Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka ma prawie 28 lat nie uczy się, nie pracuje, nie ma męża ani nawet chłopaka

Polecane posty

Gość gość
08:07- ale gdzie ja napisałam, że tak nie jest? Można popracować kilka lat, a potem samej zalozyc taka firme, moim znajomym sie udalo.

Gość gość
coz jak jest brzydka i o tym wie to jak to sie mowi z gu .fna bata nie ukrecisz. Tak trafiła i tyle. Ludzie sa okrutni dla brzydul i potrafia gnebic innych z byle powodu zarowno faceci i mezczyzni sam mam kolezanke brzydka jak noc i mimo ze ma calkiem gadane nikt sie nie chce z nia zadawac przez urode swiata nie zmienisz przez gadanie psychologow.

Gość gość
dziś Lata pracy do tego nic nie mają już w pierwszych dniach pracy sprzątaczka pokazuje co jest warta.

Gość gość
08:13- wiesz, może nie zrobi się na miss świata, ale jeśli schudnie i o siebie zadba to można tym bardzo wiele zmienić. Wystarczy popatrzeć na strony "gwiazdy bez makijazu", albo wpisać sobie w you tube "power of make up". Azjatki potrafią pieknie i subtelnie, ale jednak znacznie zmienić twarz z makijażem, pelno takich filmikow na you tube. Ja sama kiedys nie byłam zbyt urodziwa bo i gruba, ale jak zaczelam o siebie dbac i schudlam nagle zaczelam miec powodzenie, wiec uwazam, ze bardzo duzo tym mozna zmienic, a nawet jeśli nie bedzie nigdy pieknością to i tak może być lepiej i dlatego powinna nad soba troche popracowac, a przede wszystkim schudnąć

Gość gość
Poza tym jeśli z nieatrakcyjnej dziewczyny zmieni się choć trochę i stanie sie powiedzmy przeciętną dziewczyną, to czy nie warto? Chyba w jej przypadku warto skoro przez kompleksy wycofuje się z zycia, przede wszystkim wtedy nabierze poczucia wartosci, a i ludzie tych atrakcyjniejszych postrzegaja jednak lepiej ( efekt aureoli). Niektorzy brzydcy radza sobie tez calkiem dobrze w zyciu np. na studiach mialam brzydka koleżankę , naprawde obiektywnie byla brzydka i gruba, ale miala jakis urok osobisty, ze wszyscy ja lubili ( czasem gadane nie wystarczy bo można wiele mowic, ale wazne jest tez jak to inni odbieraja)

Gość gość
gość dziś Nie śmiej się, bo na sprzątaniu ludzie robią majątek zagranicą. Po powrocie budują w PL domy za gotówkę i żyją że aż hej. xxxx Buahahahaha chyba z 20 lat temu jak za funta dostawało się 10 zł :D:D

Gość gość
Jednak uroda w życiu jest bardzo ważna. Gdyby była ładna to jeden z drugim by ją przygarnął, kupił kosmetyki, załatwił jakąś pracę itp. Dużo jest takich dziewczyn z patologii lub zahukanych, ale jednak uroda pomogła im w życiu.

pani nienormalna lepiej żeby zdradzał lub zmuszał do seksów teraz tacy mężczyźni są jedno wgłowie wiec

Gość gość
Iść do lekarza jeśli ma depresję, jeśli nie ma przestać dawać żreć i utrzymywać. Moja córka ma narazie 14 lat jak za 10 lat nie będzie się uczyć ani pracować to wyrzucę ja z domu. Będzie miała czas na ogarnięcie się, co mi to da że będę ją chodował do 40? Będzie tak samo niezaradna jak 20 lat wcześniej, co zrobi jak ja zachoruje? Umrze z głodu lub zacznie dawać tyłka, ewentualnie znajdzie (a raczej weźmie pierwszego co się trafi) faceta - psychola i będzie musiała być mu posłuszna. Jesteśmy chyba ostatnim pokoleniem dającym sobie w życiu radę, chodujemy pokolenie nieudaczników z depresjami z byle powodu, prędzej czy później nastąpi selekcja naturalna, te osoby nie przeżyją samodzielnie.

Gość gość
Zaden facet nie jest nią zainteresowany?

Gość gość
Nawet jak jest to ona ma wymagania bo może. Jak braknie mamy to będzie się tulić do byle żula by tylko mieć co jeść.

Gość gość
17:48 W tym wieku niektórzy jeszcze studiują :P Znam taką, która też straszyła wyrzuceniem z domu jak córka zaraz po LO nie pójdzie do roboty, córka sama się wyprowadziła a za kilka lat stara prosiła tę córkę, żeby jej dała na mieszkanie. Nie dostała. :D

Gość gość
Mówicie o zmianie wyglada, tylko skad ta panna ma mieć pieniądze na fryzjera, kosmetyki, ubrania, solarium czy siłownie? Żeby schudnąć, zadbać o siebie, zmienić się... Piszecie, żeby zaczęła od wyglądu właśnie , ciekawe czy ma aż tak sytuowanych rodziców, którzy i to jej zapewnia, bo szczerze wątpię...

Gość gość
* wygladu

W takim razie trzeba z nią szczerze porozmawiać , aby wyjaśnić wszystkie wątpliwości i coś jej w tym aspekcie po prostu doradzić

Gość gość
Ha ha W tym wieku to jedynie kasjerka lub jagodzianka :D