Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ToNiezle

Nieudany pierwszy raz. Problemy z erekcja i wzwodem

Polecane posty

Witam mam 17 lat od 2 miesięcy jestem z dziewczyną jest to mój pierwszy poważny związek ona również ma 17 lat. Problem polega na tym ze jakis miesiąc temu zaczeliśmy "igraszki" czyli pieszczoty intymne itp. na poczatku było okej poniewaz dotykała mnie po członku przez spodnie oraz co jakiś czas wkładała rękę pod spodnie i mój penis po chwili już był twardy. Poźniej robiło się coraz ciekawiej aż w końcu doszliśmy do seksu oralnego i tu pojawił się problem. Robiła mi dobrze przez 20 minut czułem się jak w niebie ale mój penis po 5 minutach był już w 50% wzwodu po 20 minutach bolała już ją szyja a więc skonczyłem sam reka. Pare dni później próbowalismy naszego pierszego razu ale nie wyszło gdyż po założeniu prezerwatywy mój penis nie chciał dać więcej niż 70% wzwodu i wypadał z jej pusi. Bardzo się tym martwie gdyż myślę że chodzi tu o moje problemy z mastrubacja. Robię to od 4 lat codziennie i prawie nigdy przy pełnym wzowdzie zawsze jest tak 70% max dodam również ze robie to w specyficzny sposób mianowicie jedną ręką trzymam u podstawy penisa skórkę a drugą sobie slinię i obciągam po penisie mocno go ugniatając. Posiadam oczywiscie poranne wzwody. Pomocy! czy da się jeszcze jakoś uratować moją sytuacje???

Gość gość
Weź się dziecko za naukę a nie seksy w głowie :D

Gość gość
Zostaw te zabawy dla partnerki!! Pamiętaj ,że nasz mózg to taki komputer. On zapamiętuje co dawało tobie przyjemność i tak będzie sterował ,abyś ją miał . Nie dasz czasu mu się zresetować,bo codziennie go wzbudzasz . Przestań się zabawiać,zostaw temat na tydzień,dwa i wtedy z panną zaszalej. Pamiętaj ,że często jest tak,że nie wyjdzie ,nie stanie i próba ponowna 'na siłę' kończy się jeszcze większą wtopą. To tylko czysta biologia ,a penis to mięsień sterowany głową . Głowa się gotuje ,to mięsień zostaje wyłączony. Twoim celem jest kobieta,prace ręczne zostaw gdybyś był dlugo sam .

Gość gość
za książki się weź gówniarzu a nie ruc\ch\a\nie tylko w głowie! ru\ch\ać w wieku 17lat jprdl :O

Gość gość
skup się na przyjemności, na dziewczynie, a nie procenty licz :P

nie potrzeba żadnych chemicznych środków. Przyczyną niepowodzenia był stres. Jeśli jesteś z dziewczyną w dobrych realcji i kochacie się próbujcie i w końcu się uda a ona jak kocha to wykaże odpowiednią cierpliwość i zrozumienie