Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

LISTOPADÓWKI 2018

Polecane posty

Gość gość
wypaaad

Dziewczyny mam pytanie. Polecacie jakiś wkład /matę do wanienki niemowlęcej? Coś zamiast tradycyjnej gąbki w kształcie misia?

Gość sierpnowa mama
ja widziałam fajne w Pepco :) niecałe 5 zł w kształcie takiego jakby k***ska ;)

Nuvola tylko te gąbki trzeba często zmieniać i są mało higieniczne.

Nuvola sorki źle przeczytałam twój post :) ja czytałam i od pielęgniarek wiem, że najlepiej poprostu na dno wanienki dać pieluchę tetrowa. Albo są takie plastikowe leżaczki do wanienki.

Pieluszka się ślizga i wypływa. Poza tym jak się kąpie dziecko samemu, to wygodnie jest mieć je na czym położyć. Ja miałam właśnie taki leżaczek do wanienki i na niego dopiero kładłam pieluszkę tetrową. Ale to było prawie 10 lat temu, myślałam, że może w tym czasie wymyślili jakiś nowy gadżet :)

Gość gość
wypad na prywatne forum

Gość gość
gość 10.49 ty wypad

Gość gość
gość 10:50 ty wypad!

Gość Dama0106
Ja czytam, ale nie piszę, ponieważ mam wciąż problem z użytkownikiem, a nie chcę żebyście potraktowały mnie jak trolla :/ Co do wanienki, to jestem zdania im mniej tym lepiej, więc u mnie żadnych leżaczków ani gąbeczek nie będzie :) Czuję się ok, ale mam trochę za wysoki cukier i skacze mi ciśnienie... z tego powodu lekarka wysłała mnie na L4...

u mnie będzie gąbka. Sprawdziła się przy córce, więć teraz nie będę udziwniać. Kiedyś dostałam wanienkę od siostry, taką z bajerami. Nie dawało się tam nic, bo była specjalnie wyprofilowana. Wyrzuciłam ją po dwóch dniach użytkowania:)) Jedyne co kupie z " nowości" to wielorazowe wkładki laktacyje, bo zapowiada mi się powtórka z rozrywki. Czyli hektolitry mleka. NO właśnie już mi się pojawiło ...

Wow luna! Pozazdrościć! Ja zawsze musiałam walczyć o każdą kroplę! Podaj maila, wyślę Ci namiary na nowe forum :)

Gość Dama0601
Jestem, ale myslalam ze wszystkie ucieklyscie na forum prywatne. Nouvola masz już wyniki NIFTY?

Czołem Dama! No jesteśmy na prywatnym ino na was czekamy! Wyników jeszcze nie mam. Powinny przyjść w piątek, albo najdalej w poniedziałek.

Gość Dama060I
Mnie się raczej nie doczekacie ;) posiedzę tutaj moze przyjdzie ktos nowy. Szczerze mowiąc to niefajnie zrobilyscie tak się izolując i zamykając na jakims prywatnym forum. Ja mam inne podejscie do tego :)

cześć czołem :)) dla mnie jakoś za wcześnie na prywatne forum. Zostane tu choć pewnie będe sama. Trzymajcie się i życzę szczęśliwego rozwiążania :)

Gość Agaape
Dama czemu nie fajnie? Nikogo nie izolujemy poza trolem, który ciągle zasmiecał wątek. Nuvola kilka razy pytała o adresy email, żeby wysłać zaproszenia. Luna czemu za wczesnie? Tamto forum jest takie samo jak to, piszę sie tak samo a nawet lepiej bo nikt nie zasmieca wątku. Nie musicie podawać ani prawdziwych adresów email (można założyć np. na o2 tylko do tego celu) ani żadnych danych. Dalej jesteście tak samo anonimowe jak tutaj. Ale jak wolicie, miejsce dla Was jest i jak się zdecydujecie to zapraszamy :)

Ech znów ktoś się pode mnie podszył... W sumie to się nie dziwie, ze uciekliście. Ja mam dalej problem z użytkownikiem i nie chce być niebieski

Luna ja będę zaglądać :) A do rozwiązania mamy jeszcze bardzo daleko

Dama wybacz, troll bardzo ładny podszyf zrobił i się nie spodziewałam :P

Agaape ale w nicku na końcu ma I a nie 1 :) bo nie udało sie mój zablokować

Wybacz ale nie przyglądam się dokładnie nickom, zwłaszcza jak ktoś ma najpierw imie/ksywke a później liczby to z regoly nate liczby nie patrzę :P ale honor zwracam i z otwartymi ramionami witam na prywatnym forum (jak tylko nuvola cię doda) :) :)