Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia7777777

Najgorsza decyzja mojego życia

Polecane posty

Gość gość
Nikodem to bardzo ładne imie! Lepsze niz Oluś. W Urzędzie nie ma problemu aby ponownie zmienić imie.

Gość marysia6668
dziś Wiesz jak wyglada taka procedura zeby z powrotem zmienić ? Nam kierownik kazała przyjść za miesiąc to pogadamy

Gość gość
gość dziś Ja rocznik 1980. Wiesz co, gdybym miala na imie wiktoria skakalabym ze szczescia, wcale ono takie rzadkie nie bylo, owszem w dobie imion tj, ania, asia, kasia, agnieszka, dorota, monika, marta, magda, martyna, wioletta, klaudia to moze i rzadkie, ale ladne i nie obciachowe :). Moje bylo: jadwiga. Jedyne gorsze imiona od tego jakie znam to wieslawa, mieczyslawa, czeslawa. O dziwo, moje rodzenstwo mialo fajne modne imiona dopasowane do tamtych lat, tylko ja jedna jak ta idiotka :(.

Gość gość
no co Ty opowiadasz? Jadwiga? Myslalam, ze jakas Władyslawa albo Mieczyslawa? Jadzia to fajne imie, i od lat mi sie podoba. Ja znalam chyba 3 Jadwigi, urodzone w latach 80. Jedna to kolezanka mojej siostry ciotecznej (siostra ma na imie Jozefina), swietna dziewczyna, z jajem i charyzma, miala zawsze duze powodzenia u chlopakow. Wmowilas sobie za Jadwiga to brzydkie imie i tyle. Moim zdaniem Jadwiga to imie zadziorne i z charakterem.