Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZWIĄZEK z facetem starszym o 31 lat ma szansę na przyszłość

Polecane posty

Gość gość
ja pieprzę, ale te baby to głupie ze śmierdzącym staruchem iść od łózka, dla pieniędzy są w stanie z trupem spać x współczuję doświadczeń i niskiej samooceny skoro zdecydowałaś się iść do łóżka z jakimś śmierdzącym brudasem. I widzę, że masz swój pogląd na temat sprzedawania się za pieniądze, może opowiesz nam coś więcej? Jesteś nekrofilką? A próbowałąś może z martwym psem? Rada na przyszłość, zanim pójdziesz do łóżka z kimkolwiek upewnij się, że się umył, to nie będziesz wypisywac potem swoich żali na kafe. Ale z drugiej strony skoro lubisz ujeżdżać zwłoki to smrodek i tak ci nie raczej nie przeszkadza, więc w czym problem?

Gość gość
16:45 coś ci się chyba godziny pomyliły to raz, a dwa jestem tu po raz pierwszy i pisałam o 16:23, 29 i 41

Gość gość
16:49 brawo!! Ona ma juz doswiadczenia w tym, skoro tak obrazowo pisze. Teraz te dewiacje chce tutaj szerzyc. Jeszcze jej w nozdrzach zostal ten paskudny odor i rzucilo jej sie na psychike

Gość gość
16:52 taaa, po raz pierwszy. Tamten temat rozwalilas i teraz ten chcesz. Wylazl z ciebie taki jad, nie pamietasz juz? Moze to na haju robilas??

Gość gość
Obie strony w moim uznaniu stoją na niskim poziomie w tej idiotycznej i nic nie wnoszącej dyskusji. Każdy ma prawo układać sobie życie tak, jak chce, i wybierać sobie partnerów takich, jakich chce. Niech każdy zajmie się swoimi sprawami, będzie najlepiej.

Gość gość
16:49 to też ja, ale teraz niestety muszę już iść. Nie dajcie się tym biednym upośledzonym umysłowo, więc nieszczęśliwym nieudacznicom mierzących inne kobiety własną miarą. Dla nich zawsze wszystko będzie się sprowadzać do pieniędzy, no ale co zrobić, normy społeczne! więc trzeba sobie jakoś radzić, żeby z głodu nie zdechnąć hahaha boli je, że są kobiety, które nie są z kimś dla pieniędzy, a do tego są szczęśliwe, a one nigdy tego nie zaznały i nie zaznają, w końcu mają to czego same chciały- żyją wg norm. Nie ważne, że śmierdziel, nie ważne, że biedę klepią (tylko leniwa kwoka nieudacznica uzależnia swój status materialny od faceta, stąd teksty, że inne są ze starszymi dla kasy), ważne, ze normy społeczne i rola przykładnej czyli żałosnej obywatelki wypełniona!

Gość gość
Wlasnie, 17.00, ja to samo tam pisalam, to mnie gnoily hieny :O chcialam te sytuacje uspokoic, ale nie docieraly zadne argumenty. Hieny zaszczuly kobiety wiazace sie ze starszymi. Zyjcie i dajcie zyc innym!!!!!

Gość gość
16:56 idź się lecz lub zażyj swoje leki i na tym dyskujsę ucinam

Gość gość
17:03 oo, znowu przyszla. Juz jej sie przypomnialo, jak hejtowac. Dostala wiatru w zagle i teraz sie bedzie srala, az komus nie dosra :O 17:02- szkoda, niezle jechalas po tych hienach. Jak bedziesz miala czas, to wroc :) pozdrawiam :)

Gość gość
To ja z 16.35. W tamtym temacie pisalam ze mam 30 lat i fiu bziu w glowie a nie o Sebixach. Zwracam tylko uwage ze tak ktos pisal. Ogarnijcie sie z oskarzeniami bo same nakrecacie kolejna klotnie.

Gość gość
17:18 ale ciebie nie gnoily bo w ich chorych umyslach stalas po jasnej stronie mocy, postaw sie w sytuacji gnojonych osob. Ale w sumie- czemu sie przejmowac opinia jakichs wariatow.

Gość gość
Zaraz znowu usuną ten wątek. Zgłaszam!

Gość gość
No i nigdzie nie zglosilas

Gość gość
do gość dziś - stary człowiek będzie zawsze śmierdział starością, tego się nie da zmyć całkowicie, tak samo jak i wyglądu starczego np. zmarszczek nie da się zatrzymać,

Gość gość
I widzicie teraz, ktora strona ma pomieszane w glowie?

Gość gość
Ja nikogo nie obrazalam, przestawilam tylko swój punkt widzenia. W zamian otrzymałam bluzgi. To jest kultura?super Co z tego że mężczyzna może zapladniac? A kto to dziecko wychowa?A tak...młoda mamusia . Świetnie

Gość gość
17:59 przez ciebie zaraz usuna ten temat. Uspokoisz sie wreszcie?

Gość gość
Dla mnie to obrzydliwe, bo z góry już wiesz, że ten dziadek Cie nie kocha. On leci TYLKO na młode ciało. Jakbys była w jego wieku nawet by na Ciebie nie spojrzał, mimo że bylabys tą samą osobą tylko sporo starszą. Dziadki zboki lecą tylko na mlodą doope, to nie miłość...

Gość gość
I wyzywasz kafeterian od prymitywow... Dla mnie to prymitywny jest dziadek lecący na córkę/wnuczkę, w takim właśnie odzywają się prymitywne instynkty, czyli ocenianie kobiet tylko po młodym ciele. A kobiety w swoim wieku pewnie uważa za "zwłoki", "prochna". Pamiętaj ze ty tez kiedyś będziesz stara i co wtedy ten dziadek będzie o Tobie myślał, zamieni Cie na kolejną 20 latke...

Gość gość
Wiadomo każdy zyje jak chce aleeee młode kobiety które sa z starymi facetami pokazują jak beznadziejna jest nasza pleć . Jak baby sa głupie i puste . Jaki facet weźmie sobie babkę o 30 lat starsza za zone ? Kazdy parsknie śmiechem " po co mu stara raszpla ktorej będzie musiał zmieniać pieluchy na stare lata ., Za to młoda jest z facetem w wieku swojego ojca i jeszcze sie tym chwali . Jak widać wszystko jest na sprzedaż nawet młodość .

Gość gość
Wrocila schizofreniczka podajaca sie za rozne osoby. Nie zwracajcie na nia uwagi. Ignorujcie ja, ona tak moze caly dzien i noc.

Gość gość
Nie przeze mnie , bo to jest dopiero mój 3 post . Nie wyzywam nikogo, nie sprawia mi to przyjemności. Przedstawiam jedynie swój punkt widzenia , bez słów obraźliwych. Tyle..

Gość gość
Ok wierze Ci, ale ignoruj te psycholke

Gość gość
gość dziś tzn kogo ty masz na myśli ?

Gość gość
Rozmawialam ostatnio z takim chlopakiem i powiedzial mi, ze w tematach o starszych partnerach bardzo czesto mozna spotkac taka dziewczyne- pisze dosc kulturalnie, nie mozna sie do niej na pierwszy rzut oka przyczepic, bo sprawia normalne wrazenie. Ona jednak zawsze jedzie po starszych facetach, co prawda bez inwektyw, ale zawsze jezdzi po nich bez litosci. Mozna ja juz poznac po stylu. Jak sie temat robi glosniejszy, bardziej oblegany, to ona zawsze tu jest. I oczywiscie wykloca sie z partnerkami starszych. Kiedys ponoc jezdzila po takiej dziewczynie cala noc :O takze ona tak moze cala dobe. Pisze mnostwo komentarzy, leci z niej, jak z karabinu. Pisala bardzo czesto w tamtym temacie o starszym 25l mezu, tutaj tez jest. Juz ja ludzie prosili, zeby przestala, ale do niej nie dociera nic, to ja tylko napedza. Mozna ja poznac wlasnie po tym-zadne argumenty, grzeczne, niegrzeczne, nie docieraja do niej. No i wlasnie tutaj byla przed chwila. Takze ignorujcie ja, jak was wciagnie w dyskusje, to mozecie kilka ladnych godzin zmarnowac na wyklocanie sie tutaj. Mowil mi to ten chlopak i jeszcze kilka osob. Ona nienawidzi starszych mezczyzn, jak tylko czyta, ze ktoras sie z takim spotyka, to bezpardonowo po niej jedzie :) jakas zaburzona osoba.

Gość gość
Zauwazcie jeszcze, ze te wypowiedzi dzieli od siebie kilka minut, sa podobnej tresci i to podobny styl. To ona

Gość gość
Nie chce Cie martwic ale osob które widza coś złego w takich związkach jest bardzo duzo . Ja tez pisałam w tamtym temacie . Co prawda nie w nocy bo o 21 to ja juz spie :) ale po pracy cos tam pisałam . Jestem matka , mam córkę i z ręka na sercu nie chciałabym żeby związała sie z facetem w wieku swojego taty . Taki związek widzę w bliskiej rodzinie i wcale nie jest tak kolorowo jak Wy tu opisujecie .

Gość gość
Wrocila- pisze teraz jako matka. To dla niej typowe, mowilam, ze to schizofreniczka. Nie dajcie sie nabrac i nie dajcie sie wciagnac w dyskusje. Widzicie, ze pisze dosc kulturalnie?mozna sie naprawde nabrac, ze to jakas zrozpaczona mama. Serio, olewajcie ja. Szkoda waszego czasu.

Gość gość
gość dziś Czy ty masz coś z głowa? no pisze jako matka bo jestem matka :) baaa nawet jestem na forum o macierzyństwie .

Gość gość
19:56 W takim razie zrobie wyjatek i odnies sie do tego, co napisze. Niektorzy ojcowie sa starsi od dzieci o 40,45 lat. Starszy od corki o 20 lat, czy nawet 25 lat partner jest wciaz gowniarzem dla jej ojca, ba, ten ojciec moglby byc ojcem tego starszego partnera. Nie moja wina, ze niektorzy maja dzieci w wieku 18 lat, gdzie rzeczywiscie facet starszy o 20 lat jest jednoczesnie starszy od ojca. To jest chore, fakt. Roznica 30, 35 juz jest dosc duza, z tym sie zgodze. Tylko ze DLA MNIE facet starszy o 25 lat nie jest zadnym staruchem, nie zastepuja ojca, bo moglby byc moim starszym bratem. Bylby on dla ojca gowniarzem, jak wspomnialam. Jak wiec starszy o 25 lat facet moze mi zastepowac ojca, podczas, kiedy jest od ojca sporo mlodszy?? Ja mowie o takich przypadkach, jak moj. Kazdy ma swoja indywidualna sytuacje. Jasne, jak partner jest starszy od ojca, to nie jest to na miejscu, ale corki maja ojcow w roznym wieku. Rozumiesz, o czym pisze? Powtorze-dla mnie facet o 25 lat starszy, to jak starszy brat. Do ojca brakuje kilkunastu lat. Dla innej z kolei, od ktorej ojciec jest starszy o 20 lat, facet starszy o 25 to moze byc przepasc. Rozumiesz mechanizm?