Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2018

Polecane posty

Luna zapraszamy mimo wszystko :) Ja też tutaj cały czas zaglądam i będę zaglądać. Może jeszcze ktoś dołączy. Ale na prywatnym jest o tyle fajnie, że można spokojnie zapytać o wszystko, nawet o najbardziej intymne problemy, których w ciąży jest cała masa, bez ryzyka, że ktoś będzie z tego powodu robił sobie dobrą zabawę, wyśmiewał, albo hejtował. A jak będzie, to zawsze można go zbanować :D Także jeśli masz ochotę, to serdecznie zapraszamy. A jeśli mimo wszystko wolisz zostać tylko tutaj, to będziemy nadal cię odwiedzać! Te dwa fora nie wykluczają się nawzajem :)

Gość gość
dziewczyny zna któraś już płec?

Gość luna0111
hej płci jeszcze nie znam, ostatnio byłam na wizycie ale nic nie było widać. MOżę w czerwcu się dowiem, na razie myślę nad imieniem. Jak dla dziewczynki mam pełno propozycji tak dla chłopaka zero.

Gość Dama0601
Luna u mnie wprost odwrotnie ;) Jakoś wszyscy obstawiamy syna i jak się okaże, ze będzie córka, to pewnie będziemy zaskoczeni ;)

Hej! Ja już znam płeć na 100%, bo mie z usg tylko z testów DNA. Wyniki przyszły w sobotę i będzie dziewczynka :)

Gość gość
nuvola rosa to twoja pierwsza ciąża czy masz już dzieci i jakiej płci? super ze dziewczynka

rossa super :) a jak straszaki zareagowały ?? imię wybrane ?? to już możesz powoli kompletować wyprawkę

Starszaki właśnie kłócą się o imię, bo każdy chce inne :) Jeszcze nie wybraliśmy i chyba trochę to potrwa. Dobrze, że mamy jeszcze pół roku :)

Tak, dzięki luna! Wszystkie wyniki super! Na każdą z badanych chorób genetycznych ryzyko mniejsze niż 1 na 10000 :)

Gość Martuszkin
a ja właśnie czekam na wyniki z PAPPy. USG u mnie genrtyczne też wyszło bardzo dobrze. bez żadnych zastrzeżeń. Jak przyjdą wyniki to wtedy mi już tak na prawdę ulży :) Niestety płci jeszcze nie poznaliśmy. Może poznamy za 2 tygodnie bo mamy akurat wizytę. A co tam Luna u Ciebie słychać?

a ja właśnie czekam na wyniki z PAPPy. USG u mnie genrtyczne też wyszło bardzo dobrze. bez żadnych zastrzeżeń. Jak przyjdą wyniki to wtedy mi już tak na prawdę ulży :) Niestety płci jeszcze nie poznaliśmy. Może poznamy za 2 tygodnie bo mamy akurat wizytę. A co tam Luna u Ciebie słychać?

Gość gość
agaape znasz już płeć?

Gość gośćxxxx
Hej, można dołączyć? Też mam termin na listopad, na 18 dokładnie. Też jestem pod testach DNA Neobona. Dziecko zdrowe i dziewczynka :D

Gość luna0111
hejo ejo:) widzę ze juz powoli dowiadujecie się o płci, fajnie. Ja mam nadzieje ze za tydzien bede już wiedzieć i wtedy zaczne ustalac imię :) A tak poza tym to to czuje się dobrze:) I już nie ukryję, ze jestm w ciąży :)

Gość Agaape
Ja poznam płeć dopiero 6 czerwca, mam taką nadzieję. Udało nam się z mężem wybrać imię dla dziewczynki (w razie co) dla chłopca mamy problem więc postanowiliśmy poczekać do wizyty i zobaczymy czy wogole dla chłopca trzeba będzie szukać :P Gośćxxxx witaj :) fajnie że do nas dołączyła. Jak się zalogujesz i będziesz miała niebieski nick zapraszamy na prywatne forum gdzie można w spokoju porozmawiać :) :) Luna to dobrze, że czujesz się dobrze. Ja się strasznie szybko mecze i też już nie ukryje, tego że jestem w ciąży :P na pewno nie chcesz dołączyć do nas na prywatnym? Właśnie zaczęliśmy powoli omawiać wyprawki :) :)

gościu 18 listopada to urodziny ma moja mama i śp babcie, mam sentyment do tej daty:) agappe wyprawką to ja zaczne się martwić we wrześniu na razie nastawiam się psychoicznie i fizycznie ( ale to kiepsko) na wakacje ) 1400 km w jedną stronę, mam nadzieje ze dam radę bo córa mi się juz nastawiła na morze czarne:)h

Gość gość
agaape jak usg ? dziewczyny jak u was?

Gość Agaape
Wizytę mam dopiero w piątek. Zapraszamy do zalogowania się na niebieski nick i przejścia na zamknięte forum bo tam dyskusja wrze :)

Agaape a Ty sama pomarańczowa jesteś :D Ja też zapraszam na nasze prywatne forum :) jest kameralnie i przyjemnie bez troli i możemy śmiało pisać o wszystkim :) trzeba tylko podać email (można przecież założyć fejkowy) gdzie Nuvola podeśle dane do zalogowania na prywatnym forum. Tak więc Luna, Zołza i inne zalogowane Panie na kafeterii, zapraszamy:)

Gość Agaape
Martuszkin jestem pomaranczowa, bo zawsze pierwsza wypowiedź po zalogowaniu jest pomarańczowa :D a loguje się tylko jak tu odpisuje, więc ostatnio bardzo żadko :P

Gość gość
agaape znasz już płec i wy dziewczyny?

Gość Zołza 987
Poproszę o e-mail

Gość gość luna
gościu najprawdopodobniej rozwaliłaś ten wątek, nie głupio ci teraz zadawać takie pytania ??po co ci to

Gość Agaape
Tak, wszystkie znamy już płeć. Szykujemy się do badań połówkowych, rozmawiamy o wakacjach i powoli planujemy wyprawki. Jeżeli jesteś ciekawa, zarejestruj się tutaj i podaj swój email a Nuvola przeniesie cię na nasze prywatne forum i wszystkiego się dowiesz :) Zołza napisałam do nuvoli wiadomość, żeby cię dodała bo nie wiem czy jeszcze tu zagląda :) Luna a ty się zdecydujesz do nas dołączyć?