Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z prawie przypadkowym facetem.

Polecane posty

Gość gość
Czemu on wolał Ciebie od przyjaciół i ?

Gość gość
Mój maz nie musiał robić badań. Wystarczyło moje.

Gość gość
Kiedy wy durne baby zrozumiecie, że w sprawach sercowych koleżanki mają gowno do gadania. A autorce życzę zdrowia.i wytrwałości!

Gość gość
Mam 25 lat. Podobał się jej od ponad 2 lat. Tak dawała mu znać, ale on nie był zainteresowany. Ja poznałam go 2 lata temu. Chcial się umówić ale dostawał kosza, bo wiedziałam jest koleżanka jest zakochana. Nie wiem dlaczego nie chciał jej mimo że miał ją na wyciągnięcie ręki. Z kolei kiedyś usl usłyszałam ,,On mówi, że może mieć każdą, ale chce tylko tą wyjątkową w inny związek nie wejdzie i będzie bawił się życiem do póki nie spotka kobiety dla siebie"te nie wiem dlaczego wryło mi się to w pamięć. Tak, tak prawie trzydziestoletki facet nigdy nie był w stałym związku.

Gość gość
Haha, sprawy sercowe, dobre sobie! Tu nie było serca, tu była chwilowo rozgrzana, niemyśląca cip/ka :) A teraz to dorabianie ideologii. Poza tym to PROWO :)

Gość gość
Chciałam być fair w stosunku do koleżanki.

Gość gość345
20:49 dokladnie. Gdybym posluchals sie mojej kolezanki a nie mojego serca w sprawie mojego zwiazku to dzis nie bylabym w szczesliwym zwiazku i nie miala cudownej corki. Za to owa kolezanka mieszka z rodzicami i nadal jest sama i nie pracuje, ma 29 lat.

Gość gość
Boże dlaczego nie stosujecie środków antykoncepcyjnych?! Raz, ze ryzyko ciąży, a dwa, ze ryzyko infekcji. Żal.pl. Ja wybrałabym doktorat bez 2 zdań. A tak w ogóle faceci to c***y i te teksty o przemyśliwaniach ech sami filozofowie.

Gość gość
Nie no dobra, bo cały czas temat schodzi na jakąś koleżankę, a nie na problem autorki. Jak koleś się odezwie, to wtedy będziesz miała lepszy obraz sytuacji. A nawet jeśli to prowo, to zapewne ileś innych dziewczyn jest w podobnej sytuacji i może ten temat przeczyta.

Gość gość
20:53 mam nadzieję że już się nie przyjaźnicie, bo starym pannom już odwala w tym wieku

Gość gość
Dwa tygodnie po stosunku mialoby juz bic serce???? Lekarz bez stwierdzenia ciazy, chce badac niby ojca niby dziecka???? To ze prowo, jasne od poczatku. Ale naprawde moglabys sie bardziej postarac...

Gość gość
Moze ja na jakims innym swiecie zyje, Ale u mnie kobieta dostaje skierowanie na badania jak lekarz potwierdzi ciaze.

Gość gość
Ale ja jej nie słuchałam,nie radziła mi co mam zrobić. Widząc jak bardzo go kocha nie patrzyłam na niego jak na potencjalnego faceta. Póki co nie odezwał się. Raczej nie ma szans. 21.03 lekarz nie powiedział,że dobrze by było gdyby ojciec dziecka zrobił badania krwi. Co do bicia serca -w 5 tygodniu może już bic, ale nie musi. Dlatego on zalecił spokój. Ale badania muszę zrobić.

Gość gość345
21:01 nie, nie przyjaznimy sie juz. Ponad 4 miesiace temu napisalam jej, ze urodzilam coreczke. Zamienilysmy ze soba dwa zdania i od tej pory cisza. Ja juz skonczylam walczyc o te przyjazn. Mam teraz rodzine, a ona niech sie dusi w tym co sama stworzyla bo nie przepracowala ani jednego dnia odkad skonczyla szkole.

Gość gość
Dziewczyny czyli co skoro mam zrobić badania teraz - coś może być nie tak z ciążą ?

Gość gość
Jedno jest pewnie już to dziecko kochasz już się o nie martwisz i na pewno nie usuniesz a jak on Ci to zaproponuje to straci w twoich oczach

Gość gość
Wie,że nie usunę, bo zadał mi pytanie czy chce urodzić.

Gość gość345
Moze to badanie jest po to czy nie macie z ojcem dziecka konfliktu serologicznego? Skoro doktor mowi zebys sie nie martwila to sie nie martw. U nas w bodajze 13 tygodniu na USG prenatalnym lekarz nie potwierdzil w papierach, ze widzial pecherz moczowy. Nie dlatego, ze go tam wogole nie bylo tylko dlatego ze dzidzia zrobila siusiu i pecherz jak balon bez powietrza byl i dlatego nie bylo widac. Pozniej ok. 22 tc na USG polowkowym malutka tak byla obrocona, ze lekarz nie widzial calego serduszka, co opisal w dokumentach. Powiedzial, ze czasami tak sie zdarza ale ze jest wszystko dobrze i zebym sie nie denerwowala. Dla naszego spokoju po jakims czasie znowu udalismy sie na USG i tym razem bylo widac cale serduszko i wszystko bylo ok :)

Gość gość
Daj znać jak się odezwie przyszły tatuś.. Ciekawe jak się zachowa.. Obstawiam że się zaangazuje i spróbuje odnaleźć w nowej sytuacji

Gość gość
Jego grupę krwi z odczynikiem Rh potrzebny jest właśnie do sprawdzenia czy aby nie mamy konfliktu serologicznego, ale ja mam jeszcze kilka innych badań.

Gość gość
Póki co nie ma go,nie oddzywa się. Przyjechałam obok jego mieszkanka wracając od ginekologa. Nie wiem po co przecież i tak bym nie weszła do niego. Zresztą w mieszkaniu było ciemno.

Gość gość345
Tzn. Jakich? Co miesiac bedziesz chodzila na pobranie krwi i mocz oddawala.

Gość gość
Odzywał się ? Pisał? Dzwonił ?

Gość gość
Ale czemu teraz? Konflikt choc jeszcze nie ma ciazy potwierdzonej? No bez jaj! Doksztalc sie troche dziecko a potem kombinuj z prowokacjami.

Gość gość
Nie robi sie badan jak nie ma ciazy. A ciaza potwierdzona moze byc dopiero jak beda odpowiednie dowody, a nie ze sie dwa tygodnie temu z kims przespala i test zrobila...

Gość gość
To w końcu coś było na tym usg czy nie ? Byla fasolka bez bicia serca czy nic nie było ?

Gość gość
Ja tez poleciałam w 5 tyg i jeszcze serce nie biło i gin powiedziała ze dopóki serce nie bije nie może potwierdzić ciazy i kazała czekać 3 tygodnie i się martwiłam ze to coś nie tak a to poprostu standardowa sprawa

Gość gość
Między innymi -morfologia; -badanie moczu; -badanie na HiV -TSH Pobrał mi cytologie. Był pęcherzyk,ale nie było bicia serca. Nie pisał, nie dzwonił, nie odzywał się.

Gość gość
Fasolka dwa tygodnie po stosunku? Na tym etapie jeszcze nic nie widac przeciez... Autorka gimbuska jeszcze w ciazy nie byla i kombinuje jak kon pod gore.

Gość gość
Może być widać jak jest dobre usg u mnie było widać w 5 tyg