Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZWIĄZEK z facetem starszym o 31 lat ma szansę na przyszłość

Polecane posty

Gość gość
Tak myslalam, ze nie odniesiesz sie, tylko uciekniesz, bo argumentow ci zabraklo. Albo rzeczywiscie to byla ta schizofreniczka.

Gość gość
A jak myślisz czemu ona tak nienawidzi starszych? Może zostawił ja mąż dla młodszej?

Gość gość
L

Gość gość
Byc moze, albo miala z ojcem problemy...ciezko powiedziec. Wiem tylko, ze to jakas chora na umysle osoba, ma na punkcie kobiet spotykajacych sie ze starszymi obsesje. Jak tutaj wroci, to Ci napisze, o ktorej godzinie byla.

Gość gość
Przerażajace. Chyba bez powodu by się tak nie zachowywała. Eh ... szkoda jej trochę :( Jaka musi być nieszczęśliwa

Gość gość
Z racji zawodu spotykam sie ze starszymi ludzmi i z panami owszem , sa panowie 70+ czyli dokladnie 30 lat starsi , bardzo mili , szarmanccy , niektorzy jeszcze na silownie dla seniorow chodza i auto prowadza , milo mi sie rozmawia z nimi ale natury nie oszukamy , to sa mili staruszkowie , oby Bog im zdrowia dal ale jako kobieta 40 letnia , dorosla , zadbana w sile wieku , nie chcialabym takiego meza

Gość gość
20:52 z jednej strony tak, ale z drugiej, nie musi tak obrazac ludzi niewinny, obcych. Byc moze tu napisala, zaczela od zawodu swojego, prawdopodobnie to ona, ale ciezko sie wyznac. Dobrze sie kamufluje :)

Gość gość
Tez pomyślałam ze wypowiedz z 20:55 jest jej ;) starałam się wyczaić jej wypowiedzi.

Gość gość
Wlasnie, to chyba ona. A to jestes wciaz Ty, ktora pisala o sobie ze ma fiu bziu?:) z tego, co kojarze, to chyba Ty

Gość gość
Nieee :) nie jestem ta osoba :)

Gość gość
Ok :) a jestes amatorka starszych czy mlodszych? :)

Gość gość
Nie jestem ani ta ani ta. Po prostu śledziłam tamten temat o starszym mężu i teraz ten ;)

Gość gość
gość dziś Tez pomyślałam ze wypowiedz z 20:55 jest jej oczko.gif starałam się wyczaić jej wypowiedzi. x pierwszy raz napisalam i nikogo nie wyzwalam ani tu ani gdzie indziej , napisalam tylko swoje spostrzezenie , nie obchodzi mnie kto z kim i jaka roznica wieku tylko sie zastanawiam czy te mmlode kobiety sa swiadome ze czas plynie a nie stoi w miejscu , 25 latka z 50 latkiem ok , sa fajni 50 letni faceci ale co bedie za 30-40 lat ? a moze bedzie wielka milosc , nie wiemy a moze wielkie rozczarowanie i frustracja

Gość gość
Tzn amatorka rowiesnikow??:) bo napisalam przez pomylke-mlodszych

Gość gość
22:01 to tak samo, jak z rowiesnikiem. Moze byc wielka milosc, moze byc frustracja :) przeciez tak jest ze wszystkimi.

Gość gość
Chyba znów Ci nie odpowie ;*

Gość gość
;) * heh

Gość gość
Wrocila

Gość gość
gość dziś oczywiscie ze tak , dlatego pytanie autorki nie ma racji bytu , czy ma szanse ? a tego to nikt nie wiem , mozna ewentualnie jakies statystyki wyciagac ale tak naprawde to nie wiadomo / nie jestem ta osoba ktorej chyba szukacie i ktorej sie spodziewacie , amatorka rowiesnikow tez nie , ani przeciwniczka , moj maz jest odemnie o 11 lat starszy a najlepsze jest to ze nasza corka mieszka z 7 lat starszym chlopakiem a maz focha strzelil

Gość gość
Ja mam faceta 23 lata starszego. Mamy dziecko ktore ma kilka miesiecy. Znamy sie i jestesmy ze soba od 2.5 roku. Powiem.szczerze-to nie ma szans...

Gość gość
A gdzie poznalas meza, jesli mozna wiedziec? Ja juz watpie, czy w ogole poznam :O

Gość gość
22:28-to ona.

Gość gość
A co sądzisz o 22:25? :)

Gość gość
Byc moze to ona :D dla niej tez jest charakterystyczne, ze pisze, ze ona sie nie opowiada po zadnej stronie sporu, po czym komentarz kwituje zawsze krytyka starszych facetow i ich partnerek :D o 22:25 tak bylo :P

Gość gość
Haha :D

Gość gość
Generalnie niezle sie bawi :)

Gość karmieniepiersia
Szanowni Państwo, Jestem studentką medycyny i wspólnie z kolegami z koła naukowego przy I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego przeprowadzamy badanie, które ma nam pomóc w zrozumieniu problemów z jakimi zmagają się matki w pierwszych miesiącach po porodzie. Celem badania jest zidentyfikowanie przyczyn niemożności bądź odstępowania od karmienia piersią. Narzędziem badawczym jest stworzona przez nas krótka ankieta. Aby badanie było wiarygodne, musimy zebrać jak największą próbę badawczą. W tym celu zwracamy się do Państwa o wypełnienie tej ankiety, co w znaczący sposób przyczyniłoby się do realizacji naszego projektu. Z góry dziękujemy za pomoc! Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxkRt9A6PDuI2_Eq21IG105G35-dgCFdGNL6GRp5Vd1_Q5oQ/viewform

Gość gość
Babki zadowolone z tych swoich małżeństw ze starymi napisały co myślały i zniknęły, została jedna osoba, oburzona, że obrażają jej "wujka" na tropie spisku albo raczej stalker'a, bo do spisku potrzeba kilku osób, a ona ma jednego prześladowcę, co stwierdziła podpierając się autorytetem "chłopaka" :D

Gość gość
Ale wy wszystkie glupie jestescie :)

Gość gość
Zwlaszcza osobnik z 4:03 :)