Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenie zespolu . Jestem dobrej myśli

Polecane posty

Gość gość
Moje dziecko przekrecilo sie na bok, be obchodzi mnie co myslicie, wyjatek tylko podkresla regule. Oczy jej sie zmieniaja z dnia na dzien. Bez badan jestem prawie pewna ze jest zdrowa. Zostawcie Nas juz w spokoju

Gość gość
Brawo

Gość gość
gość dziś Moje dziecko przekrecilo sie na bok, be obchodzi mnie co myslicie, wyjatek tylko podkresla regule. Oczy jej sie zmieniaja z dnia na dzien. Bez badan jestem prawie pewna ze jest zdrowa. Zostawcie Nas juz w spokoju X What?? Nie wierze

Gość gość
Ale w co ie wierzysz?Że to prowo?Przecież to wyło oczywiste od początku, tyko kafeteryjne pelikanice muszą brać czynny udział w każdym prowo, bo to silniejsze od nich.

Gość gość
A tam jakie prowo... Moja tez sie obracala w wieku 5 dni

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny... Mam kontakt z autorką i nie Ona się tu wypowiada. Wcześniej tak, ale odkąd zamknięto poprzedni temat to już się nie udziela. Dajcie spokój z ciągnięciem tego tematu na siłę bo ktoś się świetnie bawić, a Wy karmicie tego beznadziejneho Trolla.

Gość gość
Dokladnie, niektore dzieci obracaja sie po urodzeniu. Niektore SA brzydkie inne piekne. Nie kazde dziecko ma downa

Gość gość
Tez mam kontakt z autorka i powiedziala, ze sie tu wypowiedziala. Wiec z Kim Ty rozmawiasz? Chyba cos sobie wymyslilas

Gość gość
Ale to ma. Niestety.. Jak trudno sie z tym pogodzic, to doszukuje sie wszystkiego, oby przegiac na swoja strone. Zycze wszystkim oraz Autorce zdrowych dzieci, niestety, jak to Natura ma w zwyczaju, plata figle.

Gość gość
A moze ta autorka to jakas chora psychicznie kobieta? I pisze teraz tez w prywatnych wiadomościach do czytających. Z tym przekręceniem sie na bok to na pewno podszyw.

Gość gość
Trolem to jest autorka. Skoro nie robiła badan w ciąży, to powinna byc gotowa na przyjęcie również poważnie chorego dziecka. I dokształcić sie ogólnie, bo az cieżko uwierzyć, ze w tej dobie kobieta ma tak niskie pojęcie o ciazy, badaniach, noworodku itp (zawsze mi sie zdawało, ze tylko patologiczny element, mnozacy sie bez kontroli, nie ma pojęcia o takich tematach, nawet skąd sie dokładnie biorą dzieck). A nie, teraz troluje, ze jej sie dziecka tygodniowy sam juz na bok przekręca.

Gość gość
Dajcie spokój mi i Wacusi mojej!! Temat skończony.

Gość gość
Moja corka to silna dziewczynka wierze że jest zdrowa i odpuszcze chyba te badania. Teraz wyglada calkiem inaczej oczka i buzia ładniejsza. Prosze bez żartow z mojej corki z tym żartobliwym imieniem Wacka bo to żałosne. W poniedzialek zalatwiam alimenty i nie obchodzi mnie że mu sie to nie spodoba siostra mi pomoze w papierowych sprawach.

Gość gość
Pewnie miałas instynkt macierzynski i go wrobiłas w dzidzie :)

Gość gość
Podszywy, całkiem ok, ale widac, ze to nie autorka;)

Gość gość
Podszyw, podszyw i źle trafił, bo z alimentami się nie zgadza :P

Gość gość
Ja miałam dwa tygodnie i sama się przewijałam więc to żaden wyczyn.

Gość gość
z tym przewijaniem to dobre :P hahahahaha

Gość gość
A ja mając tydzień chodziłam sama na kibelek.

Gość gość
Mnie mama zapisała na akrobatyke gdy miałam tydzien. Byłam najlepsza w zespole juz po 2 tygodniach! :)

Gość gość
Śliczna :)

Gość gość
Zamknijcie już ten temat.

Gość gość
Zamykam ostatecznie

Gość gość
Chcecie wiedzieć jak malutka?

Gość gość
Chcemy!czytałam tamten drugi temat od początku i bardzo chce widzieć co się u autorki dzieje.mocno trzymam kciuki za zdrowie jej córki.mam nadzieję ze jeszcze się odezwie.przez te wszystkie chamskie teksty popsulyscie cały temat. Jesteście okropne...i Wy jesteście matkami ???współczuję Waszym dzieciom...

Gość gość
Popieram- okropne wstretne polskie babole bez krzty empatii, ja też sledzilam wątek dopóki te krowy nie rozwalily oczywiście w drobny mak. Myślą że są super elokwentne i dowcipne a teksty są proste, mało śmieszne i irytujące! Idźcie na fajeczke przed blok pobujac dziecko w wózku i pogadać z innymi na swoim poziomie kretynki

Gość gość
Mnie ta podlosc przeraza...

Gość gość
Tak, serio przerażające ...naprawdę można stracić wiarę w ludzi... i to kobiety-matki kobiecie -matce która przeżywa dramat i potrzebuje wsparcia.Nie zasłużyła sobie na to,nikomu nic złego nie zrobiła.Potraktowaly ja okropnie, a te komentarze dotyczące niewinnego noworodka to już w ogóle brak słów. ..i one maja dzieci...dobrze że zdrowe i zapewne wyjątkowej urody bo aż strach pomyśleć co by było gdyby jednej czy drugiej trafilo się chore bądź nieurodziwe dziecko...o takich chyba się właśnie słyszy co chwila ze pocwiartowaly, zakisily w beczce czy w najlepszym wypadku wyrzucily dziecko na śmietnik...to Was powinno się gdzieś zgłosić, nie autorkę!!!!

Gość gość
Mi sie zdaje ze albo gimbaza przejeła temat i zarty se robiła albo jak juz to nieszczesliwe kobiety :/ eh .... nie lubie ludzi a kafeteria bardzo dobrze ukazuje kobiece oblicze ... kobieta kobiecie najwiekszym wrogiem jest :(

Gość gość
No cóż, na poprzednim temacie padały nieprzyjemne komentarze, tutaj temat przejęły durne podszywy, ale autorka sama troche zrobiła z siebie idiotkę, pisząc jakie to parodniowe dziecko jest rozbrykane i, ze juz sie na bok przekręca. Poza tym, widac było w jej wpisach brak wiedzy i lekceważenie (na ostatnim zdjęciu, które wrzuciła w usuniętym temacie, dziecko było wyraźnie żółte, polecono jej wizytę u pediatry, położna była na wizycie i ani słowa o tym). Poniekąd mam wrażenie, ze to trzeźwe głosy komentujących wręcz zmusiły ja do umówienia wreszcie tej wizyty na badania genetyczne, bo prawie ze sama chciała stawiać diagnozę po zachowaniu i powoli zmieniającym sie wyglądzie dziecka.