Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichy gość

Mam 19 lat i juz jestem 3 lata w zwiazku

Polecane posty

Gość Cichy gość

Z 36 letnim facerem. Najlepsze co moglo mie spotkać: -D

Gość Ciuchy gość
Facetem*

Gość gość
tak, tak a teraz idź sobie zwalić stary prawiku

Gość Cichy gość
tak, tak a teraz idź sobie zwalić stary prawiku X Moj narzeczony nie jest stary a zwalić to ty sobie możesz

Gość gość
Ja ide sobie zaraz zwalic. Z tym, ze stary nie jestem i od kilku dziewczyn wstecz prawikiem nie jestem 🖐️

Gość gość
Czyli: kiedy się poznaliście, Ty miałaś 16 lat, a on - 33 lata. W liczbach, to jest sporo, ale faktem jest, że wielu "wiekowo" dojrzałych zachowuje się tak, jakby nadal mieli kilkanaście lat, więc ta różnica się zaciera. Znam kilka takich związków; niektóre są udane, niektóre - nie. Czasem te proporcje w liczbach i mentalności/dojrzałości są nie do przeskoczenia i wtedy dochodzi do rozstań, ale znam też i takich, którzy mają charaktery wiecznych dzieci, mimo, iż zaraz skończą czterdziestkę. Grunt, to dobrać się tak, by wszystko pasowało. Jeśli wiek, żadnemu z partnerów, nie robi różnicy, nie stanowi przeszkody, to jest w porządku. Owszem, bywają chore skrajności, ale to się nadaje na konsultacje psychologiczne, bo zdrowe i normalne nie jest, hm. Na przykład: on ma lat +70, a jego kobieta - +20. To się często zdarza wśród bogatych, ale i wśród "normalnych" ludzi. Coż, jeśli ktoś to nazywa miłością, to jego sprawa, ale ja w czymś takim tej miłości nie widzę. Chyba, że do pieniądza lub innych luksusów, to tak...

Gość Cichy gość
Jednak i tak musisz sobie walic. Moj narzeczony nie musi :-D

Gość Cichy gość
Tak. Jak zaczelismy związek ja mialam 16 on 33. W kazdym zwiazku raz jest dobrze raz do dup... Zakochałam się w nim a nie w jego kasie itp bo sama tez pracuje. Człowiek napewno musi do takiego związku dorosnac.