Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie potrzebuje porady :((

Polecane posty

Gość gość

Witam mamusie. Powiedzcie mi jak rozpoznać alergię na laktozę u niemowlaka? Moja corcia na 6 tyg. pije Bebilon Pepti Dha 1 bo pani pediatra stwierdziła że ma alergie pokarmowa( wysypka, biegunka, wodnisty stolec, czasem krew, niestrawiony pokarm w stolcu, ogromne wzdęcia i gazy). Wysypka znikła i gazy na 3dni, teraz jest około 11 dni jak go pije i teraz znowu sa te piekielne gazy,wzdecia wręcz czasem bolesne z płaczem i wodniste kupki(które próbuje zrobić dłuższą chwilę a taka mała plamka wodnista wyleci tylko) czasem biegunki, teraz doszło ulewanie nawet po godzinie od jedzenia. No i coraz częściej tez wiem że jest głodna a nie chce go pić i się prezy i złości dopiero po jakimś czasie go pije i na ogól jest niespokojna i gorzej sypia w dzień i noc. Powiedzcie mi co go może byc i co mam dalej robić ? Juz nie wiem czy to mleko jest odpowiednie może powinna pić bezlaktozowe. Pozdrawiam.

Gość gość
Moja rada, daj to na dział "ciąża poród macierzyństwo"

Gość gość
Ale jak wejść na taki dział ?

Gość gość
Robisz "dodaj nowy temat" - "kategorie forum" i zamiast "dyskusja ogólna" zaznaczasz "ciąża....macierz...."

Gość gość
Nikt nic nie wie ?:(

Gość gość
No bo tu jest dział ogólny opanowany przez gimbusów, idź na dział dla matek, przecież masz już podane co i jak.