Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać z dziewczyną, z którą jest się ponad 5 lat?

Polecane posty

Gość gość
10:57 Udzielają się jako to? Czyli co?

Gość gość
Nadal ciągniecie ten temat... Autora i tak już tutaj nie ma, dajcie spokój.

Gość gość
Ciągniemy bo teraz można sie pośmiać z naiwniaczek co tak bardzo jechały po autorze i szukały na fb jego dziewczyny. Żałosne.

Gość gość
Ciekawe co u Julki... ;)

Gość gość
skad pewność,że to naiwniaczki,że szukaly,że cos tam? Tak naprawdę to twój wpis jest załosny.

Gość gość
To nie prowo, bo by nie przerwał tego w takim momencie.

Gość gość
Jasne, ze nie prowo. Akurat dorosly facet bawilby sie w zakladanie fikcyjnych kont na facebooku liczac, ze ktos z kafe sprobuje namierzyc jego domniemana dziewczyne. Przyznal sie, ze to rzekome prowo jak ktos namierzyl jego laske na.fejsie i wszystko do niej doszlo

Gość gość
Najpierw wybuchł złością, a potem przeprosił i napisał, że to prowo, bo miał operację kolana i nie miał co robić, a Julka to modelka z ameryki :D Jasne... Zmył się przez głupią babę, która to wysłała do jego dziewczyny.

Gość gość
I jeszcze te dane zmienione na fejsie.

Gość gość
Dzień dobry. Tutaj autor tego wątku, widzę że temat jeszcze "na czasie" ;) No i szukacie mnie w każdym innym, czytałem teraz o gościu co podłożył podsłuch w domu, nie wiem czy to prowo, no ale jest nie moje, serio, choć wiem, że ciężko mi uwierzyć. Jestem tutaj od soboty pierwszy raz. Dajcie spokój temu tematowi już. pozdrawiam ;)

Gość gość
no wlasnie w weekend były w podobnym stylu tematy.Zapewne dla odwrócenia uwagi od tego. Chyba z dwa czy 3 ktoś wkleił.Twoje jak nic. Narobiles zamieszania ....

Gość gość
Nie, serio nie moje, naprawdę. Teraz to bardziej sobie czytam, co się tutaj dzieje na różnych tematach ;) I często się tam pojawia "to pewnie autor od tego zerwania po 5 latach" :D Zawsze jakaś tam sława :D

Gość gość
Autorze, chyba Ci się mocno nudzi, skoro poczytujesz kafe ;) Jak widzisz tu większość pustaków siedzi, szkoda czasu na czytanie, a co dopiero wymiany zdań.

Gość gość
19'45,a ty też pustak skoro tu siedzisz?

Gość gość
Gdzie jest fota tej Julki?

Gość gość
Może nie zrywaj z nią, pomyśl, czy nie warto jeszcze tego ratować... 5 lat to bardzo dużo.

Gość gość
14'32 po co podbijasz zamknięty temat prowo?

Gość gość
Wróć mistrzu!

Gość gość
to w końcu ją rzucił czy nie? bo nie sledziłem tematu od początku a wiem ze jest stary:)

Gość gość
Wedle tego prowo rzucił ją,cyrki się działy na FB,on jezdzil z kwiatami i czekoladkami na Dzień Kobiet dla Julki i jej mamy oraz resztą jej rzeczy i na koniec gdy ktoś znalazł tę pannę i dal jej cynk co on tu wypisywał,to oznajmił,że mu się nudzilo na zwoln.lek.i,że to prowo. Ale chyba niekoniecznie tak jest.

Gość gość
Tak, a jeszcze dodatkowo ta Julka to Amerykańska modelka, większej bzdury nie mógł wymyślić. Chłopak się zmył i teraz nie wiadomo co z nimi, ale że to prowokacja to nigdy nie uwierzę. Szkoda tej dziewczyny, imienniczka mojej córki. Chłopak chciał może dobrze, szukał rady, ale ktoś ją odnalazł i zrobił się kwas. Temat zamknięty i bardzo dobrze, nie piszmy już tutaj.

Gość gość
Tu nie ma co pisać,są min.2.jego inne,ale podobne w treści tematy na uczuciowym. Tez się zmyl,jak mu to wytknięto.

Gość gość
Ciekawe skąd masz pewność że to akurat jego...

Gość gość
Po 40-u czy więcej stronach nietrudno rozpoznać treść/styl/formę pisania/znaki.

Gość gość
Julka ma zdjęcia na profilu znów. czy to znaczy że jest zgoda?

Gość gość
Wiedziałam, że to nie prowo. Może się pogodzili i mają gdzieś że ktoś będzie ją oglądał, przecież to i tak nieznana dziewczyna. powodzenia dla nich!

Gość gość
Tutaj Autor, witam ;) Julka nie ma zdjęć na profilu, bo Julka nie istnieje, a konto jest usunięte,, więc nie wiem po co ktos podbija ten temat i szukam sensacji. Żaden inny temat nie jest mój, bo nie zakładałem żadnego, więc te inne prowokacje nie są moja. Jestem tutaj naprawdę bardzo rzadko i ten temat jest moim jedynym. Niby winny się tłumaczy, ale wolę sprostować pomówienia ;) Pozdrawiam!

Gość gość
Wystarczy z klasą. Mąż "ze mną zerwał", zostawiając mi 10 zł na życie ponadto wyczyścił moje konto. To, co wiem ma się całkiem dobrze, troszkę jest gorzej ze mną. Ogołocił nie tylko moje pokaźne wtedy konto, ale i mnie samą.

Gość gość
19:00 - jeszcze niedawno przypuszczałem, że to provo. Teraz jestem pewien, że tak nie jest:)