Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1500 wymagań

Macie kobiety mase wymagań a co same oferujecie??? NO CO??

Polecane posty

Gość gość
C***a oferujemy.

Gość gość
Faceci wolą głupie baby albo wyrachowane p***y stąd ich problem! Widać to nawet na tym forum gdzie non stop piszą, że żony ich zaniedbują pod względem seksu, emocji, że nie chcą pracować, że za dużo pracują... I tak w kółko! Wszystkie idiotki jakie znam albo wredne p***y maja mężów, których traktują jak śmieci a te fajne, spokojne, normalne albo nie mogą sobie nikogo znaleźć, albo mają beznadziejnych facetów.

Gość gość
aby nadac jaj logiczna wartosc a zatem aby mogła sie przydac do dalszych kalkulacji

Gość gość
co zas do wstydu i do błędów to jest to tylko jedna z mozliwych kombinacji każdego z tych słów z dowolnym innym. brak wstydu implikuje nie ukrywanie błędów. to nie zawsze jest mądre posunięcie szczególnie jeżeli mamy mozliwosc ich zakamuflowania a od tego czy zostana zauwazone zależy cena..dla przykładu zycie

Gość gość
Dwa fakultety, fura i zawodowe sukcesy są wyznacznikiem czy kobieta jest fajna, czy nie i ile może dać aby związek był udany!!!???? Taaaaaaaa!!!!!!!

Gość gość
z drugiej strony mozemy zaryzykowac osłabienie naszej pozycji ekspozycja własnych błedów np aby oszukac kogos cos lub samego siebie co do własnych mozliwości lub po prostu zwabic w pułapke. przeciwnik kalkulujący konfrontacje z kims popełniajacym publicznie błedy może tego kogos zlekceważyć lub przyjąc strategie oparta o założenie, ze błedy te są permanentne

Gość gość
idealny rozwój sytuacji to taki w którym nie popełniamy błedów. to jest jednak niemozliwe. popełnianie ich dla nauki sugeruje naszą wiedze o tym, że popełniamy błąd. istnieje wiele sposobów zdemaskowania zamiarów drugiej strony do której mamy na daną chwile nieokreslony stosunek bo je przed nami ukrywa. najczęściej spotykany scenariusz w takich sytuacjach to tzw runda rozpoznawcza.

Gość gość
gość dziś - a jednak zwróciłeś na to uwagę. Gdyby była "szara myszką" to byś pewnie ją pouczał jak ma się życiowo ogarnąć. Nie znasz charakteru tej kobiety więc nie oceniaj jej z góry tylko po tym co osiągnęła. A jak widać- ma się czym pochwalić. Może po prostu nie miała czasu latać za facetami i to cała "tajemnica", że jest samotna.

Gość gość
popełnianie błedów może również skutecznie zaangazowac srodki i poczynania drugiej strony w rejonach na które mówiąc kolokwialnie mamy wypiertolne przy czym oczywiście nie może to być posunięte do groteski. a jezeli jest posunięte do groteski to czasami także spełni swoja rolę.

Gość gość
w kontekscie podstawowego tematu dyskusji jednak koszty związane z wyprowadzaniem drugiej strony w pole zdaja sie byc źle zainwestowane. w końcu mało któremu psychopacie zalezy na miłości a tej nie będzie w sytuacji kiedy druga struna zorientuje sie co do poczynań pierwszej strony bo w naturalny sposób przyjmie strategie defensywna na początek.

Gość gość
gość dziś - za chwilę to książkę będzie można wydrukować z tych Twoich filozofii. Znam takich "filozofów" co pouczali innych a w życiu sami "przekalkulowali".

Gość gość
szczególnie zaś kooorfa w sytuacji kiedy początkowo całkowicie sie otworzyła na jepana infiltracje.

Gość gość
a ja znam takich co nie prekalkulowali

Gość gość
Do 7 50. Pytanie zawarte w temacie brzmi "co kobiety oferują". Jako że nie mogę się wypowiadać za wszystkie kobiety, piszę, co ja oferuję. Rozumiem, że kiedy umysł błądzi tak swobodnie jak u Ciebie, trudno jest się skupić na głównym wątku, ale się przynajmniej postaraj.

Gość gość
dodatkowo nikogo nie pouczam a poza tym znam człowieka który stracił oko od patrzenia i paru innych których juz bardziej nie poznam

Gość gość
czekaj laska musze se fajke skręcić

Gość gość
jeżeli chodzi ci o to żebym pokazał co mam w walizce to widziałas juz zdobienia. reszte moge ci pokazac na osobności:classic_cool:

Gość gość
Oferuja fochy, stres, zdrady i niebezpieczenstwo pojawienie sie rozdartego bachora. Lepiej byc samemu i pozyc te kilka lat dluzej. :)

Gość gość
kurde spiertoliłem sprawe. moja rządza beki psuje mi zabawe:D

Gość gość
8:26 kobiety, które podkreślają swoje fakultety i zasoby materialne są dla mnie nienormalne!

Gość gość
Żal mi was faceci tu piszący. Chcecie coś od życia sami niczego nie proponując. Uczuciowa- źle, "z dwoma fakultetami"- tez źle. Jeden z was popisuje się tu swoją filozofią i umiejętnością kalkulowania. Sami nie wiecie czego chcecie. Nie ma ideałów tak wśród kobiet jak i mężczyzn. Nie łudźmy się czekając na niewiadome. Trzeba się poznać i tyle. Jeśli nie spróbujemy- nigdy się nie przekonamy. Kafeteria skupia mężczyzn, którzy dużo "jęczą" a mało działają. Nie SŁOWA ale CZYNY Panowie. No, chyba, że traktujemy swoją obecność tutaj jako chwilową acz czasochłonną rozrywkę i oderwanie od rzeczywistości. Pozdrawiam wszystkich Panów i Panią "z dwoma fakultetami". Ja mam tylko jeden ale mi wystarczy- to tylko kwestia wyboru i samozaparcia. A za życiowy sukces często płaci się samotnością niestety.

Gość gość
8:42 DEBIL!!

Gość gość
słonko wróć!!! nie gniewajsie. wywoskuje ci bryke w zamian za obcięcie mi paznokci u nóg

Gość gość
gość dziś z takim slownictwem jakas z patologii sie toba zainteresuje, glowa do gory jeszcze trafisz na swoja pania :D :D

Gość gość
8:46 idealnie napisane!

Gość gość
dziś w ogole osoby ktore tak sie zachowuja sa nienormalne maja sie za innych, wywyzszaja sie,ja jestem kims a ty to jestes dno ?? to zwykla pycha i tyle nie wazne co kto ma , jakie szkoly skonczyl gdzie sie urodzil, wazne jakim sie jest czlowiekiem

Gość gość
gość dziś - dziękuję, miło mi ale niczego nowego nie odkryłam :).

Gość gość
masz jeszcze szanse. może zrobił ci sie celulit na dooopie:)

Gość gość
to by było dopiero odkrycie. niestety prawdopodobnie odkryje to osoba trzecia:)

Gość gość
tak to juz jest z odkryciami. mamy je tuż przy boku ale zawsze kto inny krzyczy eureka. albo coś innego adekwatnego do tego co odkrył