Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOŻNA ZDJĄĆ KLATWE ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Naprawdę udaj się do psychiatry chora kobieto która mnie straszysz szamanem i księdzem smiech.gif Jestem racjonalistką, bawię się twoją wiarą w przesądy i mieszaniem różnych wierzeń, ale skoro tak, to przeklinam cię PONOWNIE - twoje ulubione słowo. Jesteś nie dość że zła, to jeszcze fatalnie wychowana i niekulturalna - nie potrafiłabym tak kogoś zwyzywać, widać, że wychowałaś się w jakimś burdelu i szambie pechowiec.gif Zgłoś ja c***isałam tylko o księdzu i podtrzymuję to. właśnie Ty musisz pochodzić z jakiejś chorej rodziny, skoro wykształciłaś w sobie takie schizy. mnie by w życiu nie przyszło przez usta wyzywać kogoś ze względu na pochodzenie prostaczko. czekaj na konsekwencje :D

Gość gość
gość dziś Naprawdę udaj się do psychiatry chora kobieto która mnie straszysz szamanem i księdzem smiech.gif Jestem racjonalistką, bawię się twoją wiarą w przesądy i mieszaniem różnych wierzeń, ale skoro tak, to przeklinam cię PONOWNIE - twoje ulubione słowo. Jesteś nie dość że zła, to jeszcze fatalnie wychowana i niekulturalna - nie potrafiłabym tak kogoś zwyzywać, widać, że wychowałaś się w jakimś burdelu i szambie pechowiec.gif x Ja cię nie straszę ani jednym ani drugim. Tylko powiedziałem, że jeśli laska od szamana się tobą zajmie to dobrze. Nawet nie jestem pewien, czy wierzę w takie rzeczy. Na razie jedynym faktem w tym wątku jest twoja choroba psychiczna. Najlepsze, ze to właśnie ty z uporem maniaka doszukujesz się we mnie nie tylko cech kobiecych ale i choroby psychicznej bez podstaw ku temu. To świadczy o twojej paranoi. Ty byś nie potrafiła wyzywać? Znowu wyszła z ciebie hipokryzja i psychoza :D Życzysz ludziom ( i ich rodzinom - totalna podłość) śmierci i cieszysz się, że ktoś umarł na raka, bo "był twoim zdaniem wredny" :P Mało tego piszesz każdemu jakieś pomówienia o schizofrenii. Ale nie. Ty nie wyzywasz :D Ty jesteś anioł. Widać, że byłaś poddana jakiejś przemocy (być może nawet molestowaniu, któremu nie potrafiłaś się przeciwstawić ). Dlatego teraz chorobliwie szukasz poczucia władzy i masz zakrzywiony obraz rzeczywistości, bo psycha ci siadła. Przykro mi, ale to nie gabinet terapeutyczny. Odpowiadasz za siebie i za swoje złorzeczenia.

Gość gość
Ta rzucaczka klątw otwarcie pisze, że bawi się ludźmi, a komuś wypomni pragnienie władzy i jeszcze powie, że ktoś umarł na raka z tego powodu. Trolujesz w taki paskudny sposób to chociaż konsekwentnie to rób kobieto.

Gość gość
Nie byłam poddana żadnej przemocy ani molestowaniu, nie wszędzie jest tak jak w twojej patologicznej rodzinie. To że jesteś przemocowcem i pedofilem nie znaczy, że gdzie indziej jest podobnie. Tak to bywa, że źli ludzie w końcu ponoszą karę, odpowiedz sobie dlaczego cię to tak przeraża. Otóż dlatego, ze masz dużo do odpokutowania i się tego boisz. A kara cię dopadnie niezależnie od tego czy ja ci to napiszę czy nie. Pogróżki nie robią na mnie kompletnie żadnego wrażenia. Idź poskarż się księdzu i szamanowi. Śmieszny jesteś. Zresztą w tych obłąkanych odpowiedziach jest tyle wspólnych motywów, że raczej wyglądają na wpisy 1 osoby.

Gość gość
gość dziś Nie byłam poddana żadnej przemocy ani molestowaniu, nie wszędzie jest tak jak w twojej patologicznej rodzinie. To że jesteś przemocowcem i pedofilem nie znaczy, że gdzie indziej jest podobnie. Tak to bywa, że źli ludzie w końcu ponoszą karę, odpowiedz sobie dlaczego cię to tak przeraża. Otóż dlatego, ze masz dużo do odpokutowania i się tego boisz. A kara cię dopadnie niezależnie od tego czy ja ci to napiszę czy nie. Pogróżki nie robią na mnie kompletnie żadnego wrażenia. Idź poskarż się księdzu i szamanowi. Śmieszny jesteś. Zresztą w tych obłąkanych odpowiedziach jest tyle wspólnych motywów, że raczej wyglądają na wpisy 1 osoby. Zgłoś wiesz ze wyzywanie kolegi od pedofilii to pomówienie? nie byłaś poddana żadnej przemocy ani molestowaniu, dlatego hobbystycznie bawisz się ludźmi, rzucasz na niewinnych ludzi klątwy i straszysz kogoś chorobami i rakiem. uhum zapomniałabym. jeszcze cieszysz się czyjąś śmiercią i bezczelnie twierdzisz, że twojej koleżance należy się rak. JESTEŚ ZŁYM CZŁOWIEKIEM I JEŚLI KOMUŚ"NALEŻY" SIĘ CHOROBA TO TOBIE. no wiesz. źli ludzie zawsze ponoszą karę. ja tam porozmawiam sobie o tobie z księdzem. pouczający przykład jesteś

Gość gość
ale czemu my jesteś źli idiotko? ty życzysz śmierci naszym rodzinom i cieszysz się że kobieta zmarła, a my źli? nosz kuuurwaaa

Gość gość
gość dziś Nie byłam poddana żadnej przemocy ani molestowaniu, nie wszędzie jest tak jak w twojej patologicznej rodzinie. To że jesteś przemocowcem i pedofilem nie znaczy, że gdzie indziej jest podobnie. Tak to bywa, że źli ludzie w końcu ponoszą karę, odpowiedz sobie dlaczego cię to tak przeraża. Otóż dlatego, ze masz dużo do odpokutowania i się tego boisz. A kara cię dopadnie niezależnie od tego czy ja ci to napiszę czy nie. Pogróżki nie robią na mnie kompletnie żadnego wrażenia. Idź poskarż się księdzu i szamanowi. Śmieszny jesteś. Zresztą w tych obłąkanych odpowiedziach jest tyle wspólnych motywów, że raczej wyglądają na wpisy 1 osoby. x Odpłynęłaś kompletnie. Widzisz. W odróżnieniu od ciebie ja tylko napisałem że być może byłaś molestowana, a ty mnie jedziesz od pedofilii. Normalna osoba nie ma potrzeby straszyć ludzi klątwami. Tak to jest, jak ktoś się bierze za Cialdiniego i inne Techniki Wywierania Wpływu na Ludzi mając dwie komórki mózgowe i to jeszcze ze sobą nieskoordynowane. Na podstawie tego, że obrzydził mnie (i nie tylko mnie jak widać) twój chory tekst o koleżance, która niby zasłużyła na raka tym, że miała władzę nad ludźmi (robisz dokładnie tak samo, więc też w takim razie kwestią czasu jest twój personalny rak z przerzutami) czy twoje złorzeczenie czyjejś rodzinie dopowiadasz sobie, że na pewno się wkurzam, bo..sam jestem zły. Na taką głupotę i prostactwo myślowe to nawet nie ma słów. Koleżankę powinnaś błagać na grobie o wybaczenie. Na swoje urojenia o moim źle i pedofilii nie masz ani pół dowodu. Ja na twoje zło mam i piszę o nim wyżej. Ta twoja radość z czyjejś śmierci i straszenie nas rakiem. Rzucanie klątw na rodzinę. To jest tak złe i obleśne, że się z tego nie wygrzebiesz i dobrze o tym wiesz. Nie życzę ci źle, ale dobrze wiesz, że nie unikniesz przed konsekwencjami. Tym bardziej, że twoje ego i zaburzenia psychiczne nie pozwalają ci zrozumieć swojej winy i jeszcze bardziej zatracasz się w spirali złorzeczenia.

Gość gość
gość dziś ale czemu my jesteś źli idiotko? ty życzysz śmierci naszym rodzinom i cieszysz się że kobieta zmarła, a my źli? nosz k*******a Zgłoś Jej to nie ma co odpisywać chyba, bo to chory człowiek jest. te jej urojenia o naszym źle czy o wychowaniu w burdelach :D W sobie zła nie widzi i pewnie nie zobaczy do samego końca. Strzeż Boże przed takimi ludźmi w prawdziwym życiu. Miałaś iść spać zabawiaczka ludźmi od jakiejś czwartej rano.

Gość gość
gość dziś gość dziś ale czemu my jesteś źli idiotko? ty życzysz śmierci naszym rodzinom i cieszysz się że kobieta zmarła, a my źli? nosz k*******a Zgłoś Jej to nie ma co odpisywać chyba, bo to chory człowiek jest. te jej urojenia o naszym źle czy o wychowaniu w burdelach smiech.gif W sobie zła nie widzi i pewnie nie zobaczy do samego końca. Strzeż Boże przed takimi ludźmi w prawdziwym życiu. Miałaś iść spać zabawiaczka ludźmi od jakiejś czwartej rano. x Woli gnębić klątwami ludzi (i ich rodziny) na kafeterii przez pół nocy. Takie miała zrównoważone dzieciństwo i tak ją wychowano..

Gość gość
06:32 w twoich słowach zawarta była insynuacj przemocy i molestowania w mojej rodzinieNie miałeś do tego prawa, to było głęboko krzywdzące wobec moich bliskich i każdy sąd weźmie w obronę ich oraz mnie.

Gość gość
A o szamanch opowiadał kiedyś jakiś polski podróżnik. Pojechał na Filipiny żeby szukać uzdrowienia. Szaman owszem, przyjął go, podotykał w różnych miejscach, gdzie Polakowi natychmiast rozwinęła się wysypka, którą miał do dnia realizacji tamtej audycji, czyli przez parę lat. Ale najlepiej przekonać się na własnej skórze :) Zaraz będzie że przez mnie dostali wysypki, bo im jej życzyłam :D

Gość gość
Karma powraca swinio :D na bank zasluzylas sobie na ta "klatwe" i mam nadzieje ze kazdy kto zasluzyl zaplaci za swoje wybryki, predzej czy pozniej, ty zapomnisz ale karma nie i uderzy tam gdzie boli najbardziej

Gość gość
Na jaka klątwę? Ja nie jeżdżę do szamanów a wysypki żadnej nie mam :D Nie rozumiesz tekstu pisanego?

Gość gość
Ksiądz czeka, leć mu sie poskarżyć, wariatko :D

Gość gość
gość dziś 06:32 w twoich słowach zawarta była insynuacj przemocy i molestowania w mojej rodzinieNie miałeś do tego prawa, to było głęboko krzywdzące wobec moich bliskich i każdy sąd weźmie w obronę ich oraz mnie. x Ale tego, że ty bezczelnie ludzi oskarżasz o bycie pedofilami czy wychowywanie w burdelu to już nie widzisz? Pomówienia o schizofrenię których się dopuszczałaś wobec co najmniej kilku osób w tym temacie tak samo są karalne. Tak samo. Ty możesz komuś życzyć raka z przerzutami i cieszyć z czyjejś śmierci, a tobie nie wolno nawet zmyć uszu za to, co wypisujesz i wyczyniasz? Taka jesteś pewna, że ciebie sprawiedliwość (dwojako) nie dopadnie? Niestety pewnie się rozczarujesz. Przejrzyj na oczy, bo może być za późno. A tak by the way. Nie występujesz tu nawet z imienia, więc nie można cię pomówić.

Gość gość
To jest chora osoba. Ta od tych klątw. Ona zaczęła na ludzi klątwy rzucać (nawet na ich rodziny) i wyzywać. To jej pełne satysfakcji pastwienie się nad koleżanką, która umarła na raka z przerzutami i stawianie jej za przykład "sprawiedliwości boskiej" (bo dziewczyna za to, że niby kimś manipulowała, dostała raka według wariatki - w takim razie ona nie powinna żyć w ogóle) jest wręcz obrzydliwe. Potem wielce zdziwiona i sądem straszy jak ktoś jej w końcu odpowie tym samym. Zejdź na ziemię, bo żeby mieć się za kryształową przy tym, co tu wyczyniasz to trzeba mieć wyjątkowy tupet.

Gość gość
Mnie też pomawiano o różne rzeczy i obrzucono mnie obelgami, a ty dodatkowo insynuowałeś mi przemoc****edofilię w rodzinie. Wszystko cokolwiek tutaj padło, wyszło najpierw od ciebie / was. Czuję się poszkodowana a moja rodzina została przez was skrzywdzona.

Gość gość
07:41 a ty cały czas przeinaczasz moje słowa i dodajesz do nich różne wymyślone przez siebie frazy i akcenty. Bardzo łatwo udowodnić, że kłamiesz, bo to co napisałam można bez trudu znaleźć w tym wątku. Dla ciebie jednak nie będę się powtarzać.

Gość gość
gość dziś Mnie też pomawiano o różne rzeczy i obrzucono mnie obelgami, a ty dodatkowo insynuowałeś mi przemoc****edofilię w rodzinie. Wszystko cokolwiek tutaj padło, wyszło najpierw od ciebie / was. Czuję się poszkodowana a moja rodzina została przez was skrzywdzona. Zgłoś A czego oczekiwałaś triumfując nad śmiercią koleżanki, że sobie zasłużyła (kim trzeba być żeby tak napisać) i przeklinając Bogu ducha winnych ludzi? Raka im wmawiając? Normalna nie jesteś i to przede wszystkim ten "sąd" miałby na uwadze :D Tyle, że żadnego sądu nie będzie, bo do pomówienia trzeba nazwiska albo chociaż zdjęcia, imienia, nicka, cokolwiek k***a :D Weź się ogarnij człowieku. Podobno bawisz się ludźmi i nas masz za histeryków i schizofreników w jednym (no i oczywiście patologię burdelową, zapomniałabym) a teraz z siebie ofiarę robisz?

Gość gość
gość dziś Hola hola koleżanko. Ty przeinaczasz. Facet napisał, że BYĆ MOŻE byłaś molestowana, a ty jemu równo od pedofilii jechałaś i tam nie było być może :D Rozpraw się u terapeuty ze swoim syndromem ofiary. Jesteś złym człowiekiem i to tym paskudniejsze, że sobie mordę czyimś złem i śmiercią wycierasz. Tak się nie robi.

Gość gość
gość dziś Mnie też pomawiano o różne rzeczy i obrzucono mnie obelgami, a ty dodatkowo insynuowałeś mi przemoc****edofilię w rodzinie. Wszystko cokolwiek tutaj padło, wyszło najpierw od ciebie / was. Czuję się poszkodowana a moja rodzina została przez was skrzywdzona. x Idź do psychiatry. Ewidentnie robisz projekcję na wszystkich osobach w tym temacie. Każdy sąd cię wyśmieje. Zniesławienie się nie liczy, jeśli jest odpowiedzią na wypowiedź o takim samym poziomie. W twoim przypadku na prorokowanie ludziom raka i przeklinanie ich rodzin czy wyzywanie od pedofilii.

Gość gość
Jasne że padłam ofiara waszych pomówień i agresji słownej. Nic z tego nie wyszło pierwotnie ode mnie, wszystko od was.

Gość gość
Insynuowałeś mi przemoc i molestowanie w rodzinie, tak się nie robi i odpowiesz za to.

Gość gość
gość dziś Cokolwiek mi zrobisz psychopatko, będę przeklinać ciebie i twoją rodzinę. Już zaczynam. x Jesteś nie dość że zła, to jeszcze fatalnie wychowana i niekulturalna - nie potrafiłabym tak kogoś zwyzywać, widać, że wychowałaś się w jakimś burdelu i szambie pechowiec.gif x gość dziś Nic mnie nie zabolało, bo goownoo mnie wiesz. Ale widzę że strasznie boisz się przekleństwa, więc masz je u mnie zapewnione od tej chwili lapka.gif x gość dziś A ja znałam pewną wredną krowę,co miała poczucie władzy nad ludźmi i tak się na nim przejechała, że w końcu ją dopadły wszystkie podłości jakie im wyrządziła i zdechła na raka z przerzutami. x gość dziś Nie wierzę szamanom ani wróżkom, wy idiotki wystraszone klątwami, ale skoro się ich tak boicie, to jeszcze raz przeklinam was i życzę wszystkiego najgorszego. Co za kretynki smiech.gif Ona mnie będzie straszyć szamanem. A leć i miej wypadek lotniczy po drodze. x gość dziś Nie jestem podła, za to ona była i została ukarana. ciebie te z to czeka i będziesz sama sobie winna. x gość dziś Ktoś kto jest zwyczajnie złym człowiekiem, zostanie w końcu za to ukarany, a ty się rzucasz jak wesz na grzebieniu, że o tym piszę. To normalna kolej rzeczy i nie zalezy ode mnie, chyba, że dodatkowo wezwę złe moce, żeby z taką mendą zrobiły porządek. x gość dziś Zawsze tak wariujesz, czy tylko ze strachu przed klątwą? Może jednak skorzystaj z pomocy psychiatrycznej, bo ci się nałoży ten urojony rak na schizofrenię smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Hipochondryczko. x gość dziś Nie byłam poddana żadnej przemocy ani molestowaniu, nie wszędzie jest tak jak w twojej patologicznej rodzinie. To że jesteś przemocowcem i pedofilem nie znaczy, że gdzie indziej jest podobnie. X Kilka wypowiedzi straszącej sądem, która pomawia ludzi o schizofrenię i pedofilię oraz nęka i przeklina rozmówców i ich rodziny rychłym rakiem z przerzutami (z ich winy! :D ) oraz klątwami. Najlepszy kwiatek jak życzy wypadku lotniczego. My cię prowokujemy? Zastanów się kobieto nad sobą. Znęcasz się psychicznie nad rozmówcami, straszysz, złorzeczysz, pomawiasz a teraz ofiarę z siebie robisz :D

Gość gość
gość dziś Jasne że padłam ofiara waszych pomówień i agresji słownej. Nic z tego nie wyszło pierwotnie ode mnie, wszystko od was. Zgłoś gość dziś Insynuowałeś mi przemoc i molestowanie w rodzinie, tak się nie robi i odpowiesz za to Zgłoś Buahahahahahah :D Dojebałaś po całości :D Idź teraz od razy na policję :D 🖐️ Pierwsza straszyłaś klątwami, rakami i pierwsza pomawiałaś o schizofrenię i patologiczne dzieciństwo wariatko :D Powiesz że nie rozumiesz, czemu cię opieprzyli za pedofilskie pomówienia i życzenia śmierci i żądasz reakcji prokuratora :D Kretynka :D

Gość gość
gość dziś Insynuowałeś mi przemoc i molestowanie w rodzinie, tak się nie robi i odpowiesz za to. x W takim razie ty za swoje pomówienia nas o schizofrenię, pedofilię i patologię w dzieciństwie (oraz oczywiście życzenia śmierci i raka) nie wyjdziesz z paki. A w tej pace wróci ci jeszcze choroba za klątwy, które rzucałaś. Ogarnij się. Weź leki.

Gość gość
Jezu :D Ryczę ze śmiechu :D Pierwsza robiła to wszystko a teraz ofiara. Nie no. Bądźmy poważni. Skoro chcesz nas ścigać o pomówienia to musisz tu podać imię i nazwisko. Albo chociaż zdjęcie. Zrób to dla dobra sprawy :D

Gość gość
Pedofilskie pomówienia pod adresem mojej rodziny wyszły OD wAS, tak samo jak pozostałe inwektywy. Wątek skopiowany, nie puszczę wam tego płazem. Możesz mnie dalej obrażać, a ja przedstawię taki wykaz waszych wpisów sądowi.

Gość gość
Twoje wpisy z pomówieniami o chorobę psychiczną i pedofilię też są zarchiwizowane. Już nie straszysz nas śmiercią i przerzutami :D? Nie widziałam jeszcze tak zj*****j osoby jak ty.

Gość gość
Życzenia nie są karalne bo nie mają wpływu na rzeczywistość. Za to obelgi już tak i obrażanie czyjejś rodziny jak najbardziej.