Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZWIĄZEK z facetem starszym o 31 lat ma szansę na przyszłość

Polecane posty

Gość gość
"A tak w ogóle, to te laski(nie wszystkie) pisały w takim stylu jakby dopiero się ocknęły, że takie związki nie budzą powszechnej społecznej aprobaty i się obudziły dopiero dzięki kafe, zdziwione i oburzone, że to się ludziom nie podoba" Dokładnie! "bo przecież w oczy jej tego nikt nie powiedział" Jakby nie rozumiały, że w społeczeństwie obowiązują jakieś normy społeczne i nie łazi się za ludźmi wykrzykując wszystko co się myśli.

Gość gość
15:04 widac, ze jestes tu nowa. Te niby mile komentarze pisala taka schizofreniczka, juz wszyscy ja z goscia rozpoznaja w tematach o starszych facetach. Gadalam o tym z pewnym chlopakiem niedawno. Dalas sie nabrac, bo ona pisze niby milo, kulturalnie, jak to okreslilas, ale nie dochodza do niej zadne argumenty i caly czas prowokuje. Po prostu zaburzenie psychiczne, bywa.

Gość gość
Ja w tym roku kończę 50 lat , mój tata ma lat 73. Uwielbiam go , jest wspaniały. Niestety jest bardzo schorowany . Takiego chcesz życia? Pielęgniarki. Nie wyobrażam być sobie z mezcxyzba ok 80tki. Jestem pełna życia.

Gość gość
20 lat wspólnego życia, a raczej 10 to będzie maksimum . Ale ona musi się sama przekonać o tym . To jej zycie .

Gość gość
Dalej bedziecie obrazac?przez takie hieny nie mozna dyskutowac, albo przez jedna mende, ktora pisze setke komentarzy na godzine, wylazi z niej jak z karabinu. Co wy ludzie tworzycie, zastanowcie sie troszke. Gdzie sa wasze resztki kultury?? Macie o niej jakiekolwiek pojecie w ogole?

Gość gość
15:13 lepsze 10 lat wspanialego zycia z ukochana osoba, niz 50 lat zycia z osoba, z ktora sie jest na sile, bo sie nikt fajny nie trafil.

Gość gość
dziś Mi się chamstwo nie podoba, dlatego twoje chamstwo tutaj też skrytykowałam. Czytałam ten wątek od początku i niestety panie od starszych mężczyzn przejawiały większą agresję i wulgarność. Nie mówię, że tylko one za to tylko one krzyczały jak to są ofiarami a każdy niesprzyjający acz wyrażony w kulturalny sposób komentarz, okrzykiwały hejtem. Szczytem było kilka ostatnich stron.

Gość gość
15:17 te od starszych sie probowaly normalnie, spokojnie wypowiadac. Mialy dawac sie ustawicznie obrazac i gnoic?? Przypominam, ze amatorka starszych probowala uspokoic sytuacje. Jakas od mlodszych wiecznie obrazala. Jakis psychol po prostu.

Gość gość
10 lat a co potem ? Dzieci mu urodzi ? Nie żartuj. W życiu trzeba kierować się również rozsądkiem. Ale ja już pisałam. To jest jej zycie . Boleśnie się o tym przekona

Gość gość
15:20 tak, urodzi mu, nie boj sie o to :):) biologia juz to przemyslala-czemu facet moze zapladniac cale zycie?? Odpowiesz mi, czy uciekniesz, jak wszystkie tu nieuki? Odszczekuj

Gość gość
dziś Tak normalnie próbowały rozmawiać, jak normalnie próbują tutaj. Wystarczy spojrzeć na słownictwo. Ja umiem uczytać i słowo pisane rozumiem. Ja nie potrzebuję, żeby ktoś mi tłumaczył.

Gość gość
No widzisz, gebe jej zamknelas. Nie ma zadnego argumentu, z biologia sie nie dyskutuje. Nie przejmuj sie takimi przegrancami :)

Gość gość
15:27 widzisz, jaka jestes stronnicza? Jedna strona jest cacy, a druga jest ble. Amatorki mlodszych facetow oczywiscie superasne, a tamte sa be. Inaczej nie umiesz dyskutowac?

Gość gość
15:20 no i? Juz ucieklas? Czemu facet moze cale zycie zapladniac?

Gość gość
Hehe to jest wlasnie dyskusja z nieukami :D ale cyrk!

Gość gość
Teraz juz widac, co to za element. Piszcie sobie same, taplajcie sie w tym blotku nienawisci i zgorzknienia, ale bez inteligentnych ludzi. Piszcie sobie same ze soba. Zaproscie do dyskusji rownolatkow.

Gość gość
O matko:D Bycie miłym i kulturalnym nie polega na przytakiwaniu i zmianie zdania, po usłyszeniu "argumentów" drugiej strony. Normalni ludzie nie zgadzają się w bardzo wielu sprawach, nie podobają im się ich wybory życiowe, styl ubierania, poglądy na różne sprawy, światopogląd i nie skaczą sobie z tego powodu do oczu i nie żądają, żeby ta osoba zmieniła zdanie..

Gość gość
15:43 a widzisz roznice miedzy tym, co napisalas, a obrazaniem?? Przeciez tam byl regularny hejt, chyba tematu nie czytalas. Te hieny zaszczuly kobiety bedace ze starszymi :O na szczescie temat juz usuniety :D

Gość gość
"Jakby nie rozumiały, że w społeczeństwie obowiązują jakieś normy społeczne i nie łazi się za ludźmi wykrzykując wszystko co się myśli." x no to sobie łaź baranie jeden w tym swoim stadzie oszołomionych innych baranów, gdzie lezą w rządku, jeden za drugim obwąchując tyłek drugiemu, który obwąchuje trzeciemu, bo nic prócz tych zadów innych ludzi nie widzą i nie chcą widzieć. Zyją tylko du/pami innych, nie spoglądając nawet na własne, bo przecież reguły są już z góry ustalone, więc się za nimi podąża. Byleby tylko wpasować się w stadko. Nie brakuje kolejek takich żywych kukieł maszerujących bezmyślnie donikąd, bo im tak "normy społeczne" nakazują. Jak ci każą zjeść własne odchody, to też tak zrobisz, bo normy nakazują, prawda? Będziesz się z tym jeszcze dobrze czuła, bo przecież robisz to co inni i przestrzegasz reguł, no popatrz jakaś ty ucywilizowana, a ci co nie przestrzegają i mają wy/je/bane na normy i żyją po swojemu to dopiero dzikusy, co?

Gość gość
16:23 brawo!!

Gość gość
A te co są na nie, wypowiadają się jakimś dziwnym trafem tylko z perspektywy "moja siostra", "moja babcia", "koleżanka" i przedstawiają tylko czyjś punkt widzenia. Bo siostra po 10 latach powiedziała, że jest nieszczęśliwa, to trzeba teraz uogólniać i wszystkim odradzać takie związki. Byłaś w takim związku? Masz własne doświadczenie? Komuś tam nie wyszło ze starszym, ale co w związku z tym, z jakiej racji ma to być gwarantem na to, ze wszystkim się nie uda? Takie samo prawdopodobieństwo na niewypał po iluś latach ma każdy inny związek niezależnie od różnic wiekowych, no i co w związku z tym? Tutaj już nikt nie odradza wchodzenia w ogóle w jakiekolwiek związki? Cóż za hipokryzja.

Gość gość
16:29 te tlumoki tego i tak nie zrozumieja! pelna zgoda!

Gość gość
gość dziś Jeden z nielicznych rozsądnych komentarzy, na które natrafiłam na Kafe... Zgadzam się całkowicie.

Gość gość
Rowiesnik tez moze zdradzic, leciec na kase, na doope, na wyglad, a jak babka wyglada mlodo, to tez moze sie chciec odmlodzic. Ale tlumoki twierdza, ze tylko starsi tacy sa. Zenada!!! :O

Gość gość
To amatorki starszych panow wyzywy wszystkich mlodych facetow od sebixow :/ i skoro co chwila powstaja takie tematy to jednak swiadczy to o tym ze kobiety maja watpliwosci ci do takich zwiazkow z duza roznica wieku...

Gość gość
ja pieprzę, ale te baby to głupie ze śmierdzącym staruchem iść od łózka, dla pieniędzy są w stanie z trupem spać

Gość gość
16:35 znowu zaczynasz o sebixach? Tamten temat prowokatorko rozwalilas, teraz sie bierzesz za nastepny :O juz wiem, to twoje byly te posty o sebixach ostatnie w tamtym temacie! Ale jad z ciebie wylazl wtedy, teraz juz sie piana na nowo zbiera

Gość gość
A tak w ogóle to skąd ta "troska" o kobiety, które wybierają starszych? Skoro jedna z drugą są takie szczęśliwe ze swoimi rówieśnikami, to coś mi tu nie gra, bo od kiedy taki przeszczęśliwy człowiek z taką zawziętością atakuje inne osoby, tylko dlatego, że sobie inaczej życie ułożyły? Szczęśliwy człowiek ma wywalone na cudze życie i związki i cieszy się własym. No ale chyba nie jesteście takie szczęśliwe jak to tu próbujecie na siłę udowodnić i obalić fakt, że jakieś kobiety mogą być szczęśliwe ze starszym. Swoje własne brudy próbujecie przysłonić wymyślonymi tekstami na temat związków ze starszym. Najpierw napraw swój związek z młodym, a dopiero po tym jak znajdziesz złoty środek na udane życie we 2 pouczaj innych

Gość gość
Tak, to ta z 16:35 rozwalila tamten temat. Widze po stylu pisania. Wrocila tutaj sie srac na rzadko :O

Gość gość
O i ta z 16:41 tez wrocila, tamten temat rozwalila to tutaj smierdzace bobki wypuszcza :O to nie starsi faceci tak smierdza, to twoje bobki bo juz zasralas caly pokoj :D