Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

GRUDNIÓWKI 2018

Polecane posty

Gość gość
Iza! Ja chyba jak nikt inny mogę zrozumieć co czujesz. Przygotowywałam się na stratę mojego dziecka od momentu odebrania drugiego wyniku beta hcg. Minęły niecałe 2 tygodnie i moje dziecko umarło. :( Nie ma słów, które powiedzą co czuje kobieta w chwili, gdy jej maleństwo, wyczekiwany cud odeszło. Póki serduszko bije jest nadzieja i żyj tą nadzieją, jednak również przygotuj się na to, że moze się nie udać. To jest straszne, ale przytulam Cię mocno tak jak Ty mnie i modlę się aby Twój maluch walczył! Ola

Gość gość
Olu dziś już wiem że nikt nie zrozumie nikogo dopóki sam nie przeżyje. Jemu może się wydawać...Ale tego strachu leku i bólu nie da się nawet opisać. ..dzięki Tobie zrozumiałam że źle zrobiłam kasujac moje radości i przeżycia...Wróciłam do pisania uaktualniłam wpis może ktoś kiedyś skorzysta i uniknie moich błędów. Iza

Gość gość
Ważne jest aby nie zamykać się z tym bólem tylko wygadać się, wypłakać.. ja moja stratę chyba wypadłam. Minęło już 11 dni a ja myślę o moim maluchu codziennie, cały czas jakby był tam nadal.. mój cały świat Ola

Gość gość
Olu powiedz mi czy zrobili Ci zabieg czy sama natura sobie poradziła.boje się na sama myśl mnie mdli

Gość gość
Ja sama się oczyścilam. Dzięki temu nie muszę czekać 2-3 miesięcy że staraniem się o następne dziecko tylko mogę od razu. Moja lekarz mi jednak doradziła by odczekać miesiąc a potem niech się dzieje wola nieba. Ja także czytałam wiele o łyżeczkowaniu i tym wszystkim i dzięki Bogu, że mnie to ominęło. Ola

Gość gość
Może przyszła mamusia jest trollem. Przyznała sie na którymś temacie ze celowo zakłada te tematy zeby wyśmiać mamuśki tu piszące. Czasami pisze jako mamunia Amelki i pod jeszcze jakimś nikiem którego nie pamietam.

Gość gość
To przecież od ok.3.lat wiadomo,że "może przyszła mamusia" to troll. A tos nowość walnęla.

Gość gość
Pamietajcie przyszłe mamusie, że KP jest bardzo ważne i trzeba sie do tego dobrze przygotiwac metytorycznie, dlatego polecam stonę hafija.pl gdzie zawarte są najrzetelniejsze informacje o Karmieniu Piersią.

Gość Juuustyna194
Hej dziewczyny :) czy ktoś tu jeszcze zagląda?

Gość gość
Ja zaglądam mając nadzieję że temat się na nowo rozwinie:-)

Gość Taka ja4
Ja zaglądam mając nadzieję że temat się na nowo rozwinie:-)

Gość gość
ja czasem, ale wątek umarł... straciłam ciążę w ok. 9 tygodniu- mam córeczkę w niebie. Ale czasem zaglądam poczytać co u Was...pozdrawiam iza

Gość gość
Hej mamusie zycze wam wszystkiego dobrego. Ja mialam na 16 grudnia termin ale 2 tyg temu poronilam. Powodzenia

Jakiś pechowy ten grudzień:-( Bardzo wam współczuję:-( Ja jestem po prenatalnych. Wszystko jest dobrze. Maluch ma już 6cm.

Gość gość
Kochana gratuluję 6cm to już naprawdę sporo :) Pechowy wątek faktycznie. Dziewczyny moje ktore spotkalo to samo co ja - kochanie przytulam Was mocno.Nie tracimy nadziei, jeszcze i dla nas zaświeci" słońce " pozdrawiam iza

Gość gośćAsia
Dziewczyny to ja dołączam też, wcześniej czytałam wpisy, ale trolle zniechęcają. Potem trafiłam na wpis Izy i Oli i faktycznie pechowe te grudniowki

Gość gośćAsia
Hmm ale ucięło mi pół wpisu... U mnie wszystko dobrze. Pierwsza dzidzia, bez żadnych problemów. Przedwczoraj byłam na prenatalnych, chyba będzie dziewczynka

Gość gość
Jakie niby trolle ? ze ktoś mowi " nie swiruj", "nie wykorzystu faceta gdy wspolżyjesz tylko w dni płodne a on jak material rozpłodowy",itd. Albo takie "fasolinka", "dzidzia", "serduszkowanie","owulcia" i dziesiątki innych. To wy tak piszecie 'świruski'- vide choćby wpis wyżej.

Gość Taka ja4
Ten wątek i mi przyniósł pecha. Dziś usłyszałam że mojemu maleństwu w 18 tc przestało bić serduszko. Jestem w szpitalu i czekam na najgorsze.

Gość gość
Hej dziewczyny to ja Iza. Potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie.Widze że nie tylko mnie spotkała tragedia...strasznie mi przykro! Przytulam Was wszystkie. Nie pamiętam czy pisałam tu po tej całej traumatycznej sytuacji. Zrobiłam badania dna w 8 tygodniu poronienia. Miałabym córeczkę. Pochowalam ja wraz z moim tatą. Trzymajcie się kochane. Jeszcze zaświeci dla nas słoneczko.

Gość gość
Ola, Iza co u was słychać? Zaglądacie tu czasem? Jestem ciekawa co u was słychać, dlatego zdecydowałam się napisać. Mi nadal ciężko:-( Grudzień się zbliża i coraz więcej myślę o moim synku. Taka ja 4.

Gość pinako

Grudnióweczki, czy przez całą ciążę stosowałyście się do tych wytycznych z DHA i foliowym? Gródnióweczki, czy przez całą ciążę stosowałyście się do tych wytycznych z DHA i foliowym? Bo ja trochę się spóźniłam. Bo ja trochę się spóźniłam. 

Gość azjattka

No ja przez całą ciążę brałam mama dha premium, do tego w miarę  zdrowa dieta 😉 Więcej warzyw, owoców, rożnych kasz, w ogóle odstawiłam cukier. Wyniki miałam cały czas dobre a termin porodu mam już  za dwa tygodnie.