Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja faceci nie zazdrosni o ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej w temacie. Są tacy wgl?

Gość gość
Tak np moj

Gość gość
I nigdy o nic nie jest zazdrosny? Ciekawe czemu niektórzy są a niektórzy nie. Moze to zależy od atrakcyjności dziewczyny?

Gość gość
Każdy jest

Gość gość
Który kocha

Gość gość
Bo ginekolog to dziany facet, a na takich laski lecą

Gość gość
Ale czemu oni sa zazdrosni?przeciez takie badanie jest pozbawione jakiegokolwiek podtekstu seksualnego. Ginekologiem moze byc tez kobieta-lesba, nieraz slyszalam o tym. Nieraz kobieta gin sie przystawiala do pacjentek, wiec o gina w ogole powinni byc zazdrosni :)

Gość gość
Ale wiesz do mniej atrakcyjnej nie będzie sie przystawiał. Choć czasem ginekolodzy są speszeni.

Gość gość
To ja sie musze miec na bacznosci :)

Gość gość
A jak są zazdrośni to jak okazuja ta zazdrość? Tylko tekstami zeby poszla do ginekologa kobiety?

Gość gość
Pewnie sa strasznie dretwi, jak kobieta wychodzi do lekarza :P

Gość gość
wiekszosc jest niezazdrosna. tych zazdrosych jest maly odsetek i sa to zazwyczaj osobniki nie radzace sobie z poczuciem wlasnej wartosci.

Gość gość43
Nigdy nie spotkałam takiego faceta i dla mnie to wogole chore. Jak widze co tu wypisuja te swięte prawiczki to jestem przerażona. Dziewczyny trzymajcie się od takich z daleka, nie ma nic gorszego niż taki świętoszek. Wbrew pozorom to tacy najczęściej znecają się i terroryzują rodzinę.

Gość gość41l
Ja o swoją nie jestem. Lekarz jak lekarz. Nie jestem lekarzem, ale kiedyś byłem w sytuacji, ze dorosłej koleżance żony wyciągałem kleszcza z miejsca bardzo intymnego. bez podtekstu. Sama nie wyciągnie, żona nie umie, a szukanie lekarza, żeby zrobił to samo bo "ja się wstydzę" nie miało sensu.

Gość gość41l
Acha - tak przy okazji uwaga dla dziewczyn - nie sikamy w wysokiej trawie, bo kończy się to jak wyżej.

Gość gość
A istnieją zazdrości?- to jakieś chore

Gość gość
Co? Zazdrośni są tylko jacyś niedojrzali smarkacze, do których nie dociera, że to lekarz tak samo jak każdy inny.

Gość gość
Większość jest nie zazdrosna naprawdę? Nie wydaje mi sie

Gość gość
nienawidze ginekologów kobieta!

Gość gość
gość wczoraj I nigdy o nic nie jest zazdrosny? Ciekawe czemu niektórzy są a niektórzy nie. Moze to zależy od atrakcyjności dziewczyny? x Zależy od poczucia wartości faceta i jego dojrzałości. Lekarz jest lekarzem, a nie konkurencją. Mój facet nie jest zazdrosny.

Gość gość
gość41l dziś Acha - tak przy okazji uwaga dla dziewczyn - nie sikamy w wysokiej trawie, bo kończy się to jak wyżej. x tenkju wery macz ! :D :D

Gość gość
9.44 tak są i mają rację zboczy debilu podszywajacy się pod pacjentkę!!! Tak czasami się kończy badanie zacofanych pacjentek gdy jest sam na sam. .....Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem! Dlatego zawsze podczas każdego badania i zabiegu mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 pozwala na obecność cywilizowanych par być razem przy każdym badaniu cipki i zabiegu nawet w szpitalu! !!

Gość gość
Tak wiemy to wszystko. Tak samo wiemy że twój mąż jest przy każdym badaniu i wspierał porody. Wiemy też że twoja kobieta zdradza cię z ginem bo nie chce cię tam zabrać. Czytaliśmy to 1578 razy. Weź tabletki i idź spać.

Lekarz to lekarz. I nawet rozumiem zapisywanie się do ginekologa miast ginekolog. Ja też wolę, kiedy po jajach mnie maca osoba płci przeciwnej. :P

Gość gość
Tak, mój mąż. Wie, że wizyty i badania są dla mnie już wystarczającym stresem i to przed obcym facetem. Do kobiet nie chodzę bo nie trafiłam na odpowiednią.