Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto plodzi tych facetow debili?

Polecane posty

Gość gość

Albo dachu nad glowa niemaja i szukaja daszku u kobiety albo kogos tylko na seks wykorzystac oszukac i kop w d**e albo sie chca zenic dla jakis zyskow wartosci materialnych albo jacys kryminalisci g****iciele albo tacy co zapladniaja kobiete i ja zostawiaja rzucaja bo nagle stwierzili ze niechca byc odpowiedzialni lub placa alimenty groszowe sprawy a jak by mogli to by nic nie placili . Mam wyj****e na wszystkich facetow!

Gość gość
puknij sie w łeb

Gość gość
Sam sie puknij widze i patrze chyba co sie dzieje na swiecie. Samo zlo.

Gość gość
jak szukasz faceta z mieszkaniem to nie dziw sie ze traktuje cie jak prywatna prrostyttutke

Gość gość
A po co mam szukac faceta z mieszkaniem? ja mam gdzie mieszkac to oni patrza na moj dom posag cwaniaki ale ja sie niedam tak sie bronicie a hujami zwyklymi jestescie. Zaraz po mnie pojedziecie a ja was w d***e mam huje juz dosyc zostalam skrzywdzona!

Gość gość
Prawda jest taka, ze wiekszosc facetow odchodzi od kobiety, bo psychiczne te psychiczne kobiety doprowadzaja ich do skraju zalamania nerwowego swoim psychicznym terrorem.

Gość gość
Sami jestescie psychole i jak zawsze to sie zwala wine tylko na kobiety! Gdybyscie byli normalni to kobiety by nie zdradzaly nie odchodzily to wasza jest wina ale wy winy tylko szukacie u kobiet mam na was wywalone na caly swiat meski

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Teraz nie ma już prawdziwych mężczyzn, a w każdym razie są rzadko spotykani. Ja akurat nie szukam bo jestem mezatka jeszcze z dawnych czasow, ale widzę jal jest. A jak kobieta ma oczy i nie jest glupia, to zaraz ją krytykujecie. Prawda w oczy kole.

Gość gość
Tez chyba zaczne sie rozgladac za bogata... skoro wszystkie to wariatki stosujace przemoc psychiczna, to chociaz w luksusach bede psychicznie niszczony.

Gość gość
Prawda, mlode pokolenie to juz wogole :o farbowane wloski jak u bab, rurki i glowa w smartfonie

Gość gość
Gdyby kobiety były normalne i traktowały mężczyzn z szacukiem to by nie było takiego problemu a tak będą was traktować jak g****o bo na to zasłużyłyście.

Gość gość
Dzisiejsze kobiety to tragedia jeszcze gorsze od mężczyzn

Gość gość
Autorko zostań moją dziewczyną. Bedziemy się kochać jak dwa aniołki. Chyba ktoś cie zawiódł ale ja to odmienie.

Gość gość
Przesadzasz , może z 10 procent takich jest, reszta to spoko chłopaki.

Gość gość
19;48Bo wy faceci w kazdej kobiecie widzice dziwke zeby w******* zostawic kop w d**e aby zaciagnac do lozka zamiast byc uczciwym i powiedziec ze sie nie zakochaliscie to szukacie sposobow jak ja wydymac i rzucic. huj z wami!

Gość gość
Poprostu wy baby jesteście zwykłymi d******* i tak was traktujemy.Wszystkie bez wyjątku.Baby nie powinny mieć dostępu do komputera zeby nie mogły ujadać na forach internetowych :D

Gość gość
Faceci to h/u/je tylko chca sie w/y/r/u/ch/ac wyszmacic wykorzystac i kop w d**e i z kazda jedna kobieta tak postępujecie. nawet dziewice w/y/r*****ie i rzucacie jak szmaty wory na sperme leczcie sie wszyscy na leb bo z dydolem macie nie po kolei.

Gość marawstala
Ich ojcowie : )

Gość gość
Babyy to zwyczajne ścierwa,a na świat wydają je ich tak samo upośledzone mamuśki :) Nadajecie się tylko do gwałtu,potem w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j s/u/k/o.Zacznijcie też o siebie w koncu dbać,bo macie ryje jakby ktoś wam obiad zabrał i bujali w betoniarce.No i te zwały tłuszczu blee

Gość gość
17:49 Nie martw się. Jak popracujesz nad sobą i pozbedziesz się swoich kompleksow, to może i tobie trafi się jakąś dziewczyna. Bo z takim podejściem jakie masz obecnie, to marne szanse.

Gość gość
16;28A tych ojcow tez spodzil ojciec debil i tak z pokolenia na pokolenie sie plodza jak idioci

Gość gość
Ha bardzo dobrze, bo opisałaś łobuzów :)

Gość gość
18;12 Na temat biologii ,to akurat wiem wiecej od ciebie np to ze jezeli plemnik polaczy sie z chromosomem x bedzie dziewczynka, a jezeli y to chlopiec, a twoja inteligencja jest mniejsza niz zero bałwanie.