Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaa29

Kłótnie o finanse w związku

Polecane posty

Gość gość
postaw mu spraw jasno , ze zlozycie wypowiedzenie i niech sobie czegos szuka, zeby agencja wam oddala kase , zeby cie nie okradl, albo jak chcesz zostaw go z dnia na dzien, wyprowadz sie , najlepiej tuz przed zaplata czynszu :D, tylko wyplaty mu swojej nie oddawaj , niech sobie radzi sam , przez tyle miesiecy co bral od Ciebie pieniadze, to niezla sumka sie nazbierala, niezly cwaniak

Gość gość
Dziewczyno Ty chyba jesteś nienormalna !!! Zarabiasz a facet zabiera Ci Twoje pieniądze??? Nie wierzę.... albo się lecz na głowę, albo jak Ci zostało jeszcze trochę rozumu to powiedz, że od dziś ani grosza mu nie przelejesz, a wydatki będą pół na pół! A jak Ci powie, że czas się rozstać to powiedz mu: OK to adijos złodzieju!!! Swoją drogą to aż trudno uwierzyć w głupotę dziewuch.. jeszcze się pyta czy to normalne? TO JEST CHORE, NIENORMALNE, ZŁE I SKRAJNIE KRETYŃSKIE.

Gość gość
Spójrzmy prawdzie w oczy, koleś jest nieudacznikiem i pasożytem, a Ola w imię uzależnienia emocjonalnego od niego pozwala sobie na zawłaszczanie jej pieniędzy. Tu nie ma nad czym debatować, tu trzeba uciekać (nie licz na to, że ci odda jakiekolwiek pieniądze :D ), albo iść na terapię.

Gość gość
znam typka , ktory takie dlugi to mial za ... NARKOTYKI ! wlasnie w anglii, przyjezdzali do niego i upominali sie o kase, nie wiem jak mozna sie wpakowac w takie bagno

Gość gość
17.22 oo właśnie, tak zrob autorko, z dnia na dzień najlepiej

Gość gość
na pozegnanie powiedz mu - PaPa ZLODZIEJU ! a najlepiej jakby czesc wyplat Ci pooddawal, chociaz wiem ze i tak tego nie zrobi, ile lat jestes od niego mlodsza ?? co za skonczona menda z niego ! typowy polski burak", cham i s****wo :D

Gość gość
aż się gotuje jak to przeczytałam!. Od dzis ani grosza mu nie daj! ani grosza! Gnoj jeden, zlodziej pieprzony , jak mozesz byc taka idiotka zeby oddawac tej mendzie SWOJE pieniadze. Kobieto zostaw go w pi.zdu!!! Niech sam splaca swoje dlugi zlodziej jeden!

Gość gość
Mojej koleżanki mąż też na niej pasożytuje. On jest bez szkoły więc o lepszą pracę ciężko. Załatwiła mu dobrą pracę w swoim zakładzie to mu się nie chciało dojeżdżać. Ona musiała. Gdzie indziej było nie na jego honor albo nieopłacalne. A jak siedział w domu to jej jeszcze na kilka tysięcy długów narobił, bo w jakiś hazard grał przez internet. I ona musiała to spłacać no bo on nie pracował. Niektórzy to potrafią się ustawić. A ona głupia zakochana. Ale tak ją wszyscy ostrzegali. Co z tego.

Gość gość
Czy tylko ja mam takie wrazenie czy autorka robi tu sztuczny tlok?

Gość gość
takie sytuacje sie zdarzaja niestety

Gość gość
Skoro juz tak przedstawilas ta swoja ciezka sytuacje z pominieciem paru waznych faktow, jako taka zaradna i pomocna, to po co przed chwila byl ten placz?? Ze sie nie chcesz rozstawac. Jeszcze na forum publicznym takie rzeczy piszesz to chociaz badz na tyle uprzejma i napisz cala prawde, a nie swoja prawde. Ze o dlugach nie wiedzialas??? Wiedzialas zanim byla mowa ze tu nawet przyjedziesz. W zyciu nie bede zyc z kobieta ktora na tego typu forum szuka porad zyciowych. Nikt Ci nie robil awantur i nikt nie byl zly ze chcesz miec pieniadze - wyraznie Ci powiedzialem NIE MAM DO CIEBIE PRETENSJI I SZANUJE TWOJ WYBOR. Ja niejednokrotnie Ci mowilem ze mozesz zamieszkac bezemnie i ze bedzisz miec ich wiecej. Wiec teraz masz co chcialas. Jak czytam Twoja wersje wydarzen to juz nie mam zludzen ze bedziesz z siebie wiecznie robic ofiare. BORDERLINE napisz ze masz to moze niektorzy nieco ochlona. To koniec raz dobrze i na zawsze. I nie masz co jeczec skoro bedziesz miec wiecej pienidzy to o co chodzi?? Wiec sie nie awanturuj nie wyplakuj i nie probuj mnie zmuszac do rozmow czy przytulania bo ja na to nie mam OCHOTY. Pogadaj sobie na forum ktos Cie pocieszy. Bo tym numerem tutaj to juz przesadzilas totalnie.

Gość gość
lol Jak ona jest borderline, to ty jesteś na 99% NARCYZ :D

Gość gość
Nie wstydz Ci szpiegowac po internecie swojej dziewczyny ?

Gość gość
twoje dlugi - twoja sprawa , nie mieszaj w to dziewczyny i nie zeruj na niej cwaniaku !

Gość gość
czy autorka powiedziala temu oszustowi ze szuka porad na forum ? :D :D :D smiechu warte

Gość gość
A że ona border, to nic dziwnego, bo zdrowa kobieta nie zaburzona emocjonalnie nigdy w życiu nie zgodziłaby się na takie sku@rwy@syń@stwo. Dlatego napisałam, albo go zostawić, albo, jak się nie jest w stanie, iść na TERAPIĘ. Żaden wstyd, a pozwolić ci odzyskać władzę nad sobą i swoim życiem.

Gość gość
Autorko nie pisz jako kilka osob bo i tak widac ze to Ty.

Gość gość
A jak długo trwa wasz "układ"? Czy autorka tu jeszcze zagląda?

Gość gość
autorka pewnie dostala po uszach..

Gość gość
Chłopie jesteś zerem dla mnie zerem wielkim i tak bym cie na miejscu autorki kopla w d**e ze byś długo leciał. Masz rację zostaw ta dziewczynę znajdzie Normalnego faceta a nie oszusta i naciagacza

Gość gość
:D:D:D:D ile jeszcze postow wpiszesz? Przeciez widac ze to ty:D:D

Gość gość
Nie wiem kim jesteś idioto ale ja mam 37 lat i nie jestem autorką. Idź się lecz ok ?

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
ludzie listy pisza , zwykle polecone :D :D ale cyrki hahahaa

Gość gość
"Cały czas on trzyma kasę tylko moje kieszonkowe usmiech.gif jest większe. usmiech.gif" X Wydziela ci kieszonkowe ? Masakra

Gość gość
13;22 tak faceciku :p

Gość gość
"gość dziś Na pewno sprzed związku? Nie wierzę. Widać, że dziewczyna lubiła wydawać pieniądze na siebie, tragedią jest dla niej fakt, że nie może kupić podkładu, czy iść do fryzjera, a chłopak dobrze myśli, na pierwszym miejscu postawił spłatę długów, widać, że odpowiedzialny, dojrzały, a nie dzieciak, jak autorka. " X Ha ha ha

Gość gość
19:15 bedzie jej lepiej bez ciebie

Gość gość
dziś kat i tyran sie odezwal :P :D