Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nergal zgnije w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

I dobrze mu tak

Gość gość
niby za co?

Gość gość
Gosciu jest ok. Gorsi sa pedofile w czarnych kieckach itd.

Gość gość
Nie jestem wierząca, ale typ jest już żenujący. Załosny błazen któremu zachciewa się kontrowersji na stare lata. W dodatku zaczął ubierać się jak pedał - gdzie ta jego mroczność się podziała, pytam się?

Gość gość
diabelskie nasienie

Gość gość
Zatrzymali ich u ruskich za nieprawidłowe wizy , ale ich wypuścili i musieli wrócić do Polski.Co za głupoty piszecie ?

Gość gość
Nie pójdzie, niby za co?

smieszne ile czlowiek zrobi dla symboli, ile go to obrazi, to jest jak urojenie, choroba psychiczna. spoleczenstwo ludzkie stworzylo sobie symbole takie jak krzyz, znaki allaha i utrudnia sobie zycie, robi burze, wojne nawet o to. bo co, bo penis byl na tym znaku? zniewazenie. ludzie to smieszne, tyo tylko symbole. jeszcze jakby cos mowil o dzieciach, lub znecal sie nad jakims zwierzeciem to rozumiem, ze mozna go nienawidziec, bo to juz okrucienstwo, ale rzecz martwa jaka jest krzyz? serio? b***h, please.

Gość gość
ironicznaprivmysz dziś nie wiem czy jesteś prymitywna? głupia? prowokująca? czy po prostu nie masz żadnych wartości w życiu ani zasad. ż Stań w szeregu KODu, obok lewactwa i feministek, idealnie tam pasujesz.

Gość słowianinniechrześcijanin
ironicznaprivmysz dziś już cię lubię, mam takie samo zdanie.

Gość gość
15:51- to ty jestes prymitywem. Nawet w biblii jest napisane ze nie bedziesz oddawał czci zadnym symbolom,wizerunkom i innym bogom. Krzyz to symbol ktoremu czci nie nalezy oddawac bo to tak samo jakbys oddawal ukłon porannemu klockowi

Gość gość
Mozna czuć się urazonym, ale to nie powód żeby kogoś zamykać w więzieniu

Gość gość
Dla mnie ważniejsze jest ludzkie życie tu teraz na ziemi gdzie my żyjemy a nie jakieś urojone wierzenia symbole itp. Religi jest tysiące a największy szum wkoło siebie robią trzy, wszyscy wiemy jakie i te trzy chcą zmusić aby każdy inny szanował ich zasady wierzenia symbole itp. jakim prawem? Jak pozostałe religie zaczną się tego samego domagać co te trzy to nawet człowiek nie będzie mógł nawet np: krowy zjeść bo dla innych jest święta, nasikąć na drzewo bo jest święte itd. Najlepiej zrobią jak będą ci wierzący sami od siebie wymagać przestrzegania ich wierzeń a nie od innych. Ode mnie wara.

Gość gość
Nergal zawsze słynął z ekscentrycznego zachowania , wszystko po to , aby zwrócić na siebie uwagę , zdobyć popularnośc.Niektórzy artyści specjalnie wywołuja skandale .Skoro jest takich przekonan i jest taki odważny czemu u ruskich trząsł się ze strachu bo zamknęli go w areszcie ? Oni wszyscy są nieżle stuknięci.

Gość gość
niech spróbuje obrazić żydów

Gość gość
Doda tez atakowała kościoł , sama przyznała , ze takie odmienne zachowanie potrzebne jej było dla zdobycia popularności.

Gość gość
Anna Mucha pokazała się kiedyś na przyjęciu w futrze , ale był szum ile gadania , kobiety chciały ją zeżreć .Ale mówiła o niej cała Polska.

Gość gość
17.04 No i prawdę napisałas , nic dodać nic ująć,Ja nergala nie słucham bo się nie da go słuchać jest nieżle porąbany .Co do PISU tez dobrze piszesz , nie głosuje na nich bo ich nie lubię za komedię po tamtym Kaczynskim.

Gość gość
Właśnie nergal popełnił samobójstwo. Powiesił się. Nie żyje.