Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety są bardzo ciężkie do obycia

Polecane posty

Gość gość

po dłuższym czasie mężczyzni nie wytrzymują

Gość gość
co znaczy do obycia? piszesz chińskim językiem?

Gość gość
obycie 1. umiejętność odpowiedniego zachowania się; ogłada, polor; 2. oswojenie się z czymś wskutek ciągłego obcowania, stykania się z czymś w tym wypadku punkt 2

Gość gość
znaczenie słowa nie jest mi obce za to zdanie,że kobiety są bardzo cięzkie do obycia jest jednak nie polsku..... kobiety są cięzkie w obyciu:P

Gość gość
jakkolwiek to nazwiemy doskonale wiesz o co mi chodzi tym bardziej, że chodzi też o Ciebie :P

Gość gość
mi to akurat do pięt nie sięgasz,naucz się pisać bo poziom średniaka z przedszkola,takich jak ty to ja uczę:P

Gość gość
gdybym napisał ładnie , to nie miała byś sie do czego czepiać i poprawiać , a tak możesz się przynajmniej na chwilę spełnić pani per profesor :P

Gość gość
Może i ja coś dopowiem choć nie jestem nauczycielką to rażą mnie tacy którym dano do dyspozycji komputer a nie potrafią się poprawnie wysowić.Więc nie udawaj kogoś kim nie jesteś,zwyczajnie masz braki ,w obyciu również bo nie umiesz się przyznać do błedów. Ucz się dziecaku,na naukę nigdy nie jest za póżno.

Gość gość
coś jeszcze ? normalnie baba nie wytrzyma , jak czegoś nie dowali poprawnie - masz PMS czy co ?:P

Gość gość
mam przerost prostaty i erekcji:) ANDROPAUZA!

Gość gość
no jakaś przyczyna być musi wkurzona kobieta tez za coś być musi :p

Gość gość
bo dzisiaj baby to łopata, a nie kawiarnia.

Gość gość
Typowe zachowanie kobiet - zmiana tematu za każdym razem, gdy obejmuje on niewygodną dla nich prawdę ;)

Gość gość
Z takim nastawieniem nigdy nie z*****asz, młody

Gość gość
16:25 I to zdanie w pełni oddaje Twoją prostotę i prymitywizm. Myślisz, że ******ie jest najprzyjemniejszą czynnością, jaka można robić w życiu? Współczuję.

Gość gość
dziś Dopiero co dodałem coś do tematu i dostaję zjebkę, i jak tu być po waszej stronie, serio

Gość gość
16:29 No jak gadasz głupoty, to się z tym licz xD

Gość gość
To żadne głupoty, z lekceważącą postawą nigdy nie zaliczy kobiety, nie wspominając już o wartościowych relacjach, wiadomo że to inna liga. A wasze prostackie burzenie się utwierdza jeszcze młodego w tym, że ma racje, niszczycie światopogląd

Gość gość
16:35 Ne widzę tutaj ''lekceważącej postawy'', a raczej bezpośrednie stwierdzenie faktu. Najwyraźniej brakuje Tobie wiedzy o kobiecej naturze. Teoretyk? :)

Gość gość
Dobrze że się przyznajesz że jesteś p**********a

Gość gość
16:44 Argumentów nie ma, zaczynają się wyzwiska ;) pozdrawiam

Gość gość
wiedza o kobietach? buahaha, wy same nie wiecie, czego chcecie, puste próżne lalunie.

Gość gość
16:47 Kobieta tego nie napisała, kolego. Ale słusznie mówisz, i to należy właśnie do tej ''wiedzy o kobietach'', którą każdy facet mieć powinien.

Gość gość
no i właśnie każdy facet wie, że wy nie wiecie, o co wam chodzi. ogarnijcie sie zyciowo wreszcie.

Gość gość
17:00 Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

Gość gość
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka autorze . Po drugie nie zgadzam sie z punktem 1 . Po trzecie rozwin punkt 2 , daj sensowny przyklad na poparcie twojej tezy .

Gość gość
A piszac " nie wrzucaj wszystkich do jednego worka " mam na mysli kobiety i mezczyzn . Jesli wiesz co chce powiedziec .

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem działa doskonale pod warunkiem, że osoba do rozmowy wie, co mówi, a nie odwraca kota ogonem i nie ucieka przed faktami.

Gość gość
17:14 Twe subiektywne ''fakty'' nikogo nie interesują.

Gość szry
15:33 - pani(panno?) purytanko jezykowa. dlaczego czepia sie pani SÓW? to piekne, majestatyczne zwierzeta, ktore moim prywatnym zdaniem, nie zasluzyly sobie w zaden sposob, na proby uzywania ich do szkalowania innych osob. chwala niebiosom i wszystkim silom sprawczym oraz neutralnym ze nie zostala pani(panna?) nauczycielka. naprawde, prosze bardzo dokladnie przeczytac wlasny post i szczerze, z oddaniem, zdyscyplinowaniem i z najwyzsza starannoscia, zastosowac wlasne rady wzgledem siebie, "dziecaku". chyba nigdy nie zrozumiem poziomu impertynencji ludzi, ktorzy nie wyedukowawszy sie odpowiednio na poziomie podstawowym, usiluja innych pouczac jak nalezy sie "wysawiac". co to w ogole za porzadki... w powyzszym wypadku akurat ta "kobieta"(bardziej jednak zwykla baba) jest nie tyle "ciezka w obyciu"... raczej po porstu odrzucajaca... za takie stwierdzenie nalezy mi sie oczywiscie fala krytyki:D trudno, hipokryzja przedstawiajaca sie dzialaniem "nie umiem ale i tak poprawie", wywoluje u mnie pewnego rodzaju reakcje alergiczna.