Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta potrafi sobie radzić dziś bez mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

lecz tylko wtedy , gdy stworzy sobie odpowiednią iluzję i przekona do niej samą siebie jednak ta iluzja rozpada się na kawałki gdy mężczyzna okaże jej zainteresowanie

Gość gość
I w druga stronę działa tak samo:p To instynkt, natura, tak nas stworzył Bóg. Także nic nowego debilu nie odkryłeś:p idź pomasturbowac się marzeniami o swojej mądrości i sprycie, tyle ci zostalo i kobiety, poddające się twej manipulacji:p Nie rozumiesz, że to ja rozdaje karty a nie ty? Po tylu latach juz powinieneś to pojac:p

Gość gość
rozdawac to ty se możesz swe mądrości ławnikom na osiedlowej ławce

Gość gość
eee tam bzdury, mam faceta ale tylkodlatego ze on sie za mna uganiał i ugania, wiele razy chciałam go zostawic i pobyc sobie sama, jestem niezalezna finansowo :)

Gość gość
9.27 tak sobie myśl, bo inaczej się zalamiesz:p tyle lat próbujesz zniszczyc mnie fizycznie i psychicznie z marnym skutkiem:p pozdrów pięknego Sebusia, ciągle myślę że jest piekny;)

Gość gość
gość dziś widocznie to nie ten którego chcesz inaczej byś nie chciała z niego zejść :p

Gość gość
Jak son5ie radzi twoja jak ciebie nie.ma? Nie schodzi z męskiego fantoma czy ma narzeczonego, który nie ma takich potrzeb jak ona, ale zapchajdziurą może być? Która opcja? A może obie?;)

Gość gość
gość dziś nie wiem o kim piszesz ale pomyliłaś osoby