Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOŻNA ZDJĄĆ KLATWE ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś Tylko nieudacznicy lub bardzo nieszczęśliwi czy wykluczeni ze społeczeństwa ludzie (jak ta niepełnosprawna dziewczyna) bawią się w rzucanie klątw. Bywa, że tak robią też osoby zaburzone psychicznie zwyczajnie. Normalny człowiek mierzy się z problemem w rzeczywistości. Nieudacznik ucieka w myślenie magiczne i rzuca klątwę. Konsekwencje bywają niespodziewane. Zgłoś ja znam osobę, która bawiła się w takie rzeczy typu rzucanie klątw i nie żyje. nie była to śmierć nagła. mimo wszystko nie mam pewności, czy takie coś działa. może zbieg okoliczności. za to co do tego, że w takie rzeczy bawią się nieudacznicy i psychole to się zgodzę. nie znam normalnej i szczęśliwej osoby, która by się nurzała w czymś takim. wyjątkiem są może profesjonalne wróżki, ale to niektóre. a czy to działa czy wierzą w nieistniejące to inna kwestia. x A co się stało tej osobie?

Gość gość
Nic mnie nie zabolało, bo goownoo mnie wiesz. Ale widzę że strasznie boisz się przekleństwa, więc masz je u mnie zapewnione od tej chwili 🖐️

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Tylko nieudacznicy lub bardzo nieszczęśliwi czy wykluczeni ze społeczeństwa ludzie (jak ta niepełnosprawna dziewczyna) bawią się w rzucanie klątw. Bywa, że tak robią też osoby zaburzone psychicznie zwyczajnie. Normalny człowiek mierzy się z problemem w rzeczywistości. Nieudacznik ucieka w myślenie magiczne i rzuca klątwę. Konsekwencje bywają niespodziewane. Zgłoś ja znam osobę, która bawiła się w takie rzeczy typu rzucanie klątw i nie żyje. nie była to śmierć nagła. mimo wszystko nie mam pewności, czy takie coś działa. może zbieg okoliczności. za to co do tego, że w takie rzeczy bawią się nieudacznicy i psychole to się zgodzę. nie znam normalnej i szczęśliwej osoby, która by się nurzała w czymś takim. wyjątkiem są może profesjonalne wróżki, ale to niektóre. a czy to działa czy wierzą w nieistniejące to inna kwestia. x A co się stało tej osobie? Zgłoś poważna choroba. nie chcę o tym pisać, ale umierała wrecz w cierpieniu. no moze napisze - rak. takze to nie tak, ze samochod przejedzie, ale normalnie ciezka choroba. a zakladala jakies pieczecie niby. czakry topila w kregoslupie czy rdzeniu cokolwiek to znaczy. i co? i nic. zmarla. taki kozak ze do niej przyjezdzali za kase zeby wrozyla. ja probowalam ja do kosciola na egzo wziac ale to nic nie dalo

Gość gość
Na mnie możesz rzucać co chcesz czubie :D W Wielkanoc śmigam z kraju na wycieczkę po Filipinach i mam w planach odwiedzenie tamtejszego szamana :)

Gość gość
gość dziś Nic mnie nie zabolało, bo goownoo mnie wiesz. Ale widzę że strasznie boisz się przekleństwa, więc masz je u mnie zapewnione od tej chwili lapka.gif x No właśnie tu nikt się ciebie nie boi. To cię chyba boli. Zdajesz sobie sprawę, że jesteś czubem?

Gość gość
gość dziś Na mnie możesz rzucać co chcesz czubie smiech.gif W Wielkanoc śmigam z kraju na wycieczkę po Filipinach i mam w planach odwiedzenie tamtejszego szamana usmiech.gif Zgłoś oni są najlepsi podobno. jeśli to działa to nasza klątwiaczka z Tworek xD ma przerąbane, bo Wielkanoc niedługo.

Gość gość
gość dziś gość dziś twoje straszenie konsekwencjami też ma chakater magiczny, bo czemu niby kłatwa miałaby nie być realna a konsekwencje tak? A teraz - przeklinam cię i zrób pod siebie ze strachu. x Ja jestem dobrze chroniony, więc mi nic nie zrobisz. Jesteś żałosna. Szkoda mi ciebie. Musisz być utrącana w życiu i nie mieć żadnego realnego poczucia władzy nas sobą i ludźmi. x Teraz się nasz czubek wystraszył szamana i siedzi cicho :D

Gość gość
hahahaha ale bez kitu, zamurowalo rzucaczke :D kolezanko od Filipin daj nam znac co powiedzial szaman. w ogole taki post by sie przydal jak taka wizyta wyglada. oni uzdrawiaja tez z chorob nie? co szkodzi sprobowac.

Gość gość
A ja znałam pewną wredną krowę,co miała poczucie władzy nad ludźmi i tak się na nim przejechała, że w końcu ją dopadły wszystkie podłości jakie im wyrządziła i zdechła na raka z przerzutami. A jesli chodzi o szamanów, to zwyczajnie oszukują ludzi, a nawet sprzedają im własne choroby, piszą o tym podróżnicy różnych nacji. Ale jedź, jedź przekonaj się na własnej skórze.

Gość gość
Nie wierzę szamanom ani wróżkom, wy idiotki wystraszone klątwami, ale skoro się ich tak boicie, to jeszcze raz przeklinam was i życzę wszystkiego najgorszego. Co za kretynki :D Ona mnie będzie straszyć szamanem. A leć i miej wypadek lotniczy po drodze.

Gość gość
No i to tyle na temat kozactwa nieudaczników od rzucania klątw. Dziękuję. Żegnam. Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś A ja znałam pewną wredną krowę,co miała poczucie władzy nad ludźmi i tak się na nim przejechała, że w końcu ją dopadły wszystkie podłości jakie im wyrządziła i zdechła na raka z przerzutami. A jesli chodzi o szamanów, to zwyczajnie oszukują ludzi, a nawet sprzedają im własne choroby, piszą o tym podróżnicy różnych nacji. Ale jedź, jedź przekonaj się na własnej skórze Zgłoś jeśli mówisz w taki oblesny sposob o zmarłej osobie (czym niby "zasłużyła" na raka twoim zdaniem? ), to sama powinnaś prędzej czy później go dostać. podła jestes.

Gość gość
Hahaha :D No to klątwa ci na drogę.

Gość gość
Nie jestem podła, za to ona była i została ukarana. ciebie te z to czeka i będziesz sama sobie winna.

Gość gość
gość dziś A ja znałam pewną wredną krowę,co miała poczucie władzy nad ludźmi i tak się na nim przejechała, że w końcu ją dopadły wszystkie podłości jakie im wyrządziła i zdechła na raka z przerzutami. A jesli chodzi o szamanów, to zwyczajnie oszukują ludzi, a nawet sprzedają im własne choroby, piszą o tym podróżnicy różnych nacji. Ale jedź, jedź przekonaj się na własnej skórze. x No ale właśnie osoba rzucająca klątwę chce mieć poczucie władzy nad ludźmi. W życiu nie wychodzi, więc zaczyna się zabawa z wróżbami. Jeśli ktoś swoją pracą czy zdolnościami dochodzi do władzy to co w tym złego? Podłości to znaczy co konkretnie? Bo na ogół to wygląda tak, że klątwy się rzuca na ładniejsze/bogatsze (to domena kobiet, więc piszę w rodzaju żeńskim) albo takie, co ukradły komuś męża. Nie popieram tego ostatniego, ale rzucanie na takie osoby klątw to mega podłość i na ogół kończy się źle. A co do szamanów pieprzysz. Akurat tamtejsze ceremonie realnie podobno działają (biorą się za to fizycy kwantowi, żeby to wyjaśnić). Może za sprawą ziół, bo chodzi mi o sprawy zdrowotne i psychiczne bardziej. W klątwy sam nie wierzę. A skoro wierzysz w takie rzeczy to dziwi mnie, że tak triumfujesz z powodu czyjejś śmierci. Sama powinnaś dostać za swoje skoro tak zmarłą jedziesz. "Kara" rakiem tłumaczyłaby ewentualnie jakieś podłe zabójstwo ze strony tej osoby, gwałt wielokrotny czy znęcanie nad dzieckiem. Nikt inny na takie coś nie zasługuje. Zresztą taki Trynkiewicz...Co dodać. Wątpię w to. W uzdrowienia wierzę. Klątwy nie.

Gość gość
gość dziś Akurat szamani, którzy żyją w plemieniu i od dzieciństwa są szkoleni do swojego fachu to już najlepsze źródło takich usług, jeśli ktoś się decyduje na to. Kto w Polsce jest dla nich konkurencją niby?

Gość gość
gość dziś Nie jestem podła, za to ona była i została ukarana. ciebie te z to czeka i będziesz sama sobie winna. Zgłoś Poczekajmy aż ty zostaniesz ukarana za prorokowanie komuś raka z taką chorą satysfakcją i triumfowanie nad grobem zmarłej przyjaciółki :) Kwestia czasu i dobrze o tym wiesz. Sama jesteś sobie winna czy jak to szło?

Gość gość
szmata z 04:26 i 04:32 powinna dostać za swoje. Jeśli kierowało swoje słowa do tej od Filipin to powiedz tam dziewczyno, ze chcesz zabezpieczeń przed klątwą czy co tam sie robi. oblesne zyczyc komus smierci bo tak :o co za idiotka

Gość gość
Jesli wykorzystujesz swoją władzę przeciwko ludziom, to jesteś psychopatką taką samą jak Trynkowicz i predzej czy później spotka cię za to kara, na co ja zupełnie nie mam wpływu, ale chętnie sie o tym dowiem. A ponieważ boisz się mojej klątwy, więc spodziewaj się jej działania. Im gorszym jestes człowiekiem, tym więcej zła cię spotka.

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie jestem podła, za to ona była i została ukarana. ciebie te z to czeka i będziesz sama sobie winna. Zgłoś Poczekajmy aż ty zostaniesz ukarana za prorokowanie komuś raka z taką chorą satysfakcją i triumfowanie nad grobem zmarłej przyjaciółki usmiech.gif Kwestia czasu i dobrze o tym wiesz. Sama jesteś sobie winna czy jak to szło? x Dajcie spokój. Nie wiadomo czy to działa w ogóle. Nie siejcie paniki. Jeśli ktoś rzuca na kogoś klątwę dla sportu czy dla zaspokojenia chorego poczucia niższości, to na pewno odpowie w swoim czasie. Możecie iść do kogoś, ale nie wiadomo, czy to działa. Nauka temu przeczy. Już by coś udowodniono chyba za tyle lat cywilizacji?

Gość gość
Do tego masz urojenia bo nigdzie nie pisałam, że to była moja przyjaciółka. Jesteś chorym ze strachu przesądnym babsztylem z urojeniami i sama się wykończysz swoim poczuciem winy. Ale pomoże ci w tym moja klątwa :D

Gość gość
I nie udawaj faceta babsztylu, bo oni się takich rzeczy na ogół nie boją.

Gość gość
gość dziś Do tego masz urojenia bo nigdzie nie pisałam, że to była moja przyjaciółka. Jesteś chorym ze strachu przesądnym babsztylem z urojeniami i sama się wykończysz swoim poczuciem winy. Ale pomoże ci w tym moja klątwa smiech.gif Zgłoś gość dziś I nie udawaj faceta babsztylu, bo oni się takich rzeczy na ogół nie boją. Zgłoś ja nie pisałam o przyjaciółce, ale to bez znaczenia. odpowiesz za swoje. nie udaję faceta bo piszę jako kobieta. wiedz, że zareaguję już jutro i to nie tak ryzykownie jak ty.

Gość gość
Ktoś kto jest zwyczajnie złym człowiekiem, zostanie w końcu za to ukarany, a ty się rzucasz jak wesz na grzebieniu, że o tym piszę. To normalna kolej rzeczy i nie zalezy ode mnie, chyba, że dodatkowo wezwę złe moce, żeby z taką mendą zrobiły porządek.

Gość gość
gość dziś Do tego masz urojenia bo nigdzie nie pisałam, że to była moja przyjaciółka. Jesteś chorym ze strachu przesądnym babsztylem z urojeniami i sama się wykończysz swoim poczuciem winy. Ale pomoże ci w tym moja klątwa smiech.gif x Piszesz z dwiema osobami, więc zdecyduj się, kogo przeklinasz ostatecznie :D Ja pisałem o przyjaciółce. Postępujesz żałośnie i nagannie i zostaniesz za to ukarana. Nie jestem ani chory ze strachu ani babsztyl. Ale mam otwarty umysł i niczego nie wykluczam. Ponawiam pytanie. Co takiego zrobiła ta "wredna krowa", że cieszysz się z jej śmierci? I co ci zrobiła anonimka że prorokujesz jej raka i jeszcze zarzucasz winę (to już całkowite zbydlęcenie).

Gość gość
dobra mała. Nie rzucaj się. Konsekwencje dopadną cię prędzej czy później. Kilka osób stąd pewnie w tym pomoże. do robienia sobie wrogów ewidentnie masz talent. i to chyba na tyle twoich talentów. Pisząc bogu ducha winnemu anonowi, że dopadnie go rak i jeszcze obwiniając go za to możesz u kogoś spowodować realną chorobę. wszystko sobie mozna wmowic i bedziesz winna nie tylko triumfu nad zmarla ale jeszcze zabicia kogos. no cóż. miejmy nadzieję, że twoje umiejętności przewyższają umiejętności praktykującego w ojczyźnie szamanów od kilku dekad szamana Anonki od Filipin :D nie zazdroszczę.

Gość gość
Nie bede rozmawiać z kims kto ma rozdwojenie jaźni. To widać, że odpisuje 1 przesądna idiotka. Jesli jestes tępa to nie będę ci już niczego tłumaczyć, to i tak nie ma sensu. Tak czy owak spadnie na ciebie kara od Boga za całe twoje dotychczasowe i planowane zło.

Gość gość
gość dziś Ktoś kto jest zwyczajnie złym człowiekiem, zostanie w końcu za to ukarany, a ty się rzucasz jak wesz na grzebieniu, że o tym piszę. To normalna kolej rzeczy i nie zalezy ode mnie, chyba, że dodatkowo wezwę złe moce, żeby z taką mendą zrobiły porządek. x Rzucam się, bo dla mnie straszenie niewinnych ludzi klątwami i rakiem z czyjejś winy (ręce opadają nad twoim mózgiem czy raczej jego brakiem - rym niezamierzony) jest podłe i chore. Nie oszukuj się że jest inaczej. W życiu ci nie wyszło? Nie liczą się z tobą i jesteś nieudacznikiem, więc tak szukasz władzy? Strasząc ludzi chorobą? Niby kto jest złym człowiekiem? Skąd ty wiesz, że my tu wszyscy jesteśmy źli? Na razie sama pokazałaś podłość swojego charakteru. Cały czas rozmawiamy, jakby takie energie istniały, chociaż osobiście jestem sceptykiem i w klątwy nie wierzę. Ale zakładając że takie rzeczy się sprawdzają i mają związek przyczynowo-skutkowy to powinnaś się bać i latać co tydzień na badania, bo pewnie już się w tobie rozwija mały nieprzyjaciel. Z przerzutami. Jak to podkreślasz. Jeśli trzymasz ze złymi mocami, to jesteś w poważnych tarapatach i dobrze o tym wiesz. Masz wrażenie wszechmocy a jesteś zdrowo uj****a. Jak nie energetycznie (to moim zdaniem raczej pierdoły) to psychicznie. Powinnaś się leczyć. Naucz się cytować, bo finalnie jest tu bigos i każdy myśli, że piszesz do niego.

Gość gość
Nie można zabić kogoś stwierdzeniem, że Bóg go pokarał, w dodatku wyrażonym po jego śmierci. Zawsze tak wariujesz, czy tylko ze strachu przed klątwą? Może jednak skorzystaj z pomocy psychiatrycznej, bo ci się nałoży ten urojony rak na schizofrenię :D:D:D Hipochondryczko.

Gość gość
gość dziś Nie bede rozmawiać z kims kto ma rozdwojenie jaźni. To widać, że odpisuje 1 przesądna idiotka. Jesli jestes tępa to nie będę ci już niczego tłumaczyć, to i tak nie ma sensu. Tak czy owak spadnie na ciebie kara od Boga za całe twoje dotychczasowe i planowane zło. Zgłoś no właśnie miałam napisać, że mam wrażenie, że się podszywasz pod kilka osób. zawsze nie cytujesz i w konsekwencji każdy ci odpisuje. o jakim źle ty p********z? co ty o mnie wiesz :D ? właśnie to większość osób w tej rozmowie w tobie obrzydza. samo straszenie kogoś rakiem czy klątwą jest złe, bo coraz więcej lekarzy nawet mówi, że ta choroba może powstać ze stresu. pomyśl jak kogoś mogłaś wystraszyć i sprawić, że sobie wmówi taką chorobę i rzeczywiście zachoruje. nie masz żadnego prawa sądzisz kogoś. za zabawę w Boga dostaniesz po doopie od Boga porządnie. możliwe że będziesz się smażyć w piekle. z religii i wierzeń jaj się nie robi. a za powiedzenie, że ktoś będzie miał raka ze swojej winy, bo jest zły, chociaż hehe nawet go nie znasz (o ile nie jest to faktycznie morderca z zimną krwią czy przestępca seksualny) to powinnaś dostać nie tylko tego samego co zle zyczysz, ale po pysku jeszcze. i pewnie od Boga dostaniesz. zły i obleśny człowiek z ciebie.