Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2018

Polecane posty

Gość nuvola_rossa
Zołza wysłałam namiary

Gość Martuszkin
Zołza super że do nas dołączysz :) nasze forum o wiele ciekawsze i bardziej intymne można pytać o wszystko. U nas jak na razie dziewczynka to jest info z 15tc. Jutro mamy wizytę to zobaczymy czy siurek nie wyrósł :D

Hej, też chcę dołączyć, dopiero się zarejestrowałam. Jak wysłać maila z namiarem na swój :P ?

Gość gość
A ja zapraszam na BellyBestFriend do wątków listopadówek i październikówek - jest bardzo sympatycznie i nikt nie ma obsesji typu "ukryte forum".

Anna Marta wystarczy, że tu zostawisz swojego meila a Nuvola prześle ci namiary i dostęp do naszego forum.

Gość nuvola_rossa
Zapraszam dziewczyny! Nasze forum nie jest ukryte, ale prywatne czyli po prostu dla zarejestrowanych użytkowników. Nikt na nim nie ma obsesji ukrywania się, za to mamy dzięki temu możliwość uniknięcia trolli i zaśmiecania dyskusji. Podajcie maile, wtedy administrator będzie mógł wam aktywować dostęp.

Gość nuvola_rossa
Kurczę coś mnie co chwilę wylogowuje... :(

Gość agnieks
Dobry wieczór, czy jest szansa na dołączenie do listopadówek? Trochę późno , wiem 30 tc już leci ale podczytuje od jakiegoś czasu.

Gość gość456
Zauważyłam Wasz temat na forum i odżyły wspomnienia :) Jestem mamą listopadową 2017. Moja córcia śpi obok mnie teraz a pamiętam jakby to było przedwczoraj kiedy byłam w ciąży a poród jakby był wczoraj ;) Powodzenia dziewczyny. A tym, które zostaną mamami po raz pierwszy powiem tak: nie bójcie sie porodu. Z dużej chmury mały deszcz ;) dajcie temu płynąć z nurtem. A czas z dzidziusiem, ten gorszy dzień, on mija. I potem nadchodzi nowy, lepszy dzien :)

Gość gość
Agnieks dołączyć możesz w każdej chwili. Wystarczy że zalogujesz się tutaj i z niebieskiego nicka podasz swój adres email :)

Gość zuzu
Dnia 19.04.2018 o 16:19, Wika900 napisał:

Nuvola ja tez sledze blog mamaginekolog,uwazam ze jest merytoryczny i mega pomocny . A jesli chodzi o testy genetyczne to mamaginekolog super obala mity,ktore wokol nich kraza :)

taaaa, a wiesz ze ona chwali tylko jeden test, którym to właśnie PRZYPADKOWO handluje jej mężuś?  Hipokrytka