Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mimo wielu rozmow moj facet caly czas wypisuje do swojej bylej

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem 3lata. Mamy male dziecko. Mimo wielu rozmow moj facet nadal wypisuje do bylej dziewczyny. Nie widzial jej z 10lat bo jest za granica. To jego mlodziencza milosc. Jest mi przykro bo mimo iz mowil ze nie bedzie do niej pisal nadal to robi. Oczywiscie po raz kolejny odkrylam to przypadkiem...tlumaczy sie ze on ma prawo miec kolezanki. Ok ale czemu kolezanke w osobie swojej bylej dziewczyny i q formie "za moimi plecami"? Nierozumiem. Co kilka miesiecy jest o to awantura. Skoro tak go ciagnie do niej to niech idzie... po co siedzi ze mna? Tak czesto mowi ze kocha mnie i malucha. Juz nie wiem w co mam wierzyc. Odeszlabym... ale musze czekac do wrzesnia az maly do zlobka pojdzie i wtedy moge sie wyprowadzic i wynajac mieszkanie. Jak ja wytrzymam do wrzesnia? :( Juz mam dosc. Myslalam ze bedzie dobrze a tu co jakis czas odnawia sie ten temat. Moze macie jakis pomysl?

Gość gość
Postaraj się zaoszczędzić pieniądze nie kupując prezerwatyw i antykoncepcji. Złóż je jako ofiarę na tacę w czasie najbliższej Mszy Świętej.

Gość gość
Dzieki za odp wezme se to do serca

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj on ja kocha nie ciebie nie widziaz tego jak dlugo masz zamiar sie ponizac?