Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uderzenie w podbrzusze a ciąża

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Widocznie tak miało być skoro coś takiego mogło zaszkodzić ciąży to nie było widocznie wszystko w porządku. Gdyby ciąża była ok to podniesienie salaterki z sałatką nie miałoby żadnego wpływu.

Gość gość
"wczoraj A może któraś z Was uderzyła się i było wszystko ok i pocieszy dobrym słowem hmm..?:> " Oczywiście. Większość uderzeń nie zagraża płodowi.

Gość gość
"wczoraj Długo jeszcze będziesz nas tu zadreczac? " Nie pasuje to nie wchodź na temat. Nikt ci tu nie każe zaglądać. Jest wiele innych durnych tematów w sam raz dla ciebie.

Gość gość
Nie rozmyślaj o tym tyle, bo może nie ma żadnej ciąży. Robiłaś test ciążowy ? Kiedy możesz go wykonać ?

Gość gość
Następna analfabetka:-) Półtorej tygodnia. Tydzień to rodzaj męski a nie żeński czyli półtora. Boże i taką chce mieć dziecko:-(

Gość gość
"12:48 6 tydz to za wcześnie aby sprawdzić czy serduszko bije. " Powiedz to lekarce oddziału położniczego mojego szpitala. Mi w trakcie usg powiedziała że widzi bicie serca i pokazała mi to na monitorze. Widziałam też na własne oczy na monitorze że pikało. Pamiętam to wyjątkowo mocno ponieważ była to ta chwila kiedy lekarka starała się właśnie mnie w ten sposób podtrzymać na duchu bym sie nie zamartwiała. Więc jak to niby można wytłumaczyć tę sprzeczność którą ty piszesz ? A może mam ci zeskanować i wysłać karte informacyjną z pobytu ze szpitala która mówi, że w pierwszy dzień zgłoszenia do szpitala płód był żywy ? Chociaż to byłoby idiotyczne

Gość gość
nie truj dziewczyno w takich okolicznościach, zachowaj sobie tematy o ortografii na bardziej lekkie rozmowy, bo ci ktoś doj***e z ortografią kiedy tobie będzie ciężko na sercu z jakimś problemem

Gość gość
Wiecie co pisałam to w nerwach i nie zastanawiałam się zbytnio nad ortografią :/ zresztą nie każdy może być we wszystkim najlepszy;) co do zadreczania Was skoro któraś nie chce czytać to niech nie czyta proste, fora i Internet są dla wszystkich ;). Test robię za około tydzień tak jak powinnam okres dostać;) wiem, że może nie jestem w ciąży, że czasem nie tak szybko się zachodzi, wiem. Ponieważ staramy się już ponad pół roku...dlatego może jestem tak bardzo przewrazliwiona... Szczerze? Odkąd stał się ten "wypadek" siedzę często przy komputerze i szukam informacji co do takiego zdarzenia. Nawet anatomie sobie jeszcze raz powtórzyłam;) i jednego dnia przestaje się zamartwiac al, twierdząc, że płód jest zbyt malutki żeby mu coś się stało a kolejnego dnia potrafię płakać, że przecież nie jedna poronila od upadku czy od uderzenia ;((

Gość gość
Dlaczego za tydzień? Przeciexz pisząc 20.02 stwierdziłaś, że testujesz za tydzień max 1.5, bo tak powinnaś dostać okres. tyle juz minęło, więc na co czekasz?

Gość gość
Zrobię w w niedzielę także trzymajcie kciuki ;))z tego co czytałam robi się test kiedy ma przyjść miesiączka. A mi wypada, że powinna być jutro Max w niedzielę;) no chyba, że że stresu znów się poprzesuwalo...

Gość gość
Lecz się.

Gość gość
Na co mam się leczyć? To, że boję się że mogę poronic, że bardzo bym chciała być w ciąży to się leczy hmm...

Gość gość
nawet jesli jestes teraz w ciazy to jak dostalas w brzuch to jeszcze nie bylo ciazy w macicy :/ a ty ku*wa o poronieniu:/ jestes popi*rdolona!!!!!!

Gość gość
Obsesyjną chęć ciąży sie leczy!! Polecam wizyte u psychiatry!! Dziwne że trzymają Cię w takiej pracy. Ty tam pier*olniejesz.

Gość gość
Pierw piszes za tydzień masz termin okresu a za chwile ktoś odpisuje a Ty że jednak na dniach masz termin okresu. Ty serio jakaś psychiczna idiotka jesteś.

Gość gość
Macie racje powinna się autorka leczyć. To co pisze jest nierealne i chore.

Gość gość
Hehe Ty masz zryty łeb kobieto. Nawet ciąża nie istniała przy uderzeniu a ta ciągle wałkuje to samo. Za chwile napisze, że dostała okres yyy „ raczej napisze że to nie okres a poronienie na 100%”.

Gość gość
W jajowodzie zapłodnione jajo się uszkodziło :D

Gość gość
Nie zachodź w ciąże bo jesteś skończoną debilką. Pisze to poważnie. Jesteś chora i obsesyjna nie będąc nawet w ciąży a co dopiero jakbyś miała dziecko. Z troski byś go zagnębiła.

Gość gość
Może ja się wypowiem. Spadam na brzuch w 6/7 miesiącu. Potknelam się przy wannie i spadam na niego ale bardziej na żołądek niż na środek brzucha. Jest wszystko ok. Jeśli coś Cię martwi to jedz do lekarza.

Gość gość
Proszę patrzeć na daty. Wątek zakładałam 20 lutego..wiec minęło już ponad tydzień, dlatego na dniach zrobię test... Nie mam obsesji zajścia w ciążę, tylko po prostu się staramy o dzidzie. Darujcie sobie mnie obrażanie...jak widać tylko to potraficie robić w Internecie, bo na bank na żywo byście grzecznie się uśmiechały;P Dziękuję za odpowiedź Kobiet, które po prostu pocieszaly dobrym słowem:)