Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiszę wprost: nie mogłabym być z facetem który nie ma auta

Polecane posty

Gość gość
a teraz doczytalam, ze mieszkasz w Warszawie. to w tej stolycy takie marne grosze zarabiasz? trzymajcie mnie hahahaha

Gość gość
btw. po rodzicach też odziedziczę dom ponoć, ale to ich majątek więc go nie liczę. Jeśli będą mieli fanaberie mogą go zapisać na rzecz domu dziecka, co chwalebne i bym im pogratulował dobrej decyzji

Gość gość
13:27 ale w dzisiejszych czasach jak nie masz kasy to jestes nikim, bo za wszystko trzeba placic. a jak ci sie zdarzy choroba i ie bedziesz mogl pracowac to z czego bedziesz zyc?

Gość gość
mnie natomiast cieszy jedna rzecz. mianowicie to, że moge sie wymigać od znajomości z róznymi interesującymi paniami po prostu nie kupując samochodu. to wielki plus inaczej musiałbym zatrudnić ochroniarzy albo zaopatrzyć sie w jakiś długi gietki kij z wibratorem na końcu

Gość gość
Z tych 100 koła co mam na oszczędnościówce i w akcjach jak również sprzedaży 3 pokojowego mieszkania po dziadkach :)

Gość gość
13.23 Ale wiesz ze mozna miec zaradnego meza swietnego ojca zarabiajacego 6k i majacego auto? Jak mozna napisac ze sie nie chce prawka. To pomaga a w niczym nie przeszkadza.

Gość gość
btw. po rodzicach też odziedziczę dom ponoć, ale to ich majątek więc go nie liczę. Jeśli będą mieli fanaberie mogą go zapisać na rzecz domu dziecka, co chwalebne i bym im pogratulował dobrej decyzji xxx chyba cie p****alo, jakby mnie starzy ostatentacyjnie pomineli w testamencie to bym nie przyszla na ich pogrzeb. a kim ja jestem zeby mnie wydziedziczac? nie badz nawina, to nie zaden honor, tylko frajerstwo.

Gość gość
Plus oczywiście renta inwalidzka i wtedy mogę sobie iść nawet na cieciówkę. Bardzo miła robota, także się w niej bym nie przemęczał,a na nocnej zmianie spał.

Gość gość
"bo za wszystko trzeba płacic" xxx nie nie trrzeba po prostu jesteś peeesda i płacisz każdemu za pozwolenie robienia tego co można robic za darmo

Gość gość
100 kola ale to chyba od starych, bo na pewno nie z tej swojej nedznej wyplaty.

Gość gość
He he usmialam sie z wypowiedzi autorki. Zaradny czlowiek wybiera mieszkanie tak,zeby wszedzie bylo na piechote, rowerem albo komunikacją miejska. Parkowanie i szybki dojazd w miescie- zapomnij! Chybaze mieszkasz na jakims wydmuchowie i nie masz wyjscia . Samochód moze sobie kupic teraz kazdy- tyle , ze nie kazdy ma wybor i moze sobie radzic w=bez samochodu

Gość gość
@13:31 Jeżeli już to naiwny, ale mi już kupili jedno mieszkanie, drugie mam po dziadkach. Ile można w życiu, że tak to ujmę PRZEŻREĆ na konsumpcje?

Gość gość
"bo za wszystko trzeba płacic" xxx nie nie trrzeba po prostu jesteś peeesda i płacisz każdemu za pozwolenie robienia tego co można robic za darmo xxx co ty bredzisz? nie masz kasy to na wakacje to siedzisz na dopie w domu, jak choroba to panstwo ci nie pomoze, jak ci sie urodzi chore dziecko to tez zebrzesz u obcych ludzi o pomoc dla niego. wiesz chociaz na jakim swiecie ty zyjesz?

Gość gość
100 koła to są moje oszczędności z 5 lat frustratko. Dziś protestujesz, a za jakieś 3-4 lata będziesz szukać normalnego faceta jak na warunki Polskie, selekcjonerko za dyche :P

Gość gość
A ja nie mógł być z kobietą, która jest za głupia żeby zrobić prawo jazdy i na tyle leniwa, żeby wymagać od faceta 5tys wypłaty. Ja rozumiem takie czasy, ale ja zarabiam 4tys i wolę być z przeciętna kobietą, która ma coś w głowie niż z lalką co patrzy do kieszeni :) Panie, zrozumcie, że ci normalni faceci wymagają od kobiety czegoś więcej niż tyłek. :) wolę dać 2 tyś na biedne rodziny niż wydawać na bezwartosciową kobietę.

Gość gość
jak zarabiasz nedzne 2700zł to z czego ci sie w 5 lat uzbieralo 100tys? umiesz ty liczyc? musialbys zrec trawe spod bloku i zyc bez swiatla i wody.

Gość gość
Mi tez rodzice kupili 2 pokojowe mieszkanie i to o zgrozo w centtum :P I mam auto ale chyba nikt na moja stara skode nie polecial. Ja rocznie sama odkladam 15 tys wiec 100 tys to mozliwa suma. Chyba ze zarabiacie 1200 zl...

Gość gość
100 koła to są moje oszczędności z 5 lat frustratko. Dziś protestujesz, a za jakieś 3-4 lata będziesz szukać normalnego faceta jak na warunki Polskie, selekcjonerko za dyche xxx stulejarzu ja bede miec w tym roku 34 lata i meza mam od blisko 7 lat, ktory zarabia 6tys na reke. Przysiegam na moje zycie, bo juz wiem ze zarzucisz mi klamstwo. a na takiego jak ty to bym nawet nie spojrzała, bo dla mnie facet ktory zarabia w stolicy tyle co sprzataczka jest nieudacznikiem zyciowym.

Gość gość
Napisal ze dorabia w weekendy i ma co miesiac 2000zl z wynajmu extra. Czytaj zanim sie zaplujesz.

Gość gość
to z wynajmu ma, ale wyplate ma nedzna i to nie zmienia faktu za zarabia jak na faceta c*****o.

Gość gość
Dlatego wiem i cieszę, że znajdę jedną kobietę a nie 10 które są warte uwagi jedynie na wygląd. A wpis co do wakacji; dla mnie najlepsze są góry, maniot, domek, tanio i romantycznie, a nie liczy się co ile kosztuje tylko w jakich intencjach jest :)

Gość gość
Czyli ma 2700 + 1000 + 2000 to ma prawie tyle co twoj pozal sie boze maz. A ma 2 mieszkania jeszcze.

Gość gość
Co wyscie sie uczepili tej stolicy? Samo mieszkanie tu nie oznacza zarobkow 10 tys tu tez pracuja ludzie za minimalna.

Gość gość
Czyli ma 2700 + 1000 + 2000 to ma prawie tyle co twoj pozal sie boze maz. A ma 2 mieszkania jeszcze. xxx moj pozal sie Boze maz przynamniej umie zarobic pieniadze, jak na prawdziwego faceta przystalo. a strone wczesniej pisalam, ze bede miec po rodziach 300metrowy dom i 70metrowe mieszkania, tak samo moj maz bedzie mial po swoich rodzicach dom i do tego dzialki. wiec jesli chodzi o majatek po rodzicach, to tez kolega odpada w przedbiegach. wszystko to mozna wynajac albo zwyczajnie sprzedac.

Gość gość
bo w stolicy mozna zarobic duze pianiadze, no chyba ze ktos ma c*****e wyksztalcenie to wiadomo ze bedzie zarabial minimalna

Gość gość
To byś nie spojrzała. Bycie atrakcyjnym dla wszystkich to model czysto teoretyczny. Ja też bym się z taką żmijką nie chciał użerać. :D Pozostają mi więc korpobiurwy, co to według siebie wiele osiągnęły bo pracują w mordorze na Domaniewskiej w międzynarodowym środowisku, a które i tak lecą na mój styl życia, mieszkanko i ogólny super wygląd. Pozdro dla normalnych dziewczyn, a nie roszczeniowych svk - selekcjonerek. :)

Gość gość
Czyli ty jestes za glupia zeby zarobic 6 tys skoro "jak na faceta przystalo" maz musi? Boli cie tylek ze koles na luzie ma te 6 kola i jakos nie placze a ty usilnie probujesz go zdyskredytowac?

Gość gość
Roznica taka ze koles mowi ile sam zarabia a ty sie chwalisz zarobkami meza. Pochwal sie swoimi sukcesami.

Gość gość
@13:43 No to jak super się Wam powodzi to zapiszcie ten dom na poczet potrzebujących - dom dziecka, schroniska dla bezdomnych czy też schroniska dla zwierzą. Po cholere wam tyle posiadać? Ja swoim powiedziałem, że mogą ten dom zapisać dla domu dziecka, w którym sporadycznie mam wolontariat. Ile można w życiu przeżreć na konsumpcje i wiecznie kolekcjonować banknoty?

Gość gość
nic mnie nie boli mitomanko. koles sie szczyci nie swoimi sukcesami, gdyby nie rodzice to w tej warszawie orał ryjem po ziemi ile wlezie. a te korpobiurwy to maja ze swojej pracy mieszkania rowniez pokupowane, to chyba sie nie polaszcza na faceta ktory nie dosc ze zarabia mniej od nich to jest cale zycie sponsorowany przez rodzicow.