Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie ze zabki tez beda zamkniete w niedziele

Polecane posty

Gość gość
co w takim razie jest takiego niezbednego jezeli nie jedzenie? lakier do wlosow? kostka do kibla?

Gość gość
No i bardzo dobrze, i tak wypłaty nie dostałam na weekend. pewnie będzie po niedzieli. I mając 20 zl w portfelu wątpię żebym poszła na jakiekolwiek zakupy.

Gość gość
gość dziś Ile razy takim tlukom jak ty mozna tlumaczyc , ze akurat spozywka to najmniejszy problem słuchaj niezwykle kulturalna osobo nie tłuku moja a w zasadzie nie moja bo redaktora w radio wzmianka o konserwach tak cię rozsierdziła że zapomniałaś na chwilę że przecież ty pani zapracowana , niezwykle kulturalna , musisz sobie w niedziele parę majtek kupić a skoro nie możesz to najlepiej nieznajomą osobę w necie od tłuków wyzwać , noooo kulturka no chyba że pijesz , ale to już na stacji paliw możesz załatwić nie trudż się i nie odpisuj bez odbioru

Gość gość
masakra z tym zakazem... na co to w ogóle? pewnie bedzie z tego wiecej złego niz dobrego, nawet dla handlu, soboty będa koszmarne, kolejki, itp. ja pamiętam, jak kiedys zapomniałam ze jest swięto, wszystko zamknięte, i nagle dostałam okres... musiałam drzec stare przescieradła... :( po to sie mieszka w miescie, zeby miec z tej cywilizacji jakis korzysci, powinien byc zawsze jakis chocby mały sklepik otwarty, ludzie dzieci maja, czasem sie szybciej skończa pieluchy, mleko skiśnie, albo sie zapomni kupic sól, czy rozboli głowa i potrzebny apap... :(

Gość gość
Wkurza mnie to. To moja sprawa jeśli chce dorobić w niedziele w np. Aldim albo pójść na zakupy bo lubię w niedziele. Rodziny nie mam, do kościoła i tak nie pójdę..

Gość gość
W wiekszosci galerii sa kina, place zabaw dla dzieci, kawiarnie, bary, fitnes, w niedziele byly dodatkowe zajecia dla dzieci , konkursy, pokazy. Nie wybrzydzajcie sie tak na galerie, bo w brzydka pogode sie sparwdzają. Jak ktos wolal spacery to nadal bedzie chodzil. A wiekszosc i tak zasiadzia przed tv lub kompoem, nawet sie nie bedzie im chcialo ze szlafroka wyjśc,

Gość gość
A nie mogłaś po prostu do apteki podjechać zamiast prześcieradła drzeć? Albo piszesz te głupoty żeby całej sytuacji nadać dramatyzmu, co Ci nie wyszło albo jesteś wyjątkowo ograniczona.

Gość gość
"gość wczoraj masakra z tym zakazem... na co to w ogóle? pewnie bedzie z tego wiecej złego niz dobrego, nawet dla handlu, soboty będa koszmarne, kolejki, itp. ja pamiętam, jak kiedys zapomniałam ze jest swięto, wszystko zamknięte, i nagle dostałam okres... musiałam drzec stare przescieradła... smutas.gif" TO jest k.... hit hehehe

Gość gość
Jak widać po tym temacie większość ludzi to debile . Jeden dzień pozamykane sklepy i już histeria narodowa.

Gość gość
gość wczoraj to teraz wyobraz sobie ze ci wszyscy co ci przeszkadzali w niedziele zwala sie do ciebie w sobote , plus do zwykli sobotni klienci , hahahahaha bedziesz miala sajgon , ze nieogarniesz i byc moze bedziesz musiala pracowac w sobote do poznego wieczora radze ci rozgladaj sie za inna robota :)

Gość gość
lece do Polski zaraz po Wielkanocy , kiedys zawsze mowilam sobie ze jak czegos zapomnialam to kupie , nigdy nie mialam w zwyczaju wozic ze soba np podpasek , czy tabletek na bol glowy , butelki wody np tez nie kupie jak niefortunnie bede musiala ladowac w niedziele ?

Gość gość
gość dziś jak miala jechac do apteki skoro jest zakaz handlu , a co sie robi w aptece ? czyz nie handluje??

Gość gość
gość wczoraj co w takim razie jest takiego niezbednego jezeli nie jedzenie? lakier do wlosow? kostka do kibla? x moze kiedys jak ciebie bedzie stac i zaczniesz sobie dom budowac , albo kupisz mieszkanie i bedziesz musiala remont generalny zrobic , to zobaczysz co jest wazniejszego od lakieru do wlosow

Gość gość
Kto normalny drze prześcieradła na okres??? Nie mogłaś podjechać/podejść na stację benzynową??? Przecież całą dobę są tam otwarte sklepiki i co jak co ale podpaski czy tampony dostaniesz zawsze

Gość gość
a jak zajdzie potrzeba wykupienia antybiotyku ?

Gość gość
"gość dziś gość wczoraj to teraz wyobraz sobie ze ci wszyscy co ci przeszkadzali w niedziele zwala sie do ciebie w sobote , plus do zwykli sobotni klienci , hahahahaha " No i ? Pracuje w handlu i dla mnie w sobotę może 1000000000000 klientów . Przed świętami Bożego Narodzenia i Wielkanocą (gdzie sa 2 dni wolnego ) dajemy rade to tym bardziej przed jedna wolna niedziela ogarniemy . Ważne ze niedziele będziemy będą wolne :)

Gość gość
"gość dziś a jak zajdzie potrzeba wykupienia antybiotyku ?" OD KIEDY TO ANTYBIOTYK KUPUJESZ W SKLEPIE CO ? No same debile na tym forum . Jedna w 2018 drze prześcieradło bo dostała okres druga chce iść do żabki po antybiotyk. Z złamaną góra tez jedziesz do marketu prosić o pomoc ?

Gość gość
gość dziś pytam bo nie mieszkam w Polsce ! wiem ze jest ZAKAZ HANDLU czyli zakaz kupowania sprzedawania , w aptece kupujesz leki, tak czy nie??

Gość gość
gość wczoraj co w takim razie jest takiego niezbednego jezeli nie jedzenie? lakier do wlosow? kostka do kibla? x moze kiedys jak ciebie bedzie stac i zaczniesz sobie dom budowac , albo kupisz mieszkanie i bedziesz musiala remont generalny zrobic , to zobaczysz co jest wazniejszego od lakieru do wlosow a a a a a nooo dziewczyno i dowiedzialaś się że nie o kostkę do kibla tu chodzi ani lakier do włosów bo pani będzie w niedziele wyposażenie nowego domu lub mieszkania kupować droga koleżanko takie coś to chyba nie w żabce [a o tym założyłaś temat] aktualnie co drugą niedzielę sklepy będą zamknięte chyba że cię nie stać a zabierasz się za inwestycje i planujesz je na najbliższe kilka lat kiedy sklepy w każdą niedzielę będą zamknięte a żałosna jesteś ale za to kasiasta we własnym mniemaniu

Gość gość
gość dziś nie zakladalam tego tematu o zabce a budowe czy remont owszem planuje sie ale sa tez nieprzewidziane sytuacje

Gość gość
Wy naprawdę takie tępe jesteście? Apteki dyżurny będą otwarte, tak jak i teraz w trakcie świąt.

Gość gość
wiem jedno za te wolne niedziele zagłosuje na PIS :)

Gość gość
a ja za te wolne niedziele wreszcie pójde na wybory, żeby tylko nie wygrały pisiory

Gość gość
nieuki ciesza sie, ze wolne niedziele beda mialy :o a wystarczylo sie uczyc, to byscie pracowaly od poniedzialku do piatku bardzo duzo ludzi pracuje w niedziele i nie marudzi wprawdzie nie mieszkam w Polsce, ale Polska nalezy do UE wiec zasady sa takie same , wiem bo moj maz pracuje w niedziela i sobie chwali , ma 100% platne niedziele , 30% soboty i 200% Boze narodzenie , wielkanoc , nowy rok

Gość gość
Tak, tylko kasa to nie wszystko.

Gość gość
gość dziś Jesteś ułomna ? głupia ? pusta ? Następnym razem pomysł zanim coś napiszesz .

Gość gość
12:25 niektórzy się nawet i na mgr wykształcili, a i tak pracują w żabce w niedzielę. Bo urzędy, biura i inne miejsca pracy umysłowej zajęte są przez takie pociotki, co to oceniają człowieka po wykształceniu i wszystko upraszczają tak jak im każe ich ograniczony umysł.

Gość gość
gość dziś Czyli twój mężuś jest nieukiem :) tak samo jak lekarz który wykonuje operacje w sobotę , strażak który gasi pożar w niedziele itp . Nooo same nieuki . Co do stawek za sobotę i nd . W handlu nie masz dodatkowej stawki za prace w niedziele . Za prace w niedziele płaca mi tak samo jak za poniedziałek .

Gość gość
ale chyba nikt ciebie nie zmuszal do pracy w handlu , no chyba ze ciebie oszukano i na umowie mialas ekstra placone za niedziele a okazalo sie ze nie masz , to sie zglasza takie oszustwo

Gość gość
A nie mogłaś po prostu do apteki podjechać zamiast prześcieradła drzeć? x po pierwsze nie mam samochodu, wiec nie mogłam "po prostu podjechac", po drugie nie miałam pojecia ze w aptece sa takie rzeczy jak podpaski. W niedziele przeciez tez sa apteki zamkniete, mieszkam w duzym miescie i jest jedna całodobowa, ale jechałabym tam z dwoma przesiadkami ponad godzine...