Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MOŻNA ZDJĄĆ KLATWE ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Pedofilskie pomówienia pod adresem mojej rodziny wyszły OD wAS, tak samo jak pozostałe inwektywy. Wątek skopiowany, nie puszczę wam tego płazem. Możesz mnie dalej obrażać, a ja przedstawię taki wykaz waszych wpisów sądowi. x Ty debilko. Ja już nie mam do ciebie cierpliwości :D A ja cię raczej nie wyzywałem. Czy ty nie rozumiesz, że 1) Jeśli ktoś pomówił, to ty pomówiłaś nas o schizofrenię (koleżankę) i pedofilię (mnie). 2) Ciebie nikt nie pomówił, bo było BYĆ MOŻE. Wszystko w temacie w sumie. 3) I tak nie ma mowy o pomówieniach, gdy wszyscy są Z ANONIMA. 4) Pierwsza życzyłaś nam śmierci. Od raka z przerzutami po wypadek lotniczy. To też pokażesz w sądzie? Uporczywe nękanie. Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Życzenia nie są karalne bo nie mają wpływu na rzeczywistość. Za to obelgi już tak i obrażanie czyjejś rodziny jak najbardziej. Zgłoś Akurat w twoim przypadku to było nękanie a nie życzenia :D Nie napisałaś "mam nadzieję, że dostaniesz raka" tylko straszyłaś nas klątwami i tym, że choroba do nas przyjdzie, bo rzucisz urok. Jesteśmy państwem, gdzie KK i wiara odgrywa pewną rolę i taki aspekt kulturowy na pewno będzie potraktowany poważnie jako obraza uczuć religijnych, zastraszanie i nękanie. Nikt tu ciebie nie pomówił. Sama pierwsza zaczęłaś wyzywać innych i pisac że widać, że są wychowani w burdelu i patologii . Przeklinałaś nasze rodziny.Rzygam twoją podwójną moralnością i dobrze ci radzę nie wkurwiać mnie. W sądzie musisz pokazać kontekst wypowiedzi więc powodzenia :D

Gość gość
I od tego dostaniesz raka i będziesz miał(a) wypadek lotniczy? Jaką chorobe można być może mieć, żeby w to wierzyć i być aż takim być może debilem? To wy mnie nękaliście, a ja sie tylko broniłam. Siebie i swojej rodziny. To zresztą widać po rozmiarze postów, pisałam ok. 1/20 tego co wy. Nieustannie na mnie napadacie od kilku godzin i mnie nękacie.

Gość gość
gość dziś gość dziś Pedofilskie pomówienia pod adresem mojej rodziny wyszły OD wAS, tak samo jak pozostałe inwektywy. Wątek skopiowany, nie puszczę wam tego płazem. Możesz mnie dalej obrażać, a ja przedstawię taki wykaz waszych wpisów sądowi. x Ty debilko. Ja już nie mam do ciebie cierpliwości smiech.gif A ja cię raczej nie wyzywałem. Czy ty nie rozumiesz, że 1) Jeśli ktoś pomówił, to ty pomówiłaś nas o schizofrenię (koleżankę) i pedofilię (mnie). 2) Ciebie nikt nie pomówił, bo było BYĆ MOŻE. Wszystko w temacie w sumie. 3) I tak nie ma mowy o pomówieniach, gdy wszyscy są Z ANONIMA. 4) Pierwsza życzyłaś nam śmierci. Od raka z przerzutami po wypadek lotniczy. To też pokażesz w sądzie? Uporczywe nękanie. Pozdrawiam. Zgłoś Ja pierdzielę. Gościu jej nie ma co tłumaczyć. Nie dość, że pierwsza wprowadziła wątek wyzywania ( i przeklinania) naszych rodzin i insynuowania nam (nawet nie - to są pomówienia bo ona to przedstawiała jako fakty) chorób psychicznych i wychowania w patoli, to jeszcze ma się za pokrzywdzoną i nas wyzywa od złych ludzi. Nie ruszam jej życzeń śmierci dla rozmówców z rodzinkami w zestawie :P To musi być kiepski troll. Za bardzo wierzę w ludzkość.

Gość gość
gość dziś I od tego dostaniesz raka i będziesz miał(a) wypadek lotniczy? Jaką chorobe można być może mieć, żeby w to wierzyć i być aż takim być może debilem? To wy mnie nękaliście, a ja sie tylko broniłam. Siebie i swojej rodziny. To zresztą widać po rozmiarze postów, pisałam ok. 1/20 tego co wy. Nieustannie na mnie napadacie od kilku godzin i mnie nękacie. x Nie odwracaj kota ogonem. Sypie ci się grunt pod nogami? O jakiej sobie i twojej rodzinie ty mówisz? Nawet nickiem się nie podpisujesz. Cieszyłaś się z raka zmarłej osoby i życzyłaś choroby nam i naszym rodzinom. A jeśli tak przeżywasz pomówienia to powinnaś się szykować na solidne odszkodowanie dla mnie za wmawianie mi pedofilii a koleżance schizofrenii. A także pochodzenia "z szamba". Ciebie nikt nie pomówił, bo było być może :D Są sprytni internauci na tym świecie. Módl się, żebyśmy naszych rodzin, którym życzysz śmierci i nazywasz patologią nie zaczęli bronić, bo będziesz kwiczała. Idź spać lepiej dziewczyno. Karma wraca czy jak to szło?

Gość gość
właśnie. skoro tak to ty pomawiasz swoją zmarłą na raka z przerzutami koleżankę :D skąd wiesz, że umarła na tę chorobę z powodu swojego charakteru? jak śmiesz tak kalać imię zmarłej? udowodnisz ten związek przyczynowo-skutkowy przed sądem? musimy bronić osoby chorej na raka!!!! :D (tak żeby było śmieszniej, to właśnie to robimy cały czas, tylko nie w tak idiotyczny i nieadekwatny do wagi czynu sposób jak twoje pogróżki - ciebie i tak los i Bóg osądzi a nie sąd).

Gość gość
gość dziś I od tego dostaniesz raka i będziesz miał(a) wypadek lotniczy? Jaką chorobe można być może mieć, żeby w to wierzyć i być aż takim być może debilem? To wy mnie nękaliście, a ja sie tylko broniłam. Siebie i swojej rodziny. To zresztą widać po rozmiarze postów, pisałam ok. 1/20 tego co wy. Nieustannie na mnie napadacie od kilku godzin i mnie nękacie. x Jeszcze jedno. Teraz to ci nawet dodanie "być może" nie pomoże. Chociaż dobrze, że słuchasz rad. Sądziłem, że to niemożliwe przy twoim napompowanym ego. Ja się tak faktycznie asekurowałem, ty nie. Waliłaś nam od pedofilii i schizofrenii jako pewniak. Śmieszne, że to akurat ty straszysz sądem za pomówienia, bo jeśli się uprzeć to podpadną pod nie ew twoje wypowiedzi. Prognozowaniem komuś raka w sposób ciągły i przeklinaniem go jak najbardziej mogłaś u kogoś spowodować ogromny stres, który odgrywa ważną rolę w poważnych chorobach i są na to badania. To zwyczajne nękanie i powodowanie uszczerbku na zdrowiu. To samo z twoimi tekstami o locie. Nie jesteś normalna, a komuś wmawiasz schizofrenię. Jesteś podła, a komuś zło zarzucasz. Przemyśl to.

Gość gość
Was też Bóg osądzi za nękanie mnie, obrazanie mojej rodziny i wykorzystywanie do tego swojego sprytu. Kościół od 2000 lat mówi o tym, ze ludzie cierpią za swoje grzechy a ja nie powiedziałm nic innego i NIGDZIE NIE PISAŁAM ŻE SIĘ CIESZĘ z jej śmierci. Dawałam jedynie do zrozumienia, że każdego spotka sprawiedliwość. Was też.

Gość gość
gość dziś Was też Bóg osądzi za nękanie mnie, obrazanie mojej rodziny i wykorzystywanie do tego swojego sprytu. Kościół od 2000 lat mówi o tym, ze ludzie cierpią za swoje grzechy a ja nie powiedziałm nic innego i NIGDZIE NIE PISAŁAM ŻE SIĘ CIESZĘ z jej śmierci. Dawałam jedynie do zrozumienia, że każdego spotka sprawiedliwość. Was też. x A jakie my grzechy popełniliśmy według ciebie? G****o o nas wiesz. Zrobiłaś z nas sobie chłopców do bicia. Całą noc wyładowywałaś na nas swoje porażki życiowe życząc: - raka z przerzutami (który nas czeka z naszej winy) - wypadku lotniczego i rozbicia się w samolocie - śmierci i cierpienia naszych i rodzin Poza tym pomawiałaś nas od pedofilii i schizofrenii. Jeszcze podpierałaś to wszystko Bogiem, co już jest wybitnie słabe. Przy tym wszystkim Ty masz się za ofiarę? Babo zejdże na ziemię, bo jesteś w kosmosie! Idź spać!

Gość gość
gość dziś Was też Bóg osądzi za nękanie mnie, obrazanie mojej rodziny i wykorzystywanie do tego swojego sprytu. Kościół od 2000 lat mówi o tym, ze ludzie cierpią za swoje grzechy a ja nie powiedziałm nic innego i NIGDZIE NIE PISAŁAM ŻE SIĘ CIESZĘ z jej śmierci. Dawałam jedynie do zrozumienia, że każdego spotka sprawiedliwość. Was też. Zgłoś a to rozumiem że sam Bóg ci powiedział, że będzie nas zrzucał z samolotów i siał nam przerzuty po ciałach za to, że żyjemy? Ty komuś powiesz o schizofrenii? ja pie-rdo-lę. My w przeciwieństwie do ciebie nie cieszymy się, że ktoś umarł i dobrze mu tak (znowu ja pierdolę) ani nie życzymy nikomu śmierci. Nikt ciebie ani twojej rodziny nie pomówił idiotko (tak dobrze widzisz). twój tupet to już jest istny rekord. jak śmiesz pisać że ja ci rodzinę obrażam po tym, jak życzyłaś mojej śmierci? (adresowałaś do kobiety). weź się walnij w caban. rozumiem też, że w twojej logice ciebie Bóg nie osądzi za satysfakcję z powodu śmierci i raka koleżanki i życzenie ludziom wypadku lotniczego (szmacisko z ciebie totalne i to samo możesz usłyszeć ode mnie w realu) czy raka z przerzutami? jeszcze insynuując że to wina tej osoby?

Gość gość
Spotkało mnie z waszej strony wielogodzinne, zbiorowe nękanie i obrażanie mojej rodziny oraz mnie samej. Trudno mi było nic na to nie odpowiedzieć, nawet czułabym się wtedy winna, że nie wzięłam w obronę moich najbliższych przed takimi złymi i sprytnymi ludźmi, jak sami o sobie piszecie.

Gość gość
gość dziś Was też Bóg osądzi za nękanie mnie, obrazanie mojej rodziny i wykorzystywanie do tego swojego sprytu. Kościół od 2000 lat mówi o tym, ze ludzie cierpią za swoje grzechy a ja nie powiedziałm nic innego i NIGDZIE NIE PISAŁAM ŻE SIĘ CIESZĘ z jej śmierci. Dawałam jedynie do zrozumienia, że każdego spotka sprawiedliwość. Was też. Zgłoś Obleśna jesteś. Jak śmiesz osądzać, za co ta dziewczyna raka dostała? Sama piszesz o jakiejś pierdołowatej domniemanej "przyczynie" jej raka typu manipulowanie ludźmi. Wyżywasz się na zmarłej za jakieś osobiste porachunki i jeszcze bezczelnie i obrzydliwie przypisujesz jej straszliwą chorobę (której się wrogowi nie życzy) karze Boskiej. Widząc jak tu oskarżasz ludzi za nic to pewnie ona też sobie "zasłużyła" na przerzuty słuszną nieuprzejmością wobec ciebie :o Niezłe chody u Boga masz w takim razie. Prawie tak duże jak ego. Tak serio to oczerniasz Boga, bo on jest nieskończenie sprawiedliwy i mądry a nie głupi, podły i małostkowy. Jeszcze takiej osoby jak ty nie widziałam.

Gość gość
gość dziś Spotkało mnie z waszej strony wielogodzinne, zbiorowe nękanie i obrażanie mojej rodziny oraz mnie samej. Trudno mi było nic na to nie odpowiedzieć, nawet czułabym się wtedy winna, że nie wzięłam w obronę moich najbliższych przed takimi złymi i sprytnymi ludźmi, jak sami o sobie piszecie. x Dobra. Po tej wypowiedzi wszystko jasne. Jesteś trollem. Tyle że podłym, bo mogłaś realnie komuś zaszkodzić zdrowotnie. Nie mówiąc o podłościach na temat zmarłej osoby jakie tu wypisujesz. Można kogoś wyleczyć sugestią (są takie przypadki i to naukowo zbadane) ale można i wpędzić do grobu. Ciekawe co my mamy zrobić po twoich życzeniach raków i wypadków naszym bliskim. Zabić się? Nie to nie groźba. Żeby nie było. Bo zaraz wmówisz, że ci grozimy (chociaż jedyna grożąca osoba w tym temacie to ty) histeryczko. Ode mnie to tyle.

Gość gość
gość dziś Spotkało mnie z waszej strony wielogodzinne, zbiorowe nękanie i obrażanie mojej rodziny oraz mnie samej. Trudno mi było nic na to nie odpowiedzieć, nawet czułabym się wtedy winna, że nie wzięłam w obronę moich najbliższych przed takimi złymi i sprytnymi ludźmi, jak sami o sobie piszecie. Zgłoś Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz :o

Gość gość
Jak już to Ty napisałaś że się bawisz ludźmi 🖐️ Nie przeszkadzało ci to utrzymywać, że twoja zmarła koleżanka (którą nazwałaś wredną krową - pomówienie i to zmarłej osoby, bój się Boga) zmarła na raka z przerzutami z powodu manipulowania ludźmi 🖐️ :D Ciekawe która nękana osoba życzy ludziom śmierci i zastrasza kilkadziesiąt postów pod rząd. Czubek. Zabolała cię uwaga o twoim nieudacznictwie i nierównym czerepie.

Gość gość
gość dziś gość dziś Spotkało mnie z waszej strony wielogodzinne, zbiorowe nękanie i obrażanie mojej rodziny oraz mnie samej. Trudno mi było nic na to nie odpowiedzieć, nawet czułabym się wtedy winna, że nie wzięłam w obronę moich najbliższych przed takimi złymi i sprytnymi ludźmi, jak sami o sobie piszecie. x Dobra. Po tej wypowiedzi wszystko jasne. Jesteś trollem. Tyle że podłym, bo mogłaś realnie komuś zaszkodzić zdrowotnie. Nie mówiąc o podłościach na temat zmarłej osoby jakie tu wypisujesz. Można kogoś wyleczyć sugestią (są takie przypadki i to naukowo zbadane) ale można i wpędzić do grobu. Ciekawe co my mamy zrobić po twoich życzeniach raków i wypadków naszym bliskim. Zabić się? Nie to nie groźba. Żeby nie było. Bo zaraz wmówisz, że ci grozimy (chociaż jedyna grożąca osoba w tym temacie to ty) histeryczko. Ode mnie to tyle. Zgłoś Jedno to zaszkodzenie zdrowotnie i psychicznie, ale drugie to jej to sprawiało ewidentną satysfakcję. Sama pisała z jakąś dziwną rozkoszą, że cieszy ją myśl, że ktoś się będzie bał jej klątw i chorował i rozbijał w katastrofie lotniczej :o Jeszcze ona sądzi, że inni są źli a ona poszkodowana :o Wariatka (chorobę też widzi w innych i w żadnym wypadku w sobie).

Gość gość
Teraz przeczytałam. Tak samo pierwsza wszystkich od świń jechała :D A potem gada że pozwie wszystkich za wyzywanie bo jest karalne :D 🖐️ Sikam :D

Gość gość
Ja do ciebie z rozkoszą? Puknij się w ten być może durny łeb być może idioto, projektujący na mnie swoje uczucia. Nie czuję żadnej rozkoszy pisząc do nękającej mnie grupy psychopatów. To tylko przykład jak wmawiacie mi różne rzeczy. Nie możesz wiedzieć co czuję, taka pewność istnieje tylko w schizofrenii.

Gość gość
09:06 sikam x Nie moja wina, że ci puszczają zwieracze. Starość, czy nadużywanie?

Gość gość
gość dziś 09:06 sikam x Nie moja wina, że ci puszczają zwieracze. Starość, czy nadużywanie? Zgłoś Nie. Tylko twoja głupota. Ty tak z autopsji z tymi zwieraczami? Za dużo gwałtów przeszłaś? Czy lubisz na ostro?

Gość gość
gość dziś Ja do ciebie z rozkoszą? Puknij się w ten być może durny łeb być może idioto, projektujący na mnie swoje uczucia. Nie czuję żadnej rozkoszy pisząc do nękającej mnie grupy psychopatów. To tylko przykład jak wmawiacie mi różne rzeczy. Nie możesz wiedzieć co czuję, taka pewność istnieje tylko w schizofrenii. x Dobrze, że się przyznałaś do choroby. Biorąc pod uwagę, że ty poszłaś o wiele dalej i uznałaś, że nie tylko jakimś cudem wiesz, że choroba i śmierć twojej świętej pamięci przyjaciółki to kara Boska za jej rzekome manipulacje :D (których jak przyznałaś sama się dopuszczasz - badałaś markery nowotworowe z krwi? polecam badać w pierwszej kolejności te występujące w bliższej i dalszej rodzinie), ale także, że nawet masz wiedzę o tym, że jestem pedofilem z patoli i to z chorobą psychiczną (kto to mówi, hehe :D ), niejako przyznałaś się do własnej choroby. Nie dawałem ci podstaw do takich wniosków w swoich postach. W takim razie dalsza dyskusja jest bezowocna, jeśli masz obecnie rzut schizofrenii. Nie zwalnia cię to oczywiście z odpowiedzialności karnej za nękanie psychiczne i życzenie śmierci nam i naszym rodzinom, ale stanowi to okoliczność łagodzącą. Pewnie to dla ciebie ważne bo lubisz sądy. Tak ochoczo i nierozsądnie dla siebie nimi straszysz.

Gość gość
Niestety moja droga, zwieracze mam w doskonałym stanie i nikt mnie nigdy nie zgwałcił. Nie zadaję się z żadną patologią, w przeciwieństwie do być może ciebie ty być może szmato do wc.

Gość gość
09:26 Być może idiotko. Nie pisałam że wiem co ona czuje albo myśli, a tylko o jej postępowaniu, które znam. Rozumiesz różnicę, czy jesteś na to być może zbyt ograniczona umysłowo? :D

Gość gość
taaa, w ogóle ci życzenie nam raka i wypadków nie sprawiało ci przyjemności..daję parę przykładów niżej i tak samo się zmywam. nawet 'psychopaci" z rakiem in spe mają cie już gdzieś X gość dziś Ukarało ja cierpienie ludzi, których skrzywdziła. Z tobą będzie identycznie. X gość dziś A że jesteś chora psychicznie I na koniec, tak na wszelki wypadek - przeklinam ciebie i twoją rodzinę. Możesz się dalej pluć, wariować i wyłazić ze skóry smiech.gif X PRZYPIS AUTORA POSTU DRUKOWANYMI: ŻYCZENIE SMIERCI I POMÓWIENIE W JEDNYM - POMYSŁOWA JESTEŚ :D X gość dziś A ja znałam pewną wredną krowę,co miała poczucie władzy nad ludźmi i tak się na nim przejechała, że w końcu ją dopadły wszystkie podłości jakie im wyrządziła i zdechła na raka z przerzutami. PIEKNIE PISZESZ O ZMARŁEJ X gość dziś ale skoro się ich tak boicie, to jeszcze raz przeklinam was i życzę wszystkiego najgorszego. Co za kretynki smiech.gif Ona mnie będzie straszyć szamanem. A leć i miej wypadek lotniczy po drodze. O TO JARANIE SIĘ CZYIMŚ STRACHEM MI CHODZIŁO X gość dziś Nie jestem podła, za to ona była i została ukarana. ciebie te z to czeka i będziesz sama sobie winna. HAHA XDD X A ponieważ boisz się mojej klątwy, więc spodziewaj się jej działania. HIHI XDD W OGÓLE SIĘ STRACHEM NIE KARMISZ XDD X gość dziś Jesteś chorym ze strachu przesądnym babsztylem z urojeniami i sama się wykończysz swoim poczuciem winy. Ale pomoże ci w tym moja klątwa smiech.gif XDD NIE CHCE MI SIĘ JUŻ CIEBIE WIĘCEJ CYTOWAĆ, NIECH TEN S**T WYSTARCZY, OSZCZĘDZĘ POSTU Z ZARZUCANIEM KOLEDZE PEDOFILII BO NIESMAK OGARNIA XD

Gość gość
gość dziś Niestety moja droga, zwieracze mam w doskonałym stanie i nikt mnie nigdy nie zgwałcił. Nie zadaję się z żadną patologią, w przeciwieństwie do być może ciebie ty być może szmato do wc. x Może wyparcie? Ty jesteś życzącym ludziom śmierci i karmiącym się strachem ścierwem na pewno a nie być może 🖐️ Są dowody na to w tym temacie.

Gość gość
Odpowiesz za to przed sądem.

Gość gość
gość dziś 09:26 Być może idiotko. Nie pisałam że wiem co ona czuje albo myśli, a tylko o jej postępowaniu, które znam. Rozumiesz różnicę, czy jesteś na to być może zbyt ograniczona umysłowo? smiech.gif x A skąd wiesz, że to postępowanie sprowadziło na nią raka? :D Od kiedy rak się tworzy od manipulacji? Nie ma na to dowodów. Każdy lekarz by cię wyśmiał. Jednak masz schizofrenię. Jesteś zaorana. Nie dość, że podła, to jeszcze głupia jak mało kto. Nic dziwnego, że świętej pamięci dziewczyna nie cackała się z takim zerem jak ty. Dobrze robiła. A za wyzywanie zmarłej od "wrednych krów które zdechły" odpowiedz. Miłego dnia. Miałaś spać od pięciu godzin schizofreniczko.

Gość gość
gość dziś Żebyś mózg i morale miała w takim stanie co te zwieracze to byłoby dobrze. Dbaj o nie bo jak cię nafaszerują neuroleptykami (schizofrenię ci kolega udowodnił łatwo i szybko) to już nie będzie tak łatwo. Chociaż też nie chce mi się wierzyć w to co piszesz, boś już usrana po pas.

Gość gość
gość dziś Odpowiesz za to przed sądem. x Yhm. Na pewno. W twoich schizofrenicznych urojeniach. Wszystkie twoje chore wypowiedzi są zarchiwizowane. Tak z ciekawości. Jaką karę przewidujesz dla siebie za pomówienia pedofilskie i życzenie śmierci oraz uporczywe nękanie? Nie mówiąc o kalaniu dobrego imienia zmarłej i rozpowszechnianiu o niej pomówień? Słuchamy.

Gość gość
09:40 Nie macie bladego pojęcia o schizofrenii ani o psychiatrii.