Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOŻNA ZDJĄĆ KLATWE ?

Polecane posty

Gość gość

Zdaje mi sie ze od poczatku 2018 roku ktos rzucil na mnie klatwe. Mysle ze to moja byla kolezanka. Ona chodzi do wrozek raz na miesiac, ma grupe inwalidzka i.zawsze mi czegos zazdroscila. Teraz od stycznia nic mi nie wychodzi, straciłam prace, rozsypał mi sie tez zwiazek musze oplacic prawko a nawet nie mam z czego. Mysle ze ktos rzucil na mnie klatwe...i ze.to ta kolezanka. Jak mozna zdjac klatwe ?

Gość gość
Jestem zalamana

Gość gość
Wierze w to niestety

Gość gość
Chce żeby ten rok juz skonczyl sie

Gość gość
Ale ta wróżka do ktorej chodzi ta uspoledzoona kolezanka mogla wrzucic na mnie klawe.

Gość gość
Nie wiem jak działa ale moze ona pokazala jej moje zdjcie a wrozka jakimi metodami ? Kanalami zla energie mi przeslala albo urok rzucila Tak mi.sie zdaje

Kanały zła... Nie dziwię się ze Hawking umarł. Ok do rzeczy. Wróżki zazwyczaj sa charyzmatyczne, ich wróżby to dzieło przypadku, nic więcej. Powiem ci ze poznasz fajnego faceta i siłą rzeczy poznasz i podpiszesz to pod wróżbę. To nie wróżba a przypadek. Wróżka podaje zawsze kilka przypadków, tak ubranych w słowa by wydawały się mniej prawdopodobne. Tym bardziej ze w rozmowie z wróżką naprowadzasz ją na przypadki i losowe zdarzenia które mogą cię spotkać. Z klątwami tak samo. Każdy się potyka, ma problemy. Zgrało sie w czasie z wizyta twojej znajomej u oszustki. Pomyśl skąd wzięły się problemy? Wynikają z przypadków z przeszłości? Na pewno:) nic nie dzieje się bez przyczyny. Wróżki to oszustki a ja powiedziałem ci logicznie czym to wszystko jest i nie wziąłem za to kasy;)

Gość scorpionadrink
zakochany facet w kobiecie zawsze zdejmował klątwę z kobiety aż kobiecie ciarki przechodziły po plecach z powodu bzykania a gdy była już 'normalna' i bez klątwy to czekała na kolejne bzykanie !

Chcesz to tez ci powróżę z 20% sprawdzalnością;) poważnie. Odpowiesz na 5 pytań które zazwyczaj te oszustki zadają tyle ze nie chce mi sie paprać w ładne i mistycznie brzmiące słowa.

Gość gość
Myslicie ze te klatwy to sciema ?

Gość gość
Przecież masz dowody na ich działanie.

Gość gość
Ja tam nie chodzę do żadnych wróźek, ale jak rzucę klątwę to delikwent/ka ma przerąbane.

Gość gość
gość dziś Przecież masz dowody na ich działanie. Zgłoś ale jakie dowody niby?

Gość gość
Te które opisała :p

Gość gość
gość dziś Ja tam nie chodzę do żadnych wróźek, ale jak rzucę klątwę to delikwent/ka ma przerąbane. Zgłoś nie boisz się konsekwencji?

Gość gość
Tylko nieudacznicy lub bardzo nieszczęśliwi czy wykluczeni ze społeczeństwa ludzie (jak ta niepełnosprawna dziewczyna) bawią się w rzucanie klątw. Bywa, że tak robią też osoby zaburzone psychicznie zwyczajnie. Normalny człowiek mierzy się z problemem w rzeczywistości. Nieudacznik ucieka w myślenie magiczne i rzuca klątwę. Konsekwencje bywają niespodziewane.

Gość gość
gość dziś Te które opisała jezyk.gif Zgłoś ale skąd wiadomo, że to od tej klątwy niby? jakiego wyznania jest ta autorka?

Gość gość
Masz :D NIE BOJĘ SIĘ KONSEKWENCJI i zaraz cię przeklnę na dobranoc bo idę spać, a teraz CAŁUJ MNIE W DÓÓÓPĘ.

Gość gość
gość dziś Tylko nieudacznicy lub bardzo nieszczęśliwi czy wykluczeni ze społeczeństwa ludzie (jak ta niepełnosprawna dziewczyna) bawią się w rzucanie klątw. Bywa, że tak robią też osoby zaburzone psychicznie zwyczajnie. Normalny człowiek mierzy się z problemem w rzeczywistości. Nieudacznik ucieka w myślenie magiczne i rzuca klątwę. Konsekwencje bywają niespodziewane. Zgłoś ja znam osobę, która bawiła się w takie rzeczy typu rzucanie klątw i nie żyje. nie była to śmierć nagła. mimo wszystko nie mam pewności, czy takie coś działa. może zbieg okoliczności. za to co do tego, że w takie rzeczy bawią się nieudacznicy i psychole to się zgodzę. nie znam normalnej i szczęśliwej osoby, która by się nurzała w czymś takim. wyjątkiem są może profesjonalne wróżki, ale to niektóre. a czy to działa czy wierzą w nieistniejące to inna kwestia.

Gość gość
twoje straszenie konsekwencjami też ma chakater magiczny, bo czemu niby kłatwa miałaby nie być realna a konsekwencje tak? A teraz - przeklinam cię i zrób pod siebie ze strachu.

Gość gość
gość dziś Masz smiech.gif NIE BOJĘ SIĘ KONSEKWENCJI i zaraz cię przeklnę na dobranoc bo idę spać, a teraz CAŁUJ MNIE W DÓÓÓPĘ. x A to do kogo konkretnie? Normalna jesteś? A rzucaj sobie. Udowadniasz tezę że tacy ludzie jak ty są j*******i. Nawet nie chodzi o wiarę w takie kosmiczne teorie, bo nic nie mam do tych od białej magii. Każdy wierzy w co chce. Ale żeby klątwy rzucać to trzeba totalnie nie umieć wpłynąć na rzeczywistość i być ułomnym jakimś społecznie.

Gość gość
Jeśli ktoś został skrzywdzony to może być całkiem normalny i rzucić na ciebie klątwę, bo inaczej nie może otrzymać zadośćuczynienia za twoje zło, a ty skręcaj się z nienawiści do rana w oczekiwaniu na działanie klątwy.

Gość gość
gość dziś twoje straszenie konsekwencjami też ma chakater magiczny, bo czemu niby kłatwa miałaby nie być realna a konsekwencje tak? A teraz - przeklinam cię i zrób pod siebie ze strachu. x Ja jestem dobrze chroniony, więc mi nic nie zrobisz. Jesteś żałosna. Szkoda mi ciebie. Musisz być utrącana w życiu i nie mieć żadnego realnego poczucia władzy nas sobą i ludźmi.

Gość gość
gość dziś twoje straszenie konsekwencjami też ma chakater magiczny, bo czemu niby kłatwa miałaby nie być realna a konsekwencje tak? A teraz - przeklinam cię i zrób pod siebie ze strachu. Zgłoś jesteś obrzydliwa koleżanko 🖐️ nic cie nie broni. ani katolicyzm bo popelniasz grzech ciezki, ani ezoteryka bo tam tez klatw sie nie rzuca. a ci co to robia zwykle zle koncza.

Gość gość
Udław się tym fałszywym współczuciem, mam cię gdzieś razem z twoimi urazami i pretensjami, a teraz - klątwa :D

Gość gość
gość dziś Udław się tym fałszywym współczuciem, mam cię gdzieś razem z twoimi urazami i pretensjami, a teraz - klątwa smiech.gif Zgłoś właśnie udowadniasz, że takie coś rzucają osoby chore psychicznie. tylko że to internety, wiec nie wiesz z kim tańczysz :D 🖐️ widac zabolaly cie slowa o twoim stanie psychicznym i nieudacznictwie.

Gość gość
Osoba która rzuca klątwę musiałaby mieć potężne moce (kilkadziesiąt osób w Europie może takie ma), żeby się zabezpieczyć przed zwrotem energetycznym, jaki za to dostanie i to kilkakrotnie pomnożonym. Jakieś te pieczęcie i takie inne dziwy. Tylko że wtedy i tak ta osoba odpowie karmicznie w następnym wcieleniu i to nielicho. Ja tam nie wiem, czy to działa, bo nigdy się nie udowodni bezpośredniej konsekwencji. Ale jeśli serio te klątwy działają, to działają i zwroty. Tak mówią ezoterycy przynajmniej.