Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa1010

silny ból brzucha

Polecane posty

Gość Ewa1010

Zacznę od początku. Spóźnia mi się miesiączka od 7 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Na drugi dzień rano odczułam ból w prawym udzie, a po wstaniu z łóżka ból rozszedł się na brzuch. Konkretnie boli z prawej strony na dole oraz od pępka w dół. Boli przy poruszaniu się, przy siadaniu, przy kaszlu, przy ucisku, przy obracaniu na łóżku. Czuję jakby mnie tam skręcało, gniotło, trudno opisać ten ból. Jest mocny. Najlepiej jak leżę z podkurczonymi nogami, wtedy odczuwam lekka ulgę. Utrudnia mi normalne funkcjonowanie. Od dwóch dni (dwa dni po teście) zauważyłam też brązowe plamienia. Kupkę robiłam, ale dziś pojawiła się biegunka. Mocz też słabo oddaje, rzadko i mało. Miałam usg i nerki i inne narządy wewnętrzne są ok. Zalecono mi ginekologa, wizytę mam za trzy dni i strasznie mi trudno cokolwiek robić z tym bólem. Czy to rzeczywiście ciąża? Co to może być?? :/

Gość gość
Przede wszystkim do ginekologa ! on wykluczy ciążę, a po drugie (jesli lekarz wykluczy ciążę) to mogą to byc dolegliwości jelitowe, może jakieś nieprzyjemności związane z jelitami cie spotkały ? ja na takie problemy zawsze stosuję preparat intesta http://intesta.pl bo tylko on potrafi ładnie przywrócić jelita do właściwego stanu, że nie mam biegunek, zaparć i wzdęć, ale najpierw maszeruj do lekarza :)

Gość gość
Mam podobnie chociaż w znacznie mniejszym stopniu. Co prawda testu nie robiłam , ale u mnie wyglądało to tak: niby dostałam okresu w terminie ale był przez jeden dzień, następnego dnia było tylko plamienie a trzeciego już nic dopiero pod koniec dnia brązowa wydzielina się pojawiła. Teraz jestem już kilka dni po tym "okresie" a uczuwam napięcie w dole brzucha ( tak jakby na okres czy coś. Dopiero za 5 dni mam do ginekologa i też sie niecierpliwie diagnozy bo sama nie wiem jak mam to interpretować.