Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

GRUDNIÓWKI 2018

Polecane posty

Gość gość
Mama julci czekam na Ciebie:) link jest :)

Gość gość
Przecież na innym temacie napisała,że ona to prowo i projekt,który wykonała.

Gość gość
22'26 upubliczniłaś się aż nadto,ale to twoja sprawa. Nadal czekasz na trolla ? wykiwała was i gdy się do niej cos pisało,to rzucałyscie się ,broniłyscie. Nieważne teraz. Powodzenia.

Gość gość
A ja jej ufałam... Czemu ludzie są tacy? Przyjelysmy ją tu... A ona z nas zakpiła... Brak mi słów...

Gość gość
A ja tam na to sikam ciepłym moczem. Troll czy nie.. co mnie to interesuje? W internecie jesteśmy tylko nickami :)

Gość gość
Czekam na każdą kobietę która spodziewa się dziecka. Jeżeli jest oszustką trudno, jeżeli nie to niech czyta może przyda jej się na przyszłość. Nie będę tu nikogo oceniać. Ja nie mam nic do ukrycia pisze od lat jestem już dość znaną osobą. Na pewno jest więcej plusów niż minusów.iza

Gość gośćKarolina
U nas wszystko w jak najlepszym porządku. Brak tylko możliwości odpoczynku, bo co dzień mamy tajfuny gości teraz... Od rana do nocy praktycznie. Brzuch boli, mdłości są, wiec bez zmian

Gość gośćKarolina
O nadal ucina wiadomości.. Jak u Was?

Gość gość
ja wlasnie byłam na usg. 4 mm i widać jak pięknie puka tętno. Karolinka Ola odpisała ;( nie umiem sie cieszyc dzis wlasnym szczesciem. iza

Dziewczyny! Dwa pozytywne testy wczoraj popołudniu i dziś rano! :D Blade bo blade ale są!

Gość gość
Natajka gratulacje dla Ciebie !! Iza

Gość GośćKarolina
Dopiero zobaczyłam Iza , masakra

Gość gośćKarolina
Kurde wkurza mnie ze tak ucina wiadomości! Co się rozpisze, to jedno zdanie mi wstawi!!

Gość gośćKarolina
Iza poszłaś wcześniej na usg? Czemuuu? Też mnie korci, ale chyba wytrzymam ten tydzień... Mam nadzieję że wszystko ok. Masz zdjęcie? Pokazuj u Siebie!

Gość gośćKarolina
Natajka gratuluję! To Twoja pierwsza ciąża?

Gość gość
Karola uzupełniał właśnie wpis . Są już wieści Oli w komentarzu. Zapraszam na link adresik już znasz :)

Gość gość
Dodałam właśnie wideo z usg 7 tygodnia ciazy i opis. Nowa koleżankę też zapraszamy do siebie link w opisie jest gdzieś wyżej wklejony.iza

Gość GośćKarolina
Ja dzisiaj porownalam usg synka z 5t2d z usg aktualnym z 5t3d, to pęcherzyk jest większy prawie o połowę

Gość gość
a widac pecherzyk zoltkowy? nie ciązowy? zółtkowy?

Gość gośćKarolina
Aż tak się nie znam :-P

Gość gośćKarolina
Chodzi o środek pęcherzyka? Tak widać małe ziarenka :-)

Gość Natajka
Dzięki dziewczyny! Ale się cieszę! Tak to moja pierwsza wyczekiwana

Gość gość
natjka gratulacje!

Gość Taka ja4
Ja już po wizycie. Serduszko bije a maleństwo ma 2cm:-) Mdłosci powoli mi przechodzą:-) A co u was?

Gość gość
Witam Was kobietki tu Iza. Byłam dziś na usg mój dzieciaczek ma wadę serca. Lekarz wysyła mnie jutro na zabieg. Powiedziałam ze dopóki serce bije nie dam się dotknąć. Bije 20 uderzeń na minutkę ale BIJE. To 8 tydzień ma 7mm... Przepraszam ze skasowałam link psychicznie nie dałam rady

Iza tak mi przykro:-( Jak zobaczyłam że Twój link nie działa to czułam że coś jest nie tak:-( Póki serduszko bije jest nadzieja.

Gość gość
Iza bardzo dobrze ze czekasz ja również nie wyobrażam sobie przerwania ciąży jeżeli serduszko bije. Może niektórzy zlinczują mnie za ten wpis ale z doświadczenia radzę ci wykorzystać ten czas na pożegnanie z maluszkiem. Będzie ci łatwiej przejść stratę. Ból po stracie z czasem minie ale nigdy nie zapomnisz. Obecnie jestem mama trójki dzieci. Najstarsze ma 8 lat a praktycznie nie bylo dnia żebym nie myślała jakby wyglądało jakie by było moje pierwsze dziecko które straciłam w 10 tyg. Życzę wytrwałości. Uda się na pewno do donosić następna ciąże ale o tej ciąży nie zapomnisz z czasem po prostu nauczysz się o tym normalnie mówić i myśleć ze spokojem ale w sercu twoim będzie zawsze. Naprawdę mi przykro

Gość gość
Właśnie to czuje... Staram sie mówić do niego osobiscie i poprzez modlitwę i pokazać mu wszystko to co najciekawsze tu na ziemi zna już chyba wszystkie smaki lodów ..oczywiacie zartuje sobie by nie zwarjowac Modlitwa Tylko sprawia że moje serce nie pękło jeszcze z rozpaczy i bije póki co za nas dwoje.czekam...nie wiem na co ,ale czekam. Staram się nie płakać by te chwilę nie były dla niego w żaden sposób utrudnione...Ale jak przyjdzie odpowiedni moment on będzie Już bezpieczny to usłyszy mnie chyba całe niebo ... Na razie tylko czuje że moje ciało powoli odpuszcza... widzę po objawach ciazowych..wycisza się ale ... I tak dziękuję za każdy spędzony tmrazem dzień. 8 tygodni szczęścia którego nic nie zastąpi i nikt nie odbierze, kto wie co jest pod tym zapisane Bóg jeden wie iza

Gość gość
Iza, bardzo mi przykro i szczerze Ci współczuję!