Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenie zespolu . Jestem dobrej myśli

Polecane posty

Gość gość
Autorko jestes nie normalna. Oby Mops sie Tobą zajął i zabrali Ci dziecko.

Gość gość
Co do dochodzenia w sprawie opasek... rodzilam 3 mce temu, opaski byly dwie, jedna przy wypisie zabrali, druga dali mnie..

Gość gość
Autorko jak masz na imie? :)

Gość gość
22:43 a co Cie to obchodzi, juz chcesz szukac na fb? Moze Ty sie przedstaw to sobie popatrze

Gość gość
Temat jest pełen nieścisłości. Rozumiem niedowierzanie i rozpacz i chaotyczne wypowiedzi, ale z tego pisania autorki od początku tematu, widac bardzo słabe pojęcie nawet o badaniach usg (najpierw sie upiera, ze żaden lekarz nic nie zauważył na usg, nikt jej nic nie mówił, jakies pytania czy by zauważył przeziernosc karku na zwykłym usg; potem, ze nie robiła żadnych prenatalnych, chociaz ja kierowano); następnie dalej, ze wysłali ja po prostu do domu i badania we własnym zakresie; pojawiają sie tylko co jakis czas głosy rozsądku, ze to niemożliwe wysyłać wcześniaka z podejrzeniem ZD bez żadnych badan, ale zdjęcia sa raczej prawdziwe... Bardzo dziwne to wszystko, natomiast stawianie diagnozy przez sama autorkę, bo dziecko składa usta w uśmiech przez sen, to na pewno dobry objaw i żadnych konkretów o terminie badan..,a cholera wie, nie takie sprawy świat widział. Niestety, autorka sama jest jak dziecko we mgle.

Gość gość
na tych opaskach jest dzien i miesiac, ale rok nieczytelny, niekoniecznie musi byc 2018.

Gość gość
Zamykam ten temat. Prosze pisać na poprzednim

Gość gość
Ludzie, ale dajecie sie nabierac... Przeciez to jakas studenktka zbiera sobie material do jakichs tam sobie wiadomych celow. Albo kobieta z M.By Proxy..

Gość gość
Tu AUTORKA. OK dzięki wielkie za pomoc, jestem studentką trzeciego roku psychologii, temat założyłam ponieważ był mi potrzeby do badań " Jak ludzie reagują na dzieci Trisomią 21" Bardzo dziękuję za pomoc.

Gość gość
23:00 nie sadze, bo skąd zdjęcia? Najpierw ze szpitala, pózniej z domu?

Gość gość
gość dziś Tu AUTORKA. OK dzięki wielkie za pomoc, jestem studentką trzeciego roku psychologii, temat założyłam ponieważ był mi potrzeby do badań " Jak ludzie reagują na dzieci Trisomią 21" Bardzo dziękuję za pomoc. x O, ja to dokladnie tak podsumowalam tu ze 2 dni temu. Dodając ze badania badaniami a le poslugiwanie sie zdjeciami to kryminal. A jaka jest prawda, pewnie sie nie dowiemy, ale przezyjemy bez tego.

Gość gość
23:00 fake

Gość gość
To nie napisala autorka

Gość gość
Na tamtym temacie tez napisał jakis Trol z pretensjami, co nas obchodzi imie dziecka i termin badan.

Gość gość
napisala, nie napisala, ale bardzo prawdopodobne ( z ta stud psych)

Gość gość
Obrzydliwe prowo. Jak dwa lata temu urodziłam córkę i było podejrzenie niedosłuchu u dziecka ze szpitala dostałam skierowanie do poradni audiologicznej już z umówionym terminem wizyty. Nawet na wypisie miałam napisane, że skierowano dziecko do specjalistycznej poradni i podany był termin i godzina wizyty.

Gość gość
"Obrzydliwe prowo". A jeśli nie? Jak wyobrażacie sobie życie mając taką matkę, jak autorka tych żałosnych, poznańskich wypocin?

Gość gość
Jak patrze na wpisy niektorych kafeterian na wszytkich watkach to juz zadne odchylki od normy mnie nie zdziwią...Moze byc prowo, moze byc kobieta zaburzona psychicznie. Po prostu tu jest wielu popieprzonych ludzi.

Gość gość
Tez jestes popieprzona skoro wchodzisz i czytasz to g***o

Gość gość
Aż mi się szparka otwiera jak pomyśle o jego penisie.

Gość gość
Teraz 5 cm. Xella wysylam fotke wstawisz tu

Gość gość
gość dziś x Tez jestes popieprzona skoro wchodzisz i czytasz to g***o xx Czytam, ale głupot nie piszę, jest róznica. A czytam, bo lepiej wiedzić w jakim spoleczenstwie się zyje. Na co dzień nie mam do czynienia z takimi ludzmi.

Gość gość
A moze to jakas Twoja kolezanka pisze i pokazuje tu prawdziwa twarz

Gość gość
gość dziś xx Niemozliwe. Niektore moje kolezanki bywaja czasem wredne, ale nie sa beznadziejnie głupie :)

Gość gość
Tamten temat skasowany. Ja mam tylko pytanie do kogos kto ma kontakt z autorka, umówiła badania?

Gość gość
Autorka narobiła zamieszania, a jak padają kontretne pytania, to w koncu usunięto temat. Kobieto, jesli zajrzysz tutaj: współczucie współczuciem, ale jesli nie robiłaś żadnych badan prenatalnych, bo i tak byś nie zabiła - sama tak w tamtym temacie napisałas, to dla mnie jest tożsame z tym, ze byłaś gotowa przyjąć chore dziecko... Należało sie z tym liczyć.

Gość gość
14:53 A co cie to obchodzi? Twoje dziecko? To jej dziecko i ona o wszystkim decyduje. Nawet jesli nie chce w tej chwili robic tego testu to nikt jej do tego nie zmusi. Tu nie chodzi o sprawe zycia i smierci wiec o wszystkim decyduje matka i tylko matka. Nie masz wlasnego zycia? To kup sobie gazete i poczytaj :)

Gość gość
15:21 jesli nie wiesz ile chorób towarzyszy ZD i tez bys odwlekała badanie w czasie, to jestes po prostu głupia:):):)

Gość gość
Umówiła badania. I to wtedy, gdy wszystkie pisały, że tego nie zrobiła. Dajcie już spokój. Zamknijcie i ten temat również!

Gość gość
Na wynik.badania i tak czeka się około miesiąca. Prywatnie może uda jej się dostać za tydzień. To i tak długo. Co się dziecku może stać. Moim zdaniem wypisano je ze szpitala więc stan dobry