Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opieka nad dzieckiem nie tylko rolą matki

Polecane posty

Gość gość
" aż się prosi by wam przyłożyć by w te pięty weszło".

Gość mamuniaameleczki
Nie obrażajcie mojej koleżanki nieudacznice i cwaniary!!! Każda dobra matka wie, że jej zadaniem jest zrobić tak, by dzieci nigdy babci nie poznały!!!!!!!!oneone!!!!!!!!

Gość gość
mamuniaameleczki dziś pochodzenie z rodziny patologicznej,matka bita po twarzy.SZOK

Gość gość
dziś I to mi się podoba laluniu,gdybym lat 13 temu miała kontakt z takimi jak ty i olewała to szemrane towarzystwo to bym dzisiaj miała zdrowie i pieniądze a tak nie mam ani tego ani tego.

Gość gość
Tylko i wyłącznie rola matki.Chciałaś? wysrałas? Teraz baw i nie mrał cz.Nie radzisz sobie to się powieś.Innym nie zawracaj d**y swoim bachorem

Gość mamuniaameleczki
gość dziś No a co miałam zrobić jak matka na chama chciała mieć kontakt z dzieckiem? Miałam pozwolić na to, by przyszła do dziecka? Przecież wtedy moja koleżanka z kafe powiedziałaby, że jestem cwaniara i nieudacznikiem!

Gość gość
Masz rację mamuniuameleczki. Ja też mojej zamykam drzwi jak przychodzi. gdyby przyszła na kawę to jeszcze jeszcze, ale co jak moja matka zechce podejść do łóżeczka dziecka? Tu jedna pisała że jej mama przychodzi na ciasto w soboty a potem dobrowolnie pobawi się z wnuczką to przecież nasza Matka Roku prawie się udławiła własną żółcią. Dlatego ja zapobiegawczo planuję zmienić miejsce zamieszkania i nie podam moim rodzicom adresu. Bo póki mają mój adres i przychodzą do wnuczki to jestem nieudacznikiem i cwaniarą. A ja nie chcę nią być, chce być taka jak nasza Matka Roku!

Gość gość
13:20 Jak zwykle,czytacie a nie rozumiecie co,odpowiedziałam ci kotku jako wykorzystana babcia.Dzisiaj może tylko żałuje że byłam do bólu naiwna,ufałam,wierzyłam ,pomagałam ,nie wiedząc że maimi plecami jest smog

Gość gość
gość dziś Uważasz że komuś zrobisz na złośc? hihihih

Gość gość
BABY do garów,dość pierdół,w domu syf a wy klepiecie w klawiaturę tworząc takie gnioty że strach się bać,

Gość gość
Ja też zerwalam kontakty z rodzicami. Jeszcze sąsiedzi ich zobaczą i będą gadać, że jak babcia raz na rok przyjezdza to pewnie jestem cwanym nieudacznikiem.

Gość gość
gość dziś A tam. Ja mam gosposię. A teraz zjedź mnie, bo mnie stać bo sama sobie na nią zarabiam. Przecież korzystam z jej pomocy więc jestem nieudacznikiem i cwaniarą bo wykorzystuję biedną panią Halinkę i daję jej pracę. Jestem potworem, wiem;

Gość mamuniaameleczki
gość dziś Bezczelna! Jak śmiesz! Wykorzystujesz biedną panią Halinkę! Ale z ciebie nieudacznik, zamiast samodzielnie szorować podłogę to ośmielasz się pracować i jeszcze dajesz komuś etat! Prawdziwa matka sama podłogi szoruje a nie wynajmuje gosposię!

Gość gość
Przyczepiłyście się do tych określeń jak rzep do psiego ogona,a jak można nazwać człowieka który wykorzystuje perfidnie drugą osobę nie bacząc że ten ktoś czegoś już nie może,nie chce,nie lubi etc. Jak można nazwać taką osobę która może godzinami przyglądać się jak się robi ciasto,gotuje zupę i inne tam.... i po chwili mówi że nie będzie tego robić bo to jej nie wjdzie,będzie niedobre,gorzkie,sr..kie byle jakie choć nawet nie spróbowała robić anoooooo.nuiestety nieudacznik bądz cwana dla siebie.

mamuniaameleczki No wiem, jestem złym człowiekiem;< Chyba jednak zwolnię panią Halinkę. Co prawda dobrze u mnie zarabia a ma niską rentę - no ale nie mogę dopuścić do tego, by korzystać z czyjeś pomocy bo jak wiadomo tak robią tylko nieudacznice i cwaniary.

Gość gość
13:34 Mylisz pojęcia bidulko ,od tych nędznych gniotów. Chciałabyś zabłysnąc ale nie potrafisz:)

No ale to ty napisałaś kobiecie od sobotniego ciasta, że jest nieudacznikiem i cwaniakiem bo jej mama z własnej woli pobawi się chwilę z dzieckiem raz w tygodniu. Dla mnie cierpisz na jakąś chorobę psychiczną.

Gość gość
gość dziś hahahaha,mam obawy czy stać cie na dobry krem a co dopiero na Halińcię:)

Gość gość
Są takie babcie co LUBIĄ kontakt z wnukiem. Co SAME Z SIEBIE przyjdą do wnuka i na przykład zabiorą go do ZOO. BO TEGO CHCĄ. Jak nazwiesz córki tych pań? Są nieudacznicami czy nie? A może to babcie są nieudacznicami bo kochają swoje wnuki i garną się do nich?

Gość gość
mamuniaameleczki dziś Powiem ci tak,czytam te wpisy i widzę że tylko umiesz szczekać a z myśleniem już masz problem.Tam było napisane że matka na kawie i ciastku jest gościemmz pewnościa nie niańką, więc przeczytaj jeszcze raz a może ze trzy razy to zrozumiesz i przestaniesz tu mącić

Gość gość
13;41 Ale wiesz, że niektóre kobiety nie siedzą jak ty i nie szorują podłóg tylko pracują, mają firmy czy coś? Dlaczego uważasz, że tej pani nie stać na gosposię? Ja co prawda gosposi stałej nie mam, ale raz w miesiącu zamawiam sobie firmę sprzątającą- taka usługa to raptem 200zł a wolę w tym czasie iść z dziećmi gdzieś niż szorować podłogi.

Gość gość
Mnie też zastanawiają dzisiejsze babcie. Bo co można robić przez cały dzień? Mnie olały wszystkie babki, pamiętam jak było ciężko. Teraz babki i dziadki są chore i zdziwiona, że mają taki słaby kontakt z wnuczkami, które w wieku nastu lat nawet k***a!!! nie zadzwonią do bidulki babci jak ja im nie przypomnę. Ojjjj to, że starszy nie znaczy, że mądrzejszy.

Gość gość
Wiecie, są normalne rodziny, a wy w patologii grzebiecie z patologii pochodzicie i poglądy macie z ulicy, czytam i nie wierzę, faktycznie cwaniary i nieudacznice, czyli patologia! Normalnie samemu wychowuje się potomstwo, czasami prosi się o pomoc jeśli to możliwe, a normalnie są od tego nianie

Gość gość
Wiecie jaki jest temat topiku?????? to ruszczie tymi tęgimi głowami że nie chodziło o babcie które chcą tylko o babcie do których ma się pretensje że nie chcą a opieka nie jest tylko rolą matki.OWIECZKI do dzieła,czytać,czytać i czytać

Gość gość
13:44 Przeczysz kobieto sama sobie. Proszę, oto cytat: "gość dziś No to to ciacho nie jest darmowe, a ty i cwana i nieudacznik dodatkowo wyrachowany, bo liczysz co jest darmowe , jak matka zaprasza na obiad cię to nie liczy kosztów , zabawna jesteś ".

Gość gość
A tam, ma rozdwojenie jaźni. Zdarza się. Bez tego tez widać, że ma problem ze sobą.

Gość gość
gość dziś Rozumiem że na codzienną nianię też cię stać?

Gość gość
Ja z góry podziękuję za kontakt na starość z taką patologia, jeszcze mnie okradną lub otruja, wy na straganie kradzioną marchewka powinnyscie handlować, a nie opiekować się kimkolwiek

Gość gość
gość dziś No to przykro mi bo to nie jest mój wpis i dlatego go nawet nie czytałam,to że któs ma inne poglądy nie oznacza że możesz sobie pozwalać ubliżając po kolei wszystkim jak lec***iszą tutaj osoby anonimowe