowiedź typowej stalkerki. Przewidywalne. Szkoda mi ciebie. Kończę dyskusję bo ty naprawdę wymagasz pomocy. Niedługo N zobaczysz w lustrze.

Gość gość
Kończysz, kończysz i nie możesz się ze mną rozstać. Powtarzasz się wciąż i wciąż. Kolejna noc dla mnie. Dziękuję. Iks de

Gość gość
gość dziś Kończysz, kończysz i nie możesz się ze mną rozstać. Powtarzasz się wciąż i wciąż. Kolejna noc dla mnie. Dziękuję. Iks de xx kolejna manipulacja Wieczorno? sama zaczęłaś inbę, znowu oczerniając tę dziewczynę (N) i odzywając się jak p********e nożyce xd po haśle o stalkerce. sama przyznałaś, że się z nim identyfikujesz. ty naprawdę masz zaburzenia poznawcze. spjerdalam

Gość gość
Ja i manipulacje? Nie myl mnie z tobą skarbie.

Gość gość
05:30 Ha ha ha :D Dobre. Osąd rzeczywistości poszedł się u ciebie...

Gość gość
Widzisz jaki łatwy z ciebie kąsek? Idź w chooi bo nudzisz. Szłas i znowu wróciłaś? Dziwne.