Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZWIĄZEK z facetem starszym o 31 lat ma szansę na przyszłość

Polecane posty

Gość gość
Dajcie mi normalna osobe, ktora o 4 nad ranem pisze posty na forach :) trzeba miec cos z glowa ewidentnie :)

Gość gość
gość wczoraj Dobrze napisałaś niektórzy. A co będzie jak amatorka starszych w wieku 25 lat wyjdzie za mąż za zadbanego 50latka, za 20 lat on będzie skulonym, trzęsącym się staruszkiem, a ona będzie potrzebować seksu? Co zrobi? Poszuka sobie rówieśnika. I będzie argumentować to tym, że zawsze podobali się jej faceci 40-50letni.

Gość gość
A o GERONTOFILI żadna nie pisała? Tamtego topiku nie znam,tego usuniętego . Skoro jest grupa osób czujących pociąg do zbyt młodych to też jest trochę takich co czują to do zbyt starych.. Z tym że tego drugiego się nie penalizuje ani nie leczy w specjalnych ośrodkach . Ciekawe że geronto to chyba jeszcze większe tabu społeczne niż pedo (?) .

Gość gość
Wrocila schizofreniczka. Stary motyw i schemat wrocil razem z tym chorym czlowiekiem. Juz nikt tego nie czyta, lecz przyznam, ze ja tu wchodze, zeby sie przekonac, na ile zdolny jest chory, zaburzony czlowiek. W imie rownie chorej sprawy- dosrywania innym. Nie dajcie sie wciagnac w dyskusje, ona tylko na to czeka.

Gość gość
Tez wchodzę i sprawdzam czy coś pisze

Gość gość
Ja mam partnera starszego 25 lat. Zwiazalam sie z nim zaraz po 18 urodzinach. Mamy nastoletnia corke i niedawno urodzil sie nam syn. Hestesmy razem 14 lat. Nie kazda kobieta szuka pieniedzy , seksu. Ja szukalam stabilizacji i oparcia. Chociaz fakt, wowczas bylam.jeszcze dzieckiem, doroslam przy mezu, ale nadal we mnie duzo tej beztroskiej dziecinnosci, jak w ksiazkach Lucy Mond Mondgomery, uwielbiam jak w domu pachnie pieczona drozdzowka, a dzieci radosnie sie bawia. Tylko ze ja z natury jestem kur domowa, uwielbiam spedzac czas z dziecmi, gotowac*****ec. Nie szukam w zyciu atrakcji, chce poprostu miec spokoj.

Gość gość
18:09 a gdzie go poznalas?

Gość gość
18:16 w necie, bardzo dlugo nie wiedzialam ile ma lat, pewnie tez w zyciu bym nie ... no wlasnie.. nie, co? Nie traktowalam tej znajomosci jako cos co mialoby sie przerodzic w cos wiecej. Dzielilo nas 300 km , od takie luzne pisanie. Na zywo okazalo sie tak samo fajnie jak na czacie czy przez sms. W sumie o wiek nie pytalam, dopiero po kilku mc wyszlo samo.

Gość gość
Super Ci sie udalo :) gratuluje :) i pewnie zaprzeczysz tym wszystkim klamstwom, ze facet (57 latek, prawda?) jest jakims starawym czlowiekiem, bez energii, libido itp.

Gość gość
Na to nie ma jednej odpowiedzi. Moj partner cwiczy kilka razy w tyg. Podczas gdy inny bedzie latal po lekarzach.

Gość gość
No tak, oczywiscie, sport to podstawa. Byly tu takie, ktore wrzucaly wszystkich po 50stce do jednego worka, stad moje pytanie.

Gość gość
Napewno.

Gość gość
i co znalazlyscie schizofreniczke , kafeteryjne tropicielki ?:)

Gość gość
Hm widzę ze pisze tutaj wiele kobiet/dziewczyn, które nigdy nie były w takiej sytuacji... ja mam męża 25 lat starszego, mamy 2 dzieci, jesteśmy bardzo szczęśliwi :-) nie rozumiem Waszego jadu, oceniania, zwłaszcza ze żadna z was hejtujacych nie była w takim zwiazku.. dlaczego tak łatwo przychodzi Wam ocenianie? Pozdrawiam i życzę takiej miłości jaka ja mam na co dzień :-)

Gość gość
nie ma wielkiej przyszłości bo stary za niedługo pieprznie w kopyta tzn. znajdzie się na ul. cmentarnej

Gość gość
8.38 oj żebyś ty nie pieprznęła idiotko

Gość gość
Póki jest młody, to wszystko jest fajnie, problemy mogą się zacząć trochę później.

Gość gość
Tak mnie naszla mysl. Wiecie jaka przewage mamy nad wami ( tymi ktore maja za mezow rownolatkow) Nasi juz mlodszej nie znajda:D wiec cenia bardziej to co maja. Jak sie pokloce z mezem, to mu mowie ze zawsze moze sobie zmienic i zlosliwie dodaje zeby se pod przedszkolem miejscowke zajal.

Gość gość
MY mamy , WY macie zawsze myslalam ze ludzie ot tak dobieraja sie w pary i sa ze soba a tutaj prosze jakies grupki podzialy obozy :O do kogo mam sie zapisac bo moj maz ani nie jest moim rownolatkiem , ani nie jest odemnie kilkadziesiat lat starszy ojej do jakiej grupy moge sie zapisac ?

Gość gość
8:55 najlepiej do jakiejs grupy wsparcia, juz sama obecnosc na kafe swiadczy albo o mocnych zaburzeniach, albo o potwornej nudzie. Moze jakies kolko szydelkowania w osiedlowym klubie seniora, albo cos? Tam ponoc nawet sylwestra organizuja, nic ze od 17 do 22 ale wazne ze :]

Gość gość
Ma przyszłość przez jakiś okres czasu.

Gość gość
W sumie dla mężczyzny to niezły interes, młodsza prawdopodobnie będzie dłużej sprawna. No żyć nie umierać

Gość gość
Haha myslisz? Wiecej werwy do prania, sprxatania i gotowania?

Gość gość
09:18 I darmowa opieka

Gość gość
Pranie, sprzatanie, gotowanie i darmowa opieka. W zasadzie pierwsze trzy mozna wymienic w kazdym zwiazku, a w zamian za darmowa opieke, trza przy mlodszym wluczyc ryzyko zdrad, nocne popijawy z kumplami itp. Chociaz nie twierdze ze 30-35 latek bedzie chlal i bzykal co popadnie, a 50-55 latek bedzie swiety, to chyba statystycznie tenstarszy ma wiecej do stracenia i bardziej zdaje sobie sprawe z tego ze to moze byc ostatni zwiazek w jego zyciu i bardziej bedzie dbal i pielegnowal...

Gość gość
gość dziś To dbanie ze strachu, to też nie takie pewne.

Gość gość
Jasne ze nie! Nie ma co generalizowac! Przeciez to tak samo jakby powiedziec ze kazda 25 latka musi czuc instynkt macierzynski i sprawdzi sie i spelni w roli matki. Nie wiek determinuje charakter i sposob myslenia. Mam kolege ktory w wieku19 lat zostal tata, tak sie przejal rola ze rzucil szkole ( pozniej dokonczyl) zaczal pracowac po 10h na budowie, by dziecku zapewnic byt. Znam tez takich ktorzy w wieku 30 lat na wiesc o ciazy czmychneli w dluga. Nie wiemy czy ten mezczyzna statszy o 20 lat, za kolejne 10-15 lat bedzie niedoleznym staruszkiem, czy wrecz przeciwnie zwawym i *****iwym " mlodziencem" z ciut starsza metryka. Cezary Pazura jest po50, Szwarceneger po 60 i calkiem sie trzymaja.Korwin-Mikke zostal tata w wieku 70lat.

Gość gość
9:57 Co do Korwina, to trochę nierozsądna decyzja moim zdaniem, no ale co kto lubi.

Gość gość
Różnie bywa, znam związek, gdzie mężczyzna jest starszy tylko o 18 lat i są spore problemy.

Gość gość
Nie nasza sprawa, daj mu los by doczekal zabawy z wnukami po tym dziecku. Z reszta z taka ewentualna renta rodzinna jaka jego zona dostanie po nim, to zle dziecku nie bedzie, a i ona zabezpieczona do 18 dziecka, albo i dluzej.