Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowa się dużo starszy mężczyzna

Polecane posty

Gość gość
Żonaty podrywa zwykle bez swiadków, jest ostrożniejszy. Ale jak złapie ofiarę to nie odpuści. A wolny może bardziej przypiekać 'kurczaczka' pomału ale do celu.

Gość gość
Tylko jeśli facet jest dużo starszy, to nie będzie się np. obawiał tej różnicy wieku? Że ona ma całe życie przed sobą i może wolec kogoś w swoim wieku. Czy tego że ona ma piękne młode ciało, a on już wiadomo? Czy to nie wpłynie na jego zachowanie, decyzje? A może odwrotnie, właśnie ze względu na swój wiek i doświadczenie będzie odwazniejszy, bardziej pewny siebie w dążeniu do celu?

Gość gość
Powiedz lepiej ile lat straszy. Bo 'duzo' dla różnych ludzi może znaczyć co innego

Gość gość
wez ty koorfa te kretynskie pytania zadaj temu starszemu facetowi bedziesz miala od razu odpowiedzi nie powiedziane, ze satysfakcjonujace

Gość gość
14:39 20+

Gość gość
Ja mam po 30 plus a mój adonis- po 60-tce- jest dosyć niski , nie więcej niż 165-166 cm, waży koło 90-95 kg, jest łysy.Ja , w opinii moich znajomych, jestem dosyć atrakcyjna kobietą. I usłyszałam od owego adonisa , że jest piękny i atrakcyjny , i zabiegając o mnie , uznał, że to ja go powinnam sponsorować. Gdy nie chciałam , to strzelał fochy i się obrażał się. To nie żart. I sedno mojej wypowiedzi- za tym gościem wręcz "ugania" się naprawdę wiele kobiet, atrakcyjnych, sporo od niego młodszych, ale nie tylko, często dobrze sytuowanych. I moje pytanie , dlaczego???Zadaje je sobie do dziś, dlaczego? Może to kwestia jego osobowości, bo ładnie się uśmiecha, sprawia wrażenie takiego ciepłego człowieka, bo może kobietom się wydaje, ze przy jego wyglądzie są dla niego naprawdę atrakcyjne, tak było po trosze ze mną, nie wiem, ale ilość pań, naprawdę atrakcyjnych, które wręcz gonią za tym osobnikiem, wywołała u mnie uczucie szczerego zdumienia!!!

Gość gość
Ale jaja, może stosuje jakiś rodzaj manipulacji, albo hipnotyzuje jakoś te kobiety? Chyba lepiej uciekać od takiego typa jak najdalej, bo skoro chce żebyś go sponsorowala, to mnie wygląda on na oszusta matrymonialnego? Uważaj i się nie daj, bo Cię oskubie i pójdzie szukać następnej co go będzie utrzymywać.

Gość gość
Do goscia powyzej: jaki zwiazek z watkiem maja twoje wynurzenia?

Gość gość
Wypowiedź dotyczy zachowań starszych mężczyzn, gdy się zakochają, różnie się to w różnym wieku przejawia.

Gość gość
odwal się od żonatego!

Gość gość
Chyba logiczniej byłoby, żeby to żonaty się nie podwalał, jak ma żonę :P

Gość gość
Tyle że faceci myślą dolną głowką a nie górną.

Gość gośćmiser
gdy taki facet się zakoÓchuje powstrzymuje gazy

Gość gość
Dużo starszy mężczyzna bedzie kombinowal czy uda mu sie umoczyc wacka i zachowac zone, bo rozwodzic mu sie nie chce, straszne z tego problemy. Ale mloda by sobie przelecial. Jesli jest wolny, tostarszy mezczyzna kombinuje jakby umoczyc wacka, ale bez zobowiazan, bo juz wie, ze tak jest najwygodniej.