Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście o tym co 18 lat siedział w wiezieniu..

Polecane posty

Gość gość

Kurde facet pół życie w wiezieniu...a jak wiadomo co robią gwałcicielą. Nawet sam się przynał w programie uwaga po uwadze. O tym że przez 18 lat był gwałnocy i to po pary razy dziennie!!!! Co teb facet przechodził. Nikomu tego nie życze..

Gość gość
Gwałcicielom* ą/om Widziałam i to horror jakiego on nigdy nie zapomni. Nic mu nie zwróci tych lat i upokorzenia. Nawet milionowe odszkodowanie, które się szykuje...

Gość gość
Oglądałam to w tv. Zmarnowane życie. Mam nadzieję że chociaż dostanie solidne odszkodowanie, bo tylko tyle mu teraz zostało . Najlepszych lat życia już nie odzyska. Do tego zryta psychika , brak środków do życia i tak można wymieniać w nieskończoność. Szkoda mi go i jednocześnie jestem przerażona tym jak komuś mozna zmarnować życie. On siedział w więzieniu 18 lat a był niewinny. Wyobrażacie sobie co musiał czuć w tym czasie ? To cud ze sobie życia nie odebrał.

Gość gość
Teraz jest w tvn-ie

Gość gość
Samej mi sie chcialo płakać jak w panoramie oglądałam:(

Gość gość
On próbował się zabić kilka razy

Gość gość
Ale to jest chore, skoro parenascie osob dało mu alibi.

Gość gość
Teraz jak dostanie odszkodowanie to kolejka dziewczyn ustawi się do wzięcia. Chłop ogra się za te wszystkie lata a poza tym widać że nie pracował, bardzo młodo wygląda. Zrobi sobie zęby i naprawdę bedzie wyglądał na 35 lat

Gość gość
...a dziwisz się, że próbował się zabić? Był gwałcony i bity. Mówił o tym... Z takimi paragrafami jakie dostał NIE MIAŁ TAM ŻYCIA :(

Gość gość
Co mu po kasie!!! Jak był gwałcony i bity przez 18 lat.. Nawet sobie tego nie wyobrażam jaki to upokozenie dla faceta!!! Jak tu musiało boleć.. Jak tak fajnie to sami idzie do więzienie!!! Bardzo mu współczuję.

Gość gość
A sprawcy dalej na wolności, chodzą i cwaniakują, bo tatusiowie kasiorę w łapę dali... Oni jej wtedy sutki poodgryzali i zgwałcili potłuczoną butelką. Wykrwawiała się na 20 st. mrozie... Że takich karma nie dopada???

Gość gość
Niestety pamietam to..mieszkam blisko Miłoszyc..biedna Małgosia. :(

Gość gość
Ogladałam Uwagę i o gwałtach nic nie słyszałam. Kiedy on to mówił? 18 lat życia nikt mu nie zwróci, żadne pieniądze tego nie wynagrodzą. Tylko czy na pewno on jest niewinny? Jakoś nie do końca chce mi się w to wierzyć. Uniewinniony tez nie został. Dziwna sprawa:O

Gość gość
Ej słuchajcie. Oglądałam dziś uwagę i u nich w mieszkaniu była choinka, brat mówił o zbliżających się świętach i, że podzielą się opłatkiem. Nic nie czaję

Gość gość
Co za zwyrole mogli tak potraktować kobietę! Człowieka! Chore. Wstyd dla naszego wymiaru sprawiedliwości!!!!! Wstyd!!!!

Gość gość
widocznie jego rodzina była biedna kiedy go wrobiono, bogaci w naszym kraju nawet winni nie są karani

Gość gość
Mowił że był gwałcony w ty programie uwaga po uwadze gdzie jest ja żywo... On jest nie winny są nowe dowody..nie było go nawet w Miłoszycach. Małgosie zabili ktoś z wioski!!!

Gość gość
A skąd wiesz, ze go nie było? raz zeznawał, ze był, raz, że nie był. Tak jak ten ze sprawy Oli z Biedaszek. Winny jest na 100% a chodzi wolny

Gość gość
Ziobro wypuścił go na wolność i na wolności będzie czekać na proces i uniewinnienie. Chyba nikomu nie trzeba mówić co robią z pedofilami w więzieniu, to każdy wie.

Gość gość
Wiemy co robią...ale sama myślę że tyle lat wytrzymał!! Inny to by dawno się powiesił. Skąd wiemy ze go tam nie było sa nowe dowody!!! Sam ziobro mowił że jesy niewinny to coś chyba znaczy!!!

Gość gość
On też już wisiał, mówił o kilku próbach samobójczych.

Gość gość
...bo zajęło się tym "Archiwum X" czy jak tam Oni się zwą?? Odkopują stare sprawy przy których było dużo wątpliwości i znajdują nowe dowody. Prowadzą intensywne śledztwo, bo jak wiadomo teraz są inne sposoby niż kiedyś... Mają już nazwisko tego kto na prawdę to zrobił...

Gość gość
Mówią o tym teraz w Dzień Dobry TVN

Gość gość
Dla mnie do pojecia jak mozna siedziec za niewinnosc tyle lat!!! Sprawa powinna sie wyjasnuc po 2, 3 to juz i tak dlugo bo czkowiek niewinny nawet dnia nie powinien spedzic w wiezieniu! Ale 18 lat!!! Dlaczego dopiero w 2017 wznowiono sledzctwo. Masakra!!

Gość gość
Niewiarygodne. Czacie macie 23lata dopiero zaczynacie zyc, wkraczacie w dosroslosc. jestescie na imprezie, zostajecie oskarzeni o zbrodnie i trafiacie do pierdla. Wychodzicie po 40!!! Nie wyobraxam sobie.

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze? Ze on nie jest jedyny. Ze mase ludzi nieslusznie skazanych siedzi w wiezieniu!! I nikt sie tym nie zajmuje. Nikt nie wnika i nie prowadzi dalej sledztwa jezeli skazany mowi ze jest niewinny. Od razu jest stawiana teza ze klamie bo nie chce sie przyznac. A trynkiewiczow i innych psycholi wypuszczaja.

Gość gość
Wiecie co jest najgorsze? Ze on nie jest jedyny. Ze mase ludzi nieslusznie skazanych siedzi w wiezieniu!! I nikt sie tym nie zajmuje. Nikt nie wnika i nie prowadzi dalej sledztwa jezeli skazany mowi ze jest niewinny. Od razu jest stawiana teza ze klamie bo nie chce sie przyznac. A trynkiewiczow i innych psycholi wypuszczaja.

Gość gość
Dzisiaj w Dzień Dobry tvn mówili, że dowody są te same tylko teraz obciążają kogoś innego. Ta osoba żyła na wolnośći, w spokoju tyle lat, nie stracił swojego życia. Najlepsze przeżył, teraz może iść siedzieć, nie straci tyle co stracił Tomasz Komenda. Jak on się cieszył jak usłyszał, że wychodzi...

Gość gość
Powinien dostac minimum 10 milionow i powinni zostac ukarani ci, ktorzy zbagatelizowali 12 swiadkow. Piszecie, ze kasa niczego nie wyrowna ale facet zyje wiec lepiej juz zyc z pieniedzmi niz bez. Nie wyobrazam sobie tragedii tego mezczyzny. Wszedl do paki bedac tak naprawde jeszcze chlopcem.

Gość gość
Tylko, że żadne miliony nie zwrócą mu życia... Jednak żyć z czegoś musi.