Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauli2706

objawy wczesnej ciaży...????

Polecane posty

Gość Pauli2706

witam wszystkie na forum powiedzcie jakie u was byly wasze pierwsze objawy wczesnej ciaży???czy zaraz po owu zauważyłyście coś co wcześniej sie nie zdarzyło?pozdrawiam :-)

Gość gość
To u mnie w 3 ciążach był ból podbrzusza ciągnący się od owulacji. Cały czas bolał mnie brzuch jakby jajniki. Wcześniej nigdy tak nie miałam tylko 2-3 dni i przychodziła @ a że trzecia ciąża była nieplanowana (ale chciana) to właśnie ten przeciągający się ból skłonił mnie do wykonania testu. Inne objawy przyszły później ok 6 tygodnia.

Gość gość
Tylko w pierwszej ciazy mialam takie uszczypniecie podczas implantacji przynajmniej tak mi sie wydaje ze to bylo to :) podczas drugiej ciazy kompletnie nic....

Gość Pauli2706
gosc Twoje "uszczypniecie"bylo raz? zaraz po ovu?kurcze dziewczyny juz prawie tydz mam uczucie ciągniecia w podbrzuszu...moja ovu powinna byc w 18dc czyli 17.02 a od ndz zaczelo mnie kuc w jajniku....a co lepsze bardzo duzo sluzu bardzo wodnisty byl w ndz i pon....nie wiem co to moglo byc...od tamtej pory mam kucia jajnikow co jakis czas i bol podbrzusza ktory jest do dzis choc nie tak mocny...

Gość Pauli2706
od 3 dni mam bol gardla i drapanie.dzis rano mnie mdlilo i mam te uczucie do teraz choc dzis powoem wam ze ochota na jedzenie jest bardzo mala...

Gość gość
A było małe co nieco w okresie owulacyjnym? U mnie właśnie ten ból od owulacji przypominał takie ciągnięcie:-)

Gość Pauli2706
caly tydz sie staralismy wg zalecen mojej gin:-)...skoro moje owu powinna byc 17.02 a my mozna powiedziec do 19 nie przerywalismy.tylko ciekawil mnie ten ogrom sluzu pozniej

Gość Pauli2706
moze jakies male szanse mamy

Gość gość
Pewnie że macie szansę. Śluzem się nie przejmuj. Trzymam kciuki.

Gość gość
U mnie wyskoczyly zylki na piersiach

Gość Pauli2706
kurcze fajnie byloby miec maluszka jestesmy 5 lat po slubie prawie i byloby to pierwsze nasze szczescie

Gość Pauli2706
jakie byly wasze inne objawy?:-)

Gość Pauli2706
i mam pytanie do was po jakim czasie od ovu pojawily wam sie zylki na piersiach...moze ktoras z was zaobserwowala je dopiero po terminie @?

Gość gość
Ja nie miałam totalnie żadnych objawów

Gość gość
Autorko mnie mega mocno bolaly piersi ale serio tak porządnie. I ogolnie czulam sie jakbym byla przeziebiona. Powodzenia:)