Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja i samotnosc, nie mam z kim porozmawiac

Polecane posty

Gość gość

wiecie co, czasem pisze na takich forach bo nie mam z kim porozmawiac, niby mam znajomych, ale czuje, ze bylabym ciezarem. Juz probowalam i bylam odrzucana. Mam psychologa, bo ktos mnie poslucha tylko jak zaplace. Chlopaka prawie mialam, ale cena za to, zeby mnie posluchal bylby seks, a ja nie bylam gotowa wiec mnie olal. Mam wrazenie, ze nie spelniam wymagan ludzi, jak nic nie maja z mojego towarzystwa, nie mam czym zaplacic to najwidoczniej jestem niczym.

Gość gość
*tylko jak mu sie placi. mysle, ze mi sie to nalezy, nie bez powodu sie to wszystko dzieje. Nie mam prawa nic wymagac.

Gość gość
Masz takie prawo, bo jesteś czującym i wrażliwym człowiekiem.

Gość gość
Staram sie, interesuje sie innymi ludzmi ale chyba jestem nudna skupiona na sobie egoistka, ktora robi cos dla innych w zamian liczac na to samo. Czyli nie bezinteresownie.

Gość gość
poradziłbym coś ale mam tak samo kek

Gość gość
Też nie mam z kim pogadać i jestem egoistką skupioną na sobie tak mówił mój znajomy, z którym się spotykałam

Gość gość
zazdroszcze osobom, ktore maja dlugoletnich przyjaciol, ktorym ufaja i moga powiedziec wszystko.

Gość gość
mnie ludzie tlamsza, wyzalaja sie, a gdy tez chce sie wyzalic to obrywam, slysze teksty ze ogarnij sie, wez sie za siebie... wysluc***ac licze, ze tez mnie ktos wyslucha, nie wiem, chyba za duzo sobie wyobrazam.

Gość gość
problemy z mezczyznami chyba maja jakas wyzsza pozycje niz depresja z innych powodow, czasem udaje, ze mezczyzna zlamal mi serce i dopiero wtedy ktoras kolezanka nie ma totalnie gdzies.

Gość gość
trzeba miec odpowiednie problemy, wystarczajaco ciekawe i opowiadac w zajmujacy sposow.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Albo wymyślać sobie te problemy i udawać, że się je ma. Można jeszcze być fałszywym i przede wszystkim cwanym i wtedy ma się co dusza zapragnie.

Gość gość
Rowniez tak mam