Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Faceci hetero wiecej od zycia zawodowego wymagają jak faceci homo

Polecane posty

Gość gość
bzdura totalna; wręcz odwrotnie

Np. po branzach i pracach jakich sie podejmują, wymagają np. wiekszej kasy, lepiej platnej pracy, podejmuja sie czesto tzw. "typowo meskiej" roboty. Te obserwacje opieram tylko ze swojego wlasnego otoczenia tu gdzie zyje, w jednym z wiejskich powiatow w malopolsce. Wsie, miasteczka 20tyś. i miasta do 80-117tyś. mieszkancow. Prosze WIELKOMIEJSKICH by nie odnosic tego do sytuacji duzych miast. Faceci hetero mają na ogol wieksze ambicje i duzo drozsze wartosci, tj. wlasny dom, mieszkanie, rodzine, dobry samochod, itd. a homo wystarcza mieszkanie z rodzicami lub w starym mieszkaniu po babci, komunikacja miejska i zeby wystarczylo z pensji na "modne" szmaty w galerii, fajki i...gumki.

Gość gość
to nie faceci hetero więcej wymagają tylko żony im na łby wchodzą facetowi hetero do szczęścia wiele nie potrzeba, wystarczy łach na grzbiet, kasa na piwo, auto i kebab. Dopiero ożenek zmienia go w woła roboczego, bo mu baba truje i kreuje potrzeby

gość dziś nie rozumiem, przeciez to geje z natury są ulegli i dają sie podporzadkowywac, zwlaszcza im, tym ktorzy rzadzą 'stadem' w spoleczenstwie, a tu oni samym kobietom są podporzadkowani? :D przeciez to nielogiczne. jak mozna sie dac podporzadkowac nawet nie facetowi, alfa ale babie, tej "gorszej" slabej plci?

Gość gość
To prawda. To testosteron odpowiada za chęć dominacji, walki itd. A wiadomo, że homoseksualiści mają bardziej kobiece mózgi, to zostało nawet udowodnione. resztą już na pierwszy zut oka faceci hetero mają więcej testosteronu, nie oszukujmy się ;)

Gość gość
Jakby twoja matka nie podporządkowała sobie twojego ojca to ciebie by nie było :o Pomyśl czasem, taka jest natura.

Gość gość
geje częściej chwytają się niskopłatnych i "kobiecych" zawodów typu fryzjer, florysta, nauczyciel itd.

Gość gość
jak świat światem to kobieta rządzi chłopem, zwłaszcza mądra kobieta. Mężczyzna może i jest głową rodziny, ale to kobieta jest szyją, która tą głową kręci i to kobiety ciosają chłopom kołki na głowach, o to czy o tamto, o dom, o nową pralkę, o auto lepsze niż sąsiadka itd. itp. Heteryk bez kobiety będzie miał dwie koszulki na krzyż, mieszkał z matką i miał na wszystko wyj****e, a robota wystarczy mu w castoramie. Dopiero jak pozna jakąś na powaznie to się zaczyna...

Gość gość
A czy nie jest tak, że po prostu geje mniej patrzą na zarobki u drugiego (a bardziej na wygląd) i dlatego m in mają mniejszą motywację aby więcej osiągnąć? Wiele kobiet to niestety materialistki i facet hetero wie, że wysokimi zarobkami przekona do siebie wiele kobiet (a jeżeli jest beznadziejny z charakteru i brzydki, to wtedy tylko zarobkami może zwrócić na siebie uwagę). Geje chyba o wiele rzadziej są materialistami.

Gość gość
jakie geje? :O nazywamy rzeczy po imieniu, pedały :)

Gość gość
Ja tam nie jestem uległy, pracę ciągle zmieniam z uwagi na kasę :D

gość dziś Wytlumacz mi ten fenomen. Mi jakos zaden nie chcial sie jak dotad podporzadkowac i trafialem na samych takich o jakich pisze gość dziś ("Heteryk bez kobiety będzie miał dwie koszulki na krzyż, mieszkał z matką i miał na wszystko wyj****e, a robota wystarczy mu w castoramie."). A mowimy o sytuacji, gdzie nie ma wpadki i facet sam chce koniec koncow z tą jedną kobietą byc. A podobno "przy jednej dziurze to i kot by zdechl", wiec jak to w koncu jest?! Co sprawia ze czesc facetow chce byc z tą jedną a nie samemu czy wiecznie singlem zaliczajacym nowe panienki?

Gość gość
a co sprawia ze część gejów chce byc z tym jednym a nie samemu czy wiecznie singlem zaliczającym nowych facetów? ;)

Gość gość
Przestańcie pierniczyć o tych gejach i nisko płatnych zawodach :( Mój kumpel to totalna c***a, ale jakoś zarabia jako kieras w sklepie tyle, że w 3 lata mieszkanie w Wawie kupił (dwupokojowe, fakt, że w bloku i że na Pradze).

gość dziś Mam wrazenie ze jest to jednak znakomita mniejszosc. Zupelnie na odwrot niz u heterykow gdzie jest parcie na zwiazek. U gejow tego nie ma. 2 swiaty. Wyobraz sobie ze ty preferujesz monogamiczny zwiazek z drugą osobą niż bycie wiecznie singlem/ielką zaliczajacym/ą nowe laski/facetów. Jutro rano budzisz sie w swiecie w ktorym to ten drugi styl zycia dominuje, a bycie w zwiazku jest "tabu", "ograniczeniem", "niemodne", itp. Jak sie z tym czujesz? :) Bo ja budze sie w takim swiecie codziennie i musze jakos zyc.

Gość gość
To wychyl nosa poza czat na Interii i Fellow, a rzeczywistość może Cię zaskoczyć ;-)

gość dziś po 1. nikt Ci nie kaze sledzic tego wątku 2. nie jest on o gejach, a o heterykach i gejach, a raczej ich stosunku do pracy i pieniedzy...a to ze ktos rozwinal to do zycia prywatnego i podejscia w nim do innych ludzi, w tym partnerow/rek itp/, to juz osobna kwestia. 3.ciekawe jakim kosztem jest to oplacone, czy zdrowiem a moze i kredytem, nie mam na mysli nawet tego w banku...ale nie kazdy jest kierownikiem i nie bedzie, a kazdy musi poza jedzeniem i oplatami tez gdzie zyc, mieszkac, nie koniecznie az do smierci mając "kąt" u rodzicow...

gość dziś wychylalem i wychylam. nic nowego mnie nie zaskoczylo. :) nie korzystam z internetowych portali randkowych pomimo ze w tym dziwnym swiecie nigdzie poza internetem nie mozna poznac nikogo. ;) kolejna roznica ze swiatem heterykow/ryczek.

Gość gość
Gdyby bylo odwrotnie to ludzkosc by nie istniala ;)

Gość gość
A gdzie przepraszam wychylasz?

gość dziś tak? :) a geje istnieja i dobrze sie mają. dzieci tez sie rodzą, nawet jak ich rodzice nie byli i nie są ze sobą w zwiazku. ;)

Gość gość
Nie można poznać? Otóż można. W knajpach. W pracy. Na uczelni. Na imprezach u znajomych. A z internetu można korzystać stroniąc od portali randkowych. Dziwne, prawda?

gość dziś na zewnątrz domu, na ulicy, w sklepie, pracy, urzedzie, bibliotece, poczcie, kinie, kawiarni, mam jeszcze wyliczac te miejsca w ktorych bywa wiekszosc ludzi?

Gość gość
Mi nie. Tylko sam się możesz zastanowić, jakie są powody, że statystycznie rzecz ujmując we wszystkich tych miejscach 5-10% to geje, a Ty nikogo nie poznałeś? :D

gość dziś Nie mozna. I mam nadzieje ze czytasz wszystkie moje posty od poczatku tego wątku, bo mam wrazenie ze zboczyłeś/łaś lub jesteś cynicznym ignorantem/tką. Można i to nie jest dziwne, a normalne. Jednak co może wiedzieć o "normalności" ktoś kto takim nie jest, prawda? heh

Gość gość
Nie. Po prostu wydaje mi się, że szufladkujesz ludzi, a to, kogo spotykasz bądź nie zależy w dużej mierze od Twojego podejścia.

Gość gość
Musisz se znaleźć dziewczyne Karolku XDDD

gość dziś co do tych liczb, jesteś tego pewny/a i nie masz żadnych wątpliwości? ;) ciekawe. To by wychodziło ze w mojej tylko wsi 1600 mieszkancow mieszka AŻ 16 gejów!! :D wow a jak zyje tu 29 wiosen to zdazylem naliczyc ich "tylko" 3 :P i to dzieki wlasnie tamtym portalom ;)