Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOŻNA ZDJĄĆ KLATWE ?

Polecane posty

Gość gość
Ponawiam pytanie, czym niby "wredna krowa" zasłużyła sobie na raka z przerzutami p***bko? Tym że miała władzę? Bo coś cisza. Wstyd wam się przyznać, że za błahostkę raka życzycie? Powinnyście same z OIOM-u nie wyjść i cierpieć miesiącami. Ja wam tego nie życzę żeby nie było. Ale skoro serio tak to działa to tak będziecie pewnie mieć.

Gość gość
Nigdy nie miałam potrzeby władzy nad innymi, ale to nie znaczy, że w życiu mi nie wyszło. Natomiast za każdą twoją obelgę dostajesz ode mnie kolejną klątwę. Której się tak histerycznie boisz. Możesz mnie gnoić, bo jesteś świnią, ale to ci się nie opłaci.

Gość gość
A pytania możesz sobie ponawiać, zresztą proszę bardzo: byla tak podła jak ty. Myslała, że jest niezniszczalna, ale w końcu została ukarana. Nie przeze mnie, chyba nie myślisz, że mam taką władzę? Ukarało ja cierpienie ludzi, których skrzywdziła. Z tobą będzie identycznie.

Gość gość
gość dziś Nie można zabić kogoś stwierdzeniem, że Bóg go pokarał, w dodatku wyrażonym po jego śmierci. Zawsze tak wariujesz, czy tylko ze strachu przed klątwą? Może jednak skorzystaj z pomocy psychiatrycznej, bo ci się nałoży ten urojony rak na schizofrenię smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Hipochondryczko. Zgłoś Tylko pokazujesz i udowadniasz, że jesteś nieudacznikiem i to ostro zaburzonym :) Chodzi o twoje triumfowanie nad śmiercią tej dziewczyny. "a, zasłużyła sobie". Mówisz o zmarłej osobie wredna krowa? Żebyś się w piekle paliła. Tego ci serdecznie życzę. Chamstwo i paranoja poniżej pasa. Tak samo jak wmawianie mi schizofrenii. Nawet nie wiesz z kim piszesz oszołomko a śmierci życzysz. Zajmę się tym.

Gość gość
gość dziś Nie można zabić kogoś stwierdzeniem, że Bóg go pokarał, w dodatku wyrażonym po jego śmierci. Zawsze tak wariujesz, czy tylko ze strachu przed klątwą? Może jednak skorzystaj z pomocy psychiatrycznej, bo ci się nałoży ten urojony rak na schizofrenię smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Hipochondryczko. x Ty jesteś j*******a i to w sam czerep. Jeśli chodzi o konsekwencje wmawiania komuś choroby to kilka postów wcześniej już ja to pisałem. Ostatni raz ci odpisuję. Albo zaczniesz cytować i jasno się odnosić albo kończymy rozmowę. Ty sobie ściero uważaj z wmawianiem komuś schizofrenii, bo jak na razie sama masz objawy. Załatwić ci hospitalizację? Dla twojego dobra? Nie mówię, że zabiłaś tą, która już nie żyje, ale możesz nieświadomie (nie przez żadną głupią klątwę) zabić tą, której wmawiasz wyżej, że na pewno czeka ją rak i to z jej winy (...) Dwulatki z siatkówczakiem też Bóg karze? Co ty sędzia jesteś? Jakim prawem przypisujesz Bogu takie intencje manipulantko? Jeszcze nie spotkałem nigdy tak obleśnej (moralnie) osoby jak ty. Bijesz na łeb księdza życzącego papieżowi śmierci.

Gość gość
Cokolwiek mi zrobisz psychopatko, będę przeklinać ciebie i twoją rodzinę. Już zaczynam.

Gość gość
Czyli za to, że ta twoja koleżanka miała władzę (nie piszesz jaką) miała umrzeć na raka? Ty widzisz co ty piszesz? Z jakiej racji Bogu przypisujesz jej chorobę pytam?

Gość gość
To Bóg wymierza karę złym ludziom, takim jak np. ty.

Gość gość
gość dziś Cokolwiek mi zrobisz psychopatko, będę przeklinać ciebie i twoją rodzinę. Już zaczynam. x Jesteś chorym nieudacznikiem i pisze ci to już druga osoba w temacie. Możesz mieć problem z przeklinaniem, skoro nie wiesz nawet w kogo mierzysz :D Ja się ciebie nie boję, bo jesteś realnie zaburzona. Tyle że nie budzisz współczucia, bo jesteś psychopatką z chorym pragnieniem władzy.

Gość gość
gość dziś A pytania możesz sobie ponawiać, zresztą proszę bardzo: byla tak podła jak ty. Myslała, że jest niezniszczalna, ale w końcu została ukarana. Nie przeze mnie, chyba nie myślisz, że mam taką władzę? Ukarało ja cierpienie ludzi, których skrzywdziła. Z tobą będzie identycznie. Zgłoś Teraz się wycofujesz? Napisałaś wyraźnie (jestem z 04:31, w przeciwieństwie do ciebie odpowiadam za swoje posty,) że umrę na raka z własnej winy i mnie to czeka. Nawet nic o mnie nie wiesz a roisz sobie, że krzywdzę ludzi? Nie widzisz, w jaką schizofrenię już zabrnęłaś? Psychiatry nie trzeba, żeby ci ją stwierdzić. A mi lub koledze - bo już nie łapię - wmawiasz choroby psychiczne. Pies ze mną. Jak śmiesz mówić o zmarłej "wredna krowa i dobrze że zmarła, bo to za karę"? Rzy(gam.

Gość gość
gość dziś Nigdy nie miałam potrzeby władzy nad innymi, ale to nie znaczy, że w życiu mi nie wyszło. Natomiast za każdą twoją obelgę dostajesz ode mnie kolejną klątwę. Której się tak histerycznie boisz. Możesz mnie gnoić, bo jesteś świnią, ale to ci się nie opłaci. x Buahahahahah. Czyli ty możesz "karać" luzi przewidywaniem szybkiego raka i innymi klątwami za to, że raz się do ciebie brzydko odezwali ( i to w odpowiedzi na twoje ohydne triumfowanie nad zmarłą na nowotwór znajomą), a ty możesz bezkarnie rzucać klątwy za jedno brzydkie słowo pod twoim adresem? :D Jesteś skończona. Spuść z ego koleżanko, bo mocno zbłądziłaś i szkodzisz już wyłącznie sobie :) Ta zabawa w Boga będzie mieć dla ciebie opłakane konsekwencje. Być może w postaci tego całego raka, bo się zeżresz własną nienawiścią. Idź do psychiatry, bo twoje chore pragnienie władzy nad losem innych ludzi i fałszywie napompowane ego potwierdza nasze teorie wątkowe.

Gość gość
no i się potwierdziło, że ci ludzie rzucający klątwy to zwyczajni psychole. Jak tu potem nawet z ciekawości iść do takiego maga skoro jest ryzyko natrafienia na takiego z***a? Nie dość że cieszą się czyjąś śmiercią to jeszcze wycierają sobie mordy Bogiem i za jedno przekleństwo pod ich adresem nam rodziny przeklinają. To jest nawet nieśmieszne. Spotka was za to sprawiedliwość i mam obawy że szybciej niż na Sądzie Ostatecznym. Tą "wredną krowę" to błagać na grobie o wybaczenie powinnaś. Tak samo jak Boga.

Gość gość
Powiem ci jedno - gdybyś się nie bała, nie tłukłabyś klawiatury jak opętana. Pamiętaj, że twoje zło do ciebie wróci, obojetnie kto ci o tym przypomni i czy w ogóle ci ktoś o tym przypomni. Być może wróci do ciebie pod postacią choroby. Być może ciężkiej. A pretensje kieruj do Boga. I uważaj, bo mogę cię pozwać za te wszystkie inwektywy i pogróżki które tu do mnie skierowałaś.

Gość gość
Jeszcze te oszołomki straszące czarną magią normalnych ludzi od schizofreników wyzywają :D 🖐️ To przebija Dzień Świra.

Gość gość
gość dziś Powiem ci jedno - gdybyś się nie bała, nie tłukłabyś klawiatury jak opętana. Pamiętaj, że twoje zło do ciebie wróci, obojetnie kto ci o tym przypomni i czy w ogóle ci ktoś o tym przypomni. Być może wróci do ciebie pod postacią choroby. Być może ciężkiej. A pretensje kieruj do Boga. I uważaj, bo mogę cię pozwać za te wszystkie inwektywy i pogróżki które tu do mnie skierowałaś. x Kto tu niby pali klawiaturę? Poza tobą cisza w temacie :D Do ciebie nie dochodzi, że ludzie się nie boją tych twoich śmiesznych pogróżek tylko ich obrzydzasz tym co piszesz? Jeśli triumfujesz nad tym, że ktoś za przeproszeniem zdychał w cierpieniach i jeszcze nazywasz taką osobę wredną krową, to sorry, ale licz się z tym, że skoro te twoje ""energie" istnieją, to zapadniesz na tego raka z przerzutami. Czego ci nie życzę, ale sama wybrałaś.

Gość gość
gość dziś Ponawiam pytanie, czym niby "wredna krowa" zasłużyła sobie na raka z przerzutami p***bko? Tym że miała władzę? Bo coś cisza. Wstyd wam się przyznać, że za błahostkę raka życzycie? Powinnyście same z OIOM-u nie wyjść i cierpieć miesiącami. Ja wam tego nie życzę żeby nie było. Ale skoro serio tak to działa to tak będziecie pewnie mieć. X W punkt. X Nie mówię, że zabiłaś tą, która już nie żyje, ale możesz nieświadomie (nie przez żadną głupią klątwę) zabić tą, której wmawiasz wyżej, że na pewno czeka ją rak i to z jej winy (...) Dwulatki z siatkówczakiem też Bóg karze? Co ty sędzia jesteś? Jakim prawem przypisujesz Bogu takie intencje manipulantko? Jeszcze nie spotkałem nigdy tak obleśnej (moralnie) osoby jak ty. Bijesz na łeb księdza życzącego papieżowi śmierci. X ZAORANE. X Nie dość że cieszą się czyjąś śmiercią to jeszcze wycierają sobie mordy Bogiem i za jedno przekleństwo pod ich adresem nam rodziny przeklinają. To jest nawet nieśmieszne. Spotka was za to sprawiedliwość i mam obawy że szybciej niż na Sądzie Ostatecznym. Tą "wredną krowę" to błagać na grobie o wybaczenie powinnaś. Tak samo jak Boga. X Też racja. Nie wiem, czy sobie z tego zdajecie sprawę, ale to wszystko czym tu grozicie w szale to jest czarna magia. Nieetyczne i chyba niebezpieczne. Jak nie jestem za takimi rzeczami, to uważam, że jeśli ktoś już nam grozi klątwą, to można takiej osobie adekwatnie odpowiedzieć. Jeśli ktoś już tak grozi i trafił na sprytną, która jedzie do Filipin to mam nadzieję, że dostanie wypłatę.

Gość gość
Taaaakk...Na pewno pozwiesz kogoś za obrażenie anona :D Nawet tu nie masz głupiego imienia babo :D Nie mówiąc o nazwisku :D Lecz się. Przepraszaj lepiej na kolanach (całkiem serio) "wredną krowę", która umierała w męczarniach, a ty się z tego cieszysz. Miejsce takich ludzi jest w piekle i dobrze o tym wiesz.

Gość gość
gość dziś Powiem ci jedno - gdybyś się nie bała, nie tłukłabyś klawiatury jak opętana. Pamiętaj, że twoje zło do ciebie wróci, obojetnie kto ci o tym przypomni i czy w ogóle ci ktoś o tym przypomni. Być może wróci do ciebie pod postacią choroby. Być może ciężkiej. A pretensje kieruj do Boga. I uważaj, bo mogę cię pozwać za te wszystkie inwektywy i pogróżki które tu do mnie skierowałaś. Zgłoś ale za co pozwiesz? za nazwanie oszołomką, bo cieszyłaś się z faktu, że ktoś umarł i jeszcze uzurpowałaś sobie prawo do stwierdzeń, że ta osoba na to zasłużyła? nawet BOISZ SIĘ cytować, bo nie masz argumentów.

Gość gość
gość dziś Taaaakk...Na pewno pozwiesz kogoś za obrażenie anona smiech.gif Nawet tu nie masz głupiego imienia babo smiech.gif Nie mówiąc o nazwisku smiech.gif Lecz się. Przepraszaj lepiej na kolanach (całkiem serio) "wredną krowę", która umierała w męczarniach, a ty się z tego cieszysz. Miejsce takich ludzi jest w piekle i dobrze o tym wiesz. x Ten temat nadaje się do jakiegoś studium przypadku schizofreni i narcyzmu w jednym. Kobietę ego zaślepiło całkowicie. Ona może cieszyć się z czyjejś śmierci i życzyć ludziom raka + robić klątwy w tym celu, ale na odwrót to nie :D To już za każdy epitet będzie komuś rodzinę wybijać :D Ciekawi mnie, za co twoim zdaniem tą twoją biedną przyjaciółkę spotkał rak z przerzutami. Za nie postawienie kawy, nazwanie cię suką czy coś gorszego :D ? Ty jesteś jakimś wyjątkowym przypadkiem, który może to wszystko robić bez konsekwencji (czyli cancera) ma się rozumieć? To co piszesz o energiach, Bogu i klątwach jest prawie tak śmieszne jak to, że akurat ty zarzucasz nam choroby psychiczne :D A teraz idź zrób rytuał z tej radości, że palę klawiaturę. Po prostu przejść obok takich chorych bredni się nie da.

Gość gość
Co do klawiatur, to ja piszę 1 zdanie na twoich 20. Nie użyłam też słowa energie. Ale z całej siły życzę ci, żeby dopadła cię kara, karma, sprawiedliwość, obojetnie jak się to nazwie, bo jak widać zasłużyłaś sobie na to. A że jesteś chora psychicznie i za własne zło obwiniasz mnie - to juz sprawa twojej choroby, a nie moich słów. I na koniec, tak na wszelki wypadek - przeklinam ciebie i twoją rodzinę. Możesz się dalej pluć, wariować i wyłazić ze skóry :D

Gość gość
gość dziś Co do klawiatur, to ja piszę 1 zdanie na twoich 20. Nie użyłam też słowa energie. Ale z całej siły życzę ci, żeby dopadła cię kara, karma, sprawiedliwość, obojetnie jak się to nazwie, bo jak widać zasłużyłaś sobie na to. A że jesteś chora psychicznie i za własne zło obwiniasz mnie - to juz sprawa twojej choroby, a nie moich słów. I na koniec, tak na wszelki wypadek - przeklinam ciebie i twoją rodzinę. Możesz się dalej pluć, wariować i wyłazić ze skóry smiech.gif x Nie piszesz z jedną osobą oszołomko. A za te słowa spotkają cię odpowiednie konsekwencje. Będziesz się modlić o śmierć. Dziękuję. Dobranoc.

Gość gość
A co ci rodzina zawiniła k***o babilońska? Za samo rzucenie klątwy na niewinne osoby przyjdzie ci taki zwrot karmiczny, że będziesz wyła do podłogi ściero. Jesteś złym człowiekiem i NIEUDACZNIKIEM. Przyswój to sobie.

Gość gość
gość dziś Co do klawiatur, to ja piszę 1 zdanie na twoich 20. Nie użyłam też słowa energie. Ale z całej siły życzę ci, żeby dopadła cię kara, karma, sprawiedliwość, obojetnie jak się to nazwie, bo jak widać zasłużyłaś sobie na to. A że jesteś chora psychicznie i za własne zło obwiniasz mnie - to juz sprawa twojej choroby, a nie moich słów. I na koniec, tak na wszelki wypadek - przeklinam ciebie i twoją rodzinę. Możesz się dalej pluć, wariować i wyłazić ze skóry smiech.gif Zgłoś dobra wypjerdalaj. jesteś jebnięta oficjalnie. nawet nie wiesz do kogo podbijasz bo przeklinasz jakieś pięć osób naraz🖐️ . mam nadzieję, że ci zrobią koło pióra na tych Filipinach. też jestem kontra takie rzeczy i pisałam to już. jestem wierząca. Ale jeśli ktoś tak jak ty sam jakieś klątwy rzuca i jeszcze życzy choroby i tak obleśnie się wywyższa nad zmarłą kobietą, to powinien być zwalczany tą samą bronią. jesteś kawałem ścierwa. jest niedziela, jest msza, porozmawiam z księdzem co z tobą zrobić. będziesz się siłować z Bogiem :D gud lak.

Gość gość
No cóż, obrażanie ludzi jest karalne. Archiwizuję właśnie ten wątek.

Gość gość
05:47 Widzisz jakiej sobie biedy napytałaś? Po co ci to było? Ludziom wmawiasz, że mają pragnienie władzy i robią złe rzeczy, a jak na razie jedynym takim złym człowiekiem w tym temacie jesteś ty. Jak można komuś rodzinę przeklinać czy raka życzyć? Albo wmawiać i rozgłaszać, że ktoś zmarł na raka, bo grzeszył? Konsekwencji nie unikniesz. Twoje zakamuflowane poczucie niższości, nieudacznictwo i schizofrenia to swoją drogą. Nie będę się powtarzać. Psychiatra czeka. Tutaj anonimowo pompujesz swoje ego i rozkoszujesz się odrobiną władzy nad ludźmi, którzy wierzą w takie rzeczy. Najgorsze ścierwa nie cieszą się z czyjegoś raka czy nie życzą źle czyjejś rodzinie. Nie mówiąc o prognozowaniu raka anonowi za to, że ci (słusznie) napisał, że postępujesz obleśnie. Tyle.

Gość gość
Wmawianie anonimowym ludziom zła i schizofrenii + prognozowanie raka i rzucanie klątw na rodziny to nękanie i pomówienia 🖐️ Także wróżbitka zbieraj kasę. Ja też zapiszę wątek gdzie trzeba.

Gość gość
gość dziś No cóż, obrażanie ludzi jest karalne. Archiwizuję właśnie ten wątek. Zgłoś No właśnie. Obrażanie ludzi. Nie anonimów. Żeby kogoś zniesławić to trzeba mieć jakiekolwiek dane tej osoby. Zarchiwizowane to będą twoje chore życzenia nam śmierci i raka. Takie coś spokojnie podpadnie pod uporczywe nękanie i WYWOŁYWANIE W KIMŚ NIEPOKOJU :) Akurat do nękania nie trzeba mieć danych. Nękać można nawet na forum i ty to tutaj robiłaś. Jeszcze z obleśnymi gadkami o swoich wyższych celach na ustach. Nie dość, że odpowiesz karmicznie i przed Bogiem za swoje klątwy i radość z czyjejś śmierci to jeszcze prawnie za nękanie :D

Gość gość
gość dziś Wmawianie anonimowym ludziom zła i schizofrenii + prognozowanie raka i rzucanie klątw na rodziny to nękanie i pomówienia lapka.gif Także wróżbitka zbieraj kasę. Ja też zapiszę wątek gdzie trzeba. Zgłoś daj spokój. chory łeb to jest faktycznie.z tymi rakami i rodziną to cios poniżej pasa. ona myśli że może komuś robić takie rzeczy a ktoś się nawet bronić nie może. jak pójdą ludzie i do księdza i do tego z Filipin to nabierze pokory. na prokuraturze będziesz musiała przedstawić kontekst. także powodzenia. "panie policjancie, życzyłam ludziom oraz ich rodzinom xD raka, bo nazwali mnie nieudacznikiem za cieszenie się ze śmierci koleżanki" xD

Gość gość
Naprawdę udaj się do psychiatry chora kobieto która mnie straszysz szamanem i księdzem :D Jestem racjonalistką, bawię się twoją wiarą w przesądy i mieszaniem różnych wierzeń, ale skoro tak, to przeklinam cię PONOWNIE - twoje ulubione słowo. Jesteś nie dość że zła, to jeszcze fatalnie wychowana i niekulturalna - nie potrafiłabym tak kogoś zwyzywać, widać, że wychowałaś się w jakimś burdelu i szambie :o

Gość gość
gość dziś No cóż, obrażanie ludzi jest karalne. Archiwizuję właśnie ten wątek. x Rzucanie klątw na niewinnych ludzi i ich rodziny nie zaspokoiło twojego chorego pragnienia władzy i wyższości, więc teraz będziesz straszyć paragrafami robaku? Jesteś nędzna i żałosna. Ta twoja "wredna krowa" była ewentualnie twoją konkurencją. Obyś dożyła rozprawy. W końcu w twoim świecie rak z przerzutami to kara za charakter, więc ciebie na pewno powinna spotkać. Ty tak uważasz.