Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale sie wczoraj u mnie dzialo

Polecane posty

Gość gość

Maz mi 2x zrobil minetke , miałam bardzo możne 2 orgazmy. Potem jeszcze na poprawke stosunek, tez super ale już bez wielkiego Ooo , bo już nie dalam razy ale maz sobie doszedł. Dzisiaj mam super humor od rana :) Polecam dobry sex na smutki . Jak jest u was ? zawsze dochodzicie?

Gość gość
Rzadko. Żaden sex nie zrekompensuje braku pieniędzy, poziomu zadłużenia, fatalnej pozycji zawodowej i braku energii związanej z opieką nad dziećmi. U męża jest inaczej, ale mi seks już dawno przestał dostarczać radości.

Gość gość
Tak i tez polecam!

Gość gość
13,35 I co bedzie z tego dziecko czy dlaczego akurat tu to piszesz :-P

Gość gość
pisze to tutaj bo tez jestem matka tak jak wy i ciekawa jestem waszego zdania :)

Gość gość
Ja niestety nie zawsze :-S ale i tak uwielbiam kochać się z mężem bardziej niż orgam lubię pieszczoty i czułości.

Gość gość
13,52 piszesz o poziomie zadluzenia a przecież nikt ci nie kazal się zadluzac. jAK wzielas kredyt to trzeba go splacic.

Gość gość
do 14:10 no wiadomo, miałam czekać na przyznanie mieszkania w programie mieszkanie plus? To bym miała może, na emeryturze. Nie jest przecież tajemnicą, że w Polsce ot tak mieszkania na ulicach rozdają.

Gość gość
Ja też uwielbiam z mężem, a dzieci mamy troje. Myślę że przy naszych temperamentach na trójce się nie skończy;-)

Gość gość
przestań bo się zeżygam

Gość gość
dlaczego masz się zeżygać ? to normalne jest :) wlasnie maz przyszedł i pyta czy dzisiaj znowu będzie powtorka ;) :D

Gość gość
rozjechaną śmierdzącą cipę lizać, a fu, to następnym razem daj mężowi gówno do lizania, bo jak dupę ci liże to co za różnica, gówno też może

Gość gość
Chętnie poznam panią lubiąca czule pieszczoty delikatne smyranie po czułych miejscach które lubią się delektować sexem. Są tu panie z Lublina?