Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opieka nad dzieckiem nie tylko rolą matki

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A zjakiego powodu ta obraza? nie jestem trollem,czytam uważnie kafeterię,matka może przychodzić kiedy zechce,teściowa ma obrabiany tyłek,że za często dzwoni,za często chciałaby wpadać,nawet są pomysły nie otwierania jej drzwi,takie sobie ślą rady kafeterianki.Więdz lepiej zamilcz i nie udawaj ze nie wiesz o co w tym chodzi.

Gość gość
gość dziś Idź lepiej skończ podstawówkę a potem dryłuj po mopsu po zasiłek bo ci internet odetną.

Gość gość
Nie rozkraczaj się pisdo to nie będziesz musiała bachora babci podrzucać .Nie dziwne ze facet Cię zostawił. Z taką korfą nikt by doby nie przeżył

Gość gość
gość dziś No widzisz, a moja teściowa jest dla mnie jak matka i zawsze wpuszczam ją do domu.

Gość gość
No BINGO,jestem córką,zajmuję się rodzicami,chorymi a wcześniej pomagaliśmy chorej teściowej,zmarła na białaczkę ostrą.Pomoc nie polega na dawaniu do portfela bo oni tego nie potrzebują,robię zakupy,owoce,leki i czasem nawet opłacam Panią która myje okna,zrobiłabym to sama gdybym miała zdrowie ale mam problemy ze stawami i ręce mam chore. i pewnie tak zostanie.

Gość gość
14:35] No to masz problem,bo ja też używałam tych określeń bez inwektywów a mam dwoje dzieci/bliżniaki

Gość gość
14:40 czyli tzw. teściowa szczęsciara

Gość gość
dziś CHCESZ ODPOWIEDZI??? to odpowiedz sobie sama,nie licz że tu ją otrzymasz,tu siedzą tylko roszczeniowe lalunie,od brania i wyciągania łapy po gotowe na tacy.

Gość gość
Na forum wypowiada się kilka babć i mniejsza ilość tzw mam/troli. czytam wypowiedzi babć, bo one są interesujące i prawdziwe, reszta to smieci

Gość gość
Ta, ciekawe skad tyle babć na forum o macierzynstwie. Pare matek, moze jakas jedna babcia co zabladzila w internetach i reszta troli

Gość gość
Myślisz że dzisiejsze babcie to jak twoja babunia? dzisiejsze to mają wyż.wykształcenie,pracę często przy komputerze i więcej wiedzą co się dzieje na forach niż ci się wydaje.Te babcie nie są kochane przez synowe dlatego tak trudno je zrozumieć bo mają i chcą mieć swoje życie.

Gość gość
Ty jesteś trplem, temat tyczy się babć i jest tu ich dużo + 2 trole niby mamy

Gość gość
Jestem autorką tgo postu. Założyłam go właśnie po to żeby poczytać te wasze kłótnie. Tylko 30% z was coś dobrego sobą reprezentuje i ich rodziny też. Reszta to poprostu patologia z zasyfiałej kamienicy. Cieszę sie ze niektóre z was mają oparcie w swoich rodzicach i teściach. A czy ja taką pomoc posiadam to już nie ważne. Dopowiedzcie sobie sama i pourywajcie sobie łby. I nie odpisuwałam na żaden komentarz moja wypowiedz była tylko pierwsza. Teraz jak będziecie szczekać też nie powiem ani słowa. Do dzieła.

Gość gość
Tytuł >>>Opieka nad dzieckiem nie tylko rolą matki<<< jest tak samo prymitywny jak i jego AUTORKA!!!!

Gość gość
gość dziś Nie rżnij z siebie głupa bo od samego początku udzielasz swojej nędznej wiedzy w tym temacie:D myślisz że tutaj siedzą tylko idioci?

Gość gość
dziś Wasze mamy mogą przychodzić,a co by było gadania gdyby tesciowa była taka nachalna? Z nachalna? czy ty wiesz co to słowo oznacza w ogóle? tesciowa tez moze byc taka "nachalna" ale nie zyczy sobie przebywac z wnuczka. zreszta babcia sie opiekuuje to zle, nie opiekuje tez zle. takiej jak ty nigdy nie dogodzi.

Gość gość
dziś jak sobie nie życzy to oznacza że nie jest nachalna,to proste jak świński ogon. Jeśli cię razi słowo nachalny to wyobraż sobie że można je zastąpić słowem natarczywy. Nie jesteś w temacie i zle interpretujesz tą wypowiedz,jeszcze raz poczytaj bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem,szybciej mowisz niz myślisz i rozumiesz.

Gość gość
15;16 dlaczego mamy sobie łby urywać skoro ty przestaniesz podjudzać , jesteś nieuczciwą, tak dla jaj zakładasz tematy, obrażasz , podkudzasz , udajesz , wstyd

Gość gość
Już teraz można mieć pewność że tutaj autorka robiła krecią robotę a wy mówiłyście że to trolle.