Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro wracam do brania antydepresantu, jednak mi pomagał

Polecane posty

Gość gość

a myslalam ze nie dziala i mam skutki uboczne a teraz widze ze wtedy wstawalam od razu z lozka rano, nie bylam ciagle senna jak teraz, ogladanie ulubionych filmow sprawialo mi przyjemnosc a teraz gowno dupa siedze jak kupa i tylko pije browary

Gość gość
Przestajesz je brac i nie umiesz funkcjonowac, bo zaburzaja rownowage biologiczna

Gość gość
a co bralas?

Gość gość
jaki ?

Gość gość
tianesal

Gość gość
Leki sa zayebiste

Gość gość
ja po antydepresantach mialam wymioty, nie wiem moze zle dobrane

Gość gość
ja po antydepresantach mialam wymioty, nie wiem moze zle dobrane x ja tez tzn miałam za duzy apetyt a jednoczesnie niedobrze mi było, jadłam i myslalam ze zaraz to wryrzygam, w nocy nie moglam spac bo zgaga okropna, dostalam ten tianesal - zamiennik duzo drozszego coaxilu nie od psychiatry ktory mnie sprzycowal gownem a od neurologa, ma opinie leku dla emerytek i dzieci, ale dzialal, duzo zlych opinii chyba wynika z tego ze lekarze przepiusja brac raz dziennie a ja dostalam 3x dziennie, efekt byl z tego co pamietam juz po kilku dniach, teraz wiem ze efekt leku to zanik depresji i braku emocji , a nie naspeedowania jak po jakis narkotykach, w kontaktach z ludzmi nie bylam zestresowana, potrafilam sie wysłowić a teraz zapominam slow, jakam sie, zacinam, chodze z glowa spuszczona w ziemie, bralam tylko miesiac i to za krotko x a moj najgorszy lek to byl solian- mial aktywizowac i poprawiac nastroj, same dobre opinie, a spowodowal kompletne otępienie, sennosc non stop, bylam jak pijana, pustka w głowie, zero mysli, warzywo