Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiszę wprost: nie mogłabym być z facetem który nie ma auta

Polecane posty

Gość gość
Autorko, napiszę wprost: to znajdź sobie kogoś z autem. O cały ten szum?

Gość gość
a co ty mi bedziesz dyktowal jak mam wlasnymi pieniadzmi i majatkiem dysponowac? i mowil ze mam porozdawac biednym i ubogim? co ty normalny jestes? bo chyba nie. idz najpierw naklon rodzicow zeby przepisali dom na dom dziecka, pokaz mi papier od notariusza, ze miales gest, i dopiero potem wymagaj od innych. bo z tego co wiem, na te chwile twoi rodzice nie zrzekli sie majatku na rzecz biedniejszych. daj przyklad sam, potem wymagaj od innych Robin Hoodzie za 5 złotych.

Gość gość
A ja nigdy dzieci nie bede mial wole pracowac i zarabiac i miec wszystko. Nie potrzeboje do tego faceta. A jak sie robi to co sie lubi to sie jest szczesliwym czlowiekiem.

Gość gość
Nie czytałam wszystkiego ale po 2 latach powiedźmy siedzenia na tym forum stwierdzam , ze większość kobiet tu to straszne materialistki . Brak szacunku do innych , wyśmiewanie sie z biednych , ludzi pracujących fizycznie to norma na tym forum . Kiedyś napisałam ze pracuje fizycznie w markecie . Zostałam zjechana od najgorszych bo takie jak ja nie powinny mieć dzieci .

Gość gość
Objechalas kolesia ze korzysta z majatku ktory dostal w spadku a sama chcesz zostawic cos dzieciom ktore beda korzystac z twojego dorobku i to juz ok? Nie dosc ze klamczuszka to jeszcze hipokrytka :* xxx jaka hipokorytka? chce zostawic dzieciom, owszem, bo sama od swoich rodzicow tez cos dostane. ale przy okazji naucze ich zaradnosci zyciowej, ze same maja do czegos dojsc a nie tylko liczyc na drapane i jeszcze sie tym szczycic. umiesz roznicowac?

Gość gość
Ja podobnie jak autorka też kopnelabym faceta ktory nie ma auta,no ludzie w tych czasach jak dla mnie to obciach nie mieć auta i świadczy o niezaradnosci,nawet jakby zarabiał kokosy a auta nie miał to dla mnie nie facet

Gość gość
Facet z luksosow jakis bogaty dla kobiety nie zrezygnoje. Zaluzmy facet poznaje biedna dziewczyne rodzice sie sprzeciwiaja ze go wydziedzicza. A on odrazu ja rzuca bo nie chce z nia zyc biedno i w kawalerce.

Gość gość
ja znam takich co zarabiaja 1800zł a auta maja, wiec..... no powiedzcie mi mi ze tacy sa zaradni haha.

Gość gość
14:18 Ale wiesz ze mimo Twoich staran twoje dzieci moga stwierdzic ze jak koles wyzej nie musza sie przepracowywac bo dostana od was spadek? I co zwyzywasz je od nieudacznikow jak tego faceta?

Gość gość
Facet to moze dojsc do czegos. Ale kobieta to nie narodzic dzieci i wygladaj od meza kasy na pampersy. Wstretne baby.

Gość gość
14:18 zeby takich nierobow wychowac, to trzeba sie postarac, juz ty sie nie boj o wychowanie moich dzieci.

Gość gość
To trzeba się było urodzić kobietą.Już taka rola mężczyzny,że ma zarobić pieniądze i utrzymać rodzinę, pech.

Gość gość
No to skoro rola mezczyzny to zarabianie to nie placzcie o rownych pensjach i rownouprawnieniu :/

Gość gość
To kobieta jest nierobem. Normalna kobieta pracoje i pieniadze zarabia. A nie siedzie w domu i dzieci rodzi. Ja zebym sie dowiedziala ze jestem w ciazy to odrazu bym usunela albo jakies rlsrodki poronne wziela. Ja lubie pracowac i poznawac nowe rzeczy. Jestem ambitna.

Gość gość
@14:16 Tak myślałem. Typowy produkt społeczeństwa konsumpcyjnego, nic dla świata i innych tylko pod siebie. Wstydź się, jakie wartości przekażesz tym swoim dzieciom? Tylko kasa, sztucznie pompowany prestiż i wyścig szczurów? Ja mam już spore zabezpieczenie finansowe, poza tym 2 mieszkania nawet jakbym zmajstrował w tym momencie potomstwo to i tak jedno dziecko nie byłoby w stanie przeżreć tej wartości zgromadzonej przeze mnie. I owszem, bardzo chętnie wpadnę tu na forum i udowodnie, jeśli faktycznie uda mi się nakłonić mych rodziców do zapisania swego domu i majątku na jakiś szczytny cel. Mam nawet upatrzony dom dziecka, w którym jestem wolontariuszem i dzieciaków zabieram na mecze. Spadam stąd. Za pól godziny fajrant w robocie, na siłowni martwy ciąg i bicki będą katowane. A później rozmowa czy uda się wygospodarować w domu kultury na warszawskim Mokotowie sali dla młodzieży bym mógł prowadzić zajęcia z boksu, żeby miały gdzie rozładować negatywną energie. Bezpłatnie oczywiście. To ważne, bo później rosną takie nawiedzone istoty co by dla mamony własne g..no zjadły. Pozdrawiam normalne dziewuszyska.

Gość gość
Ten kto do wszystkiego doszedł sam, coś znaczy, majątek po rodzicach? Po matce zostało mi 40zl i mieszanie zadłużone na 20tys, musiałem rzucić zawodówke i iść do pracy. A zresztą, nie będę się wypowiadał na temacie dla idotow :)

Gość gość
Kurwa na wsi nie ma czegos takiego ze domu gospodarki ojcowizny sie wyzekam i oddaje. Jak ktos nie chce wziac to sie go rodzice wyzekaja. Juz nikto ziemi nie chce robic mlodzi uciekaja do miasta zarabiaja swoje pieniasze i tam mieszkania kupuja. A na wsi domy sie wala i pole odlogiem lezy. A stazy rodzice placza ze nikt przejac z dzieci nie chce. Daj temu bratu brat drugi mowi daj temu przepisz bo ja nie chxe na wsi mieszkac. Teraz nikt nie chce majatkow na wsi jak kiedys z dziada pradziada. Wszystkim miasto odbija we lbie. Nie ma gospodarzy.

Gość gość
Ja nie dam rady mieszkac w mieszkaniu z balkonem. Na wsi mam dom z oogromnym podworkiem ziemie lasy itp. Bo bracia nie chcieli brac i gospodarzyc woleli prace w miescie i kupic mieszkania. Mam meza i znim zajmujemy sie gospodarstwem i mamy wlasna dzialalnosc jeszcze ktora ja zalozylam. Dzieci nie mamy. Tata ubolewal ze synki nie chca gospodarstwa bo im luksusy w miescie odbily. A tu wyszlo tak ze jak ktos ma pomyst to we wsi moze zyc w wiekszych luksusach i miec wlasna przestrzen.

Gość gość
twoj wybor. Ja bym nie mogla byc z facetem ktory nie umie jezdzic; facet ma tu byc lepszy ode mnie, co nie jest jakos specjalnie trudne bo jestem kiepskim kierowca. Facet bez zaciecia do motoryzacji jest dla mnie malo meski.

Gość gość
jakbys zmajstrowal dziecko to zarabiajac 2700zl musialbys isc na drugi etat albo sprzedac to mieszkanie co je wynajmujesz haha.

Gość gość
gość dziś Nie przesadzaj , Jest mnóstwo rodzin gdzie zyja np w 3 osoby za 3000 zł . Jak urodziłam dziecko moj maz zarabiał 950 zł . Ja miałam macierzyński i daliśmy rade . Jedziecie po facecie ale on ma duzo racji . Materializm na tym forum jest okropny . Tylko kasa kasa kasa ...

Gość gość
hahah, w sumie ten facet może i podkoloryzował historie swego życia. albo może to babska prowokacja żeby sprowadzić do parteru ogół dyskutujących. niemniej zakładając, że scenariusz jest prawdziwy, faktycznie jest rozmowny i towarzyski, prowadzić będzie te treningi boksu to z głupiego personalnego ma szansę na pieniądze wielokrotności średniej krajowej, wystarczy, że papierek zrobi. tak, to irytujące bo ja się uczyłam, brat olewał szkołę, tylko siłownia i bójki i ja dorabiam poza etatem jako korepetytor z j.niemieckiego ucząc głównie licealistów a on lata jako instruktor na siłowni na jdg i na czysto ma z treningów personalnych 3 tys. netto. nosz kuźwa, bierze 80-100 zł za lekcje i weź miej człowieku motywacje do nauki :D

Gość gość
to chyba raczej jego sprowadzono do parteru hehe. koles uciekl w podskokach

Gość gość
jak tam uważacie, jak dla mnie w starciu materialistki vs chłopo-bokser 0:1 :D

Gość gość
Faceci to materialisci robia oszustwa chandluja kobietami zywym towarem itp aby zarabiac miliony. Co tam czlowiek kobieta gwalcona. Aby kasa byla. Co tam rozne firmy trojace ludzi np spalarnie inwestorzy stawiaja. Lub prezesibkoncernow farmaceutycznych uzalezniaj sie od lekow dzieki ich skladnikom kupuj by oni zarobili.

Gość gość
A mnie to cieszy ze jestem leprzym kierowca niz niejeden facet. Moze temu mnie niektorzy unikaja.

Gość gość
A co z facetem ktory zostawil zone z 3 dzieci. Zarabia 15 tys i nie chce placic alimenrow 1000 zl to dla nigo za durzo. Krzyczal na zone przed rozwodem ze nie zgadza sie na alimenty.

Gość gość
LEPRZYM powiadasz?

Gość gość
A to normalne zeby zarabiac 20 tys dostac awans i na rok w delegacje jechac bo sie wiecej zarobi. A zona z dwojka dzieci zostaje i nadodatek w ciazy

Gość gość
Jakby zmajstrował dziecko przy zarobkach 2700+1000+2000 za wynajem+macierzyński matki dziecka to przy braku kredytu i zdrowym dziecku to ich rodzina jeszcze by spokojnie odkładała kaskę :)